- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Ок, току-що ми повериха дизайна на голям проект в Йордания, без да го имплементирам, просто да лийдвам дизайна.
Хората ми вярват. По дяволите.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
но той е просто едно малко момче.
нямам търпение в момента да се занимавам с "обучение"
сигурно ще стане ок в някакъв момент от живота си
тогава може и да го взема
днес бях адски изтощена и всичко ме болеше още от сутринта, дори не знам как свърших всичко, което трябваше
+ че сутринта Хуанита ме припря за работа, понеже беше забравила едни хора и доста се беше притеснила
към 6 без нещо най-накрая се прибрах и директно се проснах на леглото
сега още си чилвам, след малко тр да чистя, оправям и приготвям багаж
вчера дарих кръв
"Болна ли сте?" Не. "Значи не сте в цикъл?" ...
Обаче след това ми дойде, примерно час по-късно. И вечерта ми стана доста лошо. Сигурно затова сутринта се чувствах толкова зле.
И като цяло заради това всичко ме боли и изтощението е отвратително.
Определено след това пътуване ще си дам почивка от всичко странично за поне седмица. И все пак осъзнавам, че нямаше кой друг да се справи с цялата организационна дейност, толкова са вятърничави милите. Но нищо, сладки са и ще пораснат, няма нужда да бързат като мен.
И се чувствам дебела. Трябва да отделя време за справяне с този проблем, няма да е толквоа лесно, колкото си мислех. Явно този тип стрес ми се отразява в захар. Ще го оправя в някакъв момент. Ако не друго, то поне в момента се чувствам способна на всичко, просто нещата ще дойдат с времето си.
Имам и още някои неща, за които трябва да си създам навици, но всичко по реда си.
Последно редактирано от Ewok : 04-25-2017 на 16:19
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Когато започнеш да си мислиш, че не си нормален, ти се изпраща човек, толкова луд, че те кара да осъзнаеш, че всъщност си си добре.
До мен в автобуса седна едно добре изглеждащо нормално момче, представи ми се и ми каза, че ще ми бъде съквартирант по време на съвместното ни пътуване в градския транспорт. Сподели, че се чуди дали да се снима с очила или без за дипломата и поиска от мен трето мнение. Трето, защото имал раздвоение на личността и е с две мнения, та моето ще е третото. Като му казах със очила, той ми отговори, че вече се е снимал без. Тук е момента да спомена, че през цялото време си мислех, че съм в скрита камера. Пита ме кое е най-интересното нещо, което съм правила тази седмица, също и кое е нещото, което няма да кажа на сватбата си. Задава ми и някакви други странни въпроси, но не те ме шокираха. Също не беше и немската песничка за слончетата, която ми изпя. Започна да ми разправя за Стара Загора и за Баня, не за други населени места, а точно за тези. А това са двете места, които ще посещавам в близкия месец. Направо онемях, как ги улучи това момче, не знам. Не вярвам, че е случайно, колкото и откачено да звучи. Дълго ще я помня тази среща.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
![]()
Хипергамията(hypergamy) или защо не можете да си намерите приятелка олицетворено в картинка.
От ляво с кои жени биха били щастливи да бъдат мъжете, а отдясно избора на жените обикновено според индивидуалните способности
Разбира се ако не могат да достигнат по горно звено ще се целят към това под него и така отгоре надолу, най успешния мъж до когото могат да се докопат.
Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-25-2017 на 18:25
That's a thing
http://shop.nordstrom.com/s/prps-bar...oncolor=INDIGO
You're tryin' to be different, that makes you no different
Корб, бога ми![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хей всеки е свободен да мисли каквото си иска, не е това целта.. Пък аз ще си говоря за каквото ме вълнува![]()
Просто ти казвам, че "мислите" ти са идиотски и безполезни. Никоя няма да си легне с теб от съжаление, а дори и да го направи, би било адски тъжно. Приеми идеята, че ако си загубеняк, никой(освен майка ти, и то до един момент) няма да те иска... Важи за жени, приятели, училище, университет, работа - навсякъде.![]()
Всъщност и аз имам едно питане по отношение на жените ;д. Абе защо толкова обичате да правите номера и да разигравате? Напоследък имам контакт с едно момиче и тва момиче самичко взе да предлага да излизаме, обаче като стане време или аз натисна, си намира оправдания. Този тип поведение съм го виждал при всяка една жена, без изключение. Ясно е, че това момиче не иска да излиза с мен, а сама ми пусна мухата. Wtf просто. Имам някаква идея какъв е механизма на това явление, обаче пак не разбирам кому е нужно. А това момиче дори не е някаква красавица (става де, не е лоша). Явно нейната върволица от нещастни натегачи яко й вдига акциите. Братлета, сами се саботираме едни други...Ето и аз го правя в случая, като се опитвам да се занимавам с момиче, което не ми харесва съвсем. Само, че комплимент от мен не е получила и очевидно няма да получи ;д. Да не съм луд да й задоволявам жаждата за валидация. Да умира кучето гадно
.
^ на мен описаното от теб не ми се е случвало.
малко ми е лошо.
дано не се разболявам.
Хайде, хайде. Не се хващай за конкретното действие, става въпрос за тип поведение. Всеки знае, че е типично за жените да се извъртате, да правите номера, да разигравате, да се правите на умрели лисици и т.н.![]()
До преди два часа се веселях, а сега седя, слушам тъжни песни, харчейки носните си кърпички.И всичко заради някакви глупости...
Всички сме загубеняци, защото се връщаме на едно и също място, независимо от успехитеНо си свободен да си развяваш оная работа както желаеш през това време, мен като ме засърби се чеша с някоя, но за мен това не е постижение или нещо кой знае какво, но за теб изглежда е
Поне имам мисли и не се заяждам с първосигналните...
Това с отиването на "същото място" е по-изтъркано даже от мрънкането... Правиш, каквото те радва с идеята да отидеш на въпросното място след възможно най-якия живот, на който си способен. Ако може да остане нещо след теб - още по-добре. При всички случаи, мрънкането не е "мисъл", а си е просто мрънкане, с което не помагаш на никого, най-малко на себе си. Не го приемай като заяждане.![]()
Имах твърде близка среща със една змия, щях да падна върху една бременна мацка от компанията и за капак на всичко, ме доуплашиха върху едни релси на един прелез, като ме дръпнаха нарочно отгоре им. Ест., че нямаше влак да приближава ама последно като проверих, влаковете бяха бая по-големи от мен и имаха шибан спирачен път около километър, та и това беше супер страшно. За дето не умрях от страх, наградих се с една млечна милка, а след малко си започвам следващото книжле - пак за награда.
квак
Да разбирам ли, че оправдаваш всяка долна постъпка, само защото другата страна "позволява"? Фактическа тя вчера вече тотално ме издразни с извъртане за излизане тия дни, много заета била, щяла да пише, ако намери време. Не е правдоподобно извинение, защото вече имаше едно подобно, очевидни върти номера. Та тоя път, ако пише, се дърпам или я режа, а ако не пише - блокаж ;д.
Това с виждането мн често е (излишна) любезност межде хората, казват си, че ще пият кафе само ей така често, и мъже и жени
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И кво? Аз трябва да се сетя да не се натискам, така ли? Точно това смятам/х да направя ;д.
Толкова ли е трудно да не си съобразяваш ангажиментите с някаква, която ти е никаква(поне за момента)? Вършиш си и ти по-важните неща и, ако се засечете - излизате.