.
Затворена тема
Страница 212 от 300 ПървиПърви ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 276 до 5 300 от общо 7495
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Бах как се напих и ме събудиха...

Но поне ме събудиха за хубаво.. настроението ми би било много по-добро ако в главата ми не се играеше боулинг.
    А тя беше доста сладка снощи и как се навря в мен като дойде "обожателя й"... т'ва не мога да го разбера, окей харесаш си момиче от компанията, нема ядове... знаеш, че друг от компанията я кове.. окей да речем че ще го прецакаш (не съм ревнив, да я взема) ама... без да имаш нищо общо с нея, освен че просто излизате заедно в една компания и даже не си говорите да си смениш фамилията във фб с нейната (имайки предвид, че е виетнамка и фамилията й не е "кирилова" "иванова", а доста странна и прави впечатление) какъв маняк трябва да си... Както и да е, беше сладко да се навре в мен като го видя и само "оф ей го тоя, айде да си ходим.."
    И ми подава ключовете от колата, bitch i can't walk... Добре, че едно аверче е мега разбран и ни даде ключ от тях (2 етажа над където бяхме) едва се качих Was fun.
    В момента така ме цепи главата, че вече 2ра бира пия и не се оправям... чувам дишането на съседите... и няк'ви лаещи кучета от поне 5 пресечки.. Can i suicide?

Иначе съм добре, от утре съм командировка за 10 дни, КУРсче нещо... и после почваме hard stuff.
    а за днес мисля да се търкалям в леглото цял ден с адски болки в главата, дам.
    ариведерчи пичУе, пички и модераторски божества.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Оп, връщам се само да оставя това тук.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на tori
    Оправих се, мисля, и ще живея. Вече не се чувствам болна като онзи ден и вчера. Искам кафе ама ме мързи да стана от леглото. И имам доста книги за четене, бтв. <3 Май ми е добре.
    квак

Мега фен Аватара на NomNomNom
    3то кафе, 11 CET, още не мога да започна да работя, а ако днес не напиша тия файлове, утре цял ден ме цепят с 5 тежки срещи и няма да мога един ред да отметна
    Искат уърк пермит за 4 дни работа във французко, тея за ЕС не са ли чували

Едит: като истинска жена излязох за пролетни обувки и някакви блузки, и се прибрах само с две летни принцесови рокли, дет никога няма да облека, защото няма да изляза навън цяло лято, а ако изляза, вс ще са по къси панталонки, а аз като идиот с дълга рокля, а ако отида на почивка, ще е с майка ми, баба ми, дядо ми

Защо ги правят тези красиви летни рокли, като където и да ги облечеш, си не на място с тях, и дори на гаджето ти не му пука по принцип

Тези летни рокли ми причиняват стрес
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-01-2017 на 08:58
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не мога да повярвам, че станах рано и си направих нещата + онези от онзи ден. Аз, която оставям всичко за последния момент. Сега ми е спокойно. Мога да си позволя да почета нещо странично няколко дни, без да ми е гузно. Предсесийно!
    Мисля, че нещата най-после тръгнаха нагоре след най-дългият ми период на дупка (от зимната сесия насам). Бях свикнала да щракна с пръсти и ток и жица.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на tori
    Ей, пак избеснях. Дейба и парцалята, ревящи за кор, дейба... Още малко ми се посмей и се прави на интересна пък да видим дали няма да ти правя усмивката и носа трудни за рисуване. Няма ли кой да обясни на тоя "висок стандарт", че не е висок стандарт, ако единственото, което може да даде на мъж, е гъз в хотел?! Яка е в муцуна и тяло - няа ко да се правим - ма тва нахакано поведение няма да го търпя по мой адрес. Още няколко изцепки и ще я туря на място.
    квак

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    никво уважение нямате към модератор
    сякаш е срамно да бачкаш на светофар и да миеш прозорците на колите
    Ти се подигравай, ама тия взимат немалко пари. Сметни на ден да мият по 70-80 коли и да им дават по 1-2 лв.

Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    да не си управител на витрина в Амстердам?
    Не, продавач на чай във Великобритания.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    младата кръв е от тези дет тестват вибратори
    Ама върху жени. ;]

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

добре сме го почнали с гифчетата :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Тъкмо мислех, че ще почивам днес и родителското тяло писна... ааааааааааааааааааааааааа айде...
    Как ще оставя пчелите без да им сменя магазините.. а и защо да не кача горе и 400 тухли.. смисъл.. нали съм сам.. дай поне като съм махмурлия да ми се ебе майката. :@
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    3то кафе, 11 CET, още не мога да започна да работя, а ако днес не напиша тия файлове, утре цял ден ме цепят с 5 тежки срещи и няма да мога един ред да отметна
    Искат уърк пермит за 4 дни работа във французко, тея за ЕС не са ли чували

Едит: като истинска жена излязох за пролетни обувки и някакви блузки, и се прибрах само с две летни принцесови рокли, дет никога няма да облека, защото няма да изляза навън цяло лято, а ако изляза, вс ще са по къси панталонки, а аз като идиот с дълга рокля, а ако отида на почивка, ще е с майка ми, баба ми, дядо ми

Защо ги правят тези красиви летни рокли, като където и да ги облечеш, си не на място с тях, и дори на гаджето ти не му пука по принцип

Dr. Gregory House

Поправка, този е по-готин.

Dr. Gregory House

Banned Фен
    Хубаво е, че има толкова много първосигнални хора.. Къде ли бихме били ако имаше по малко от тях.. Смисъл нищо чудно, че все още не сме започнали да изследваме вселената както трябва, но предполагам земята има нужда и от такива хора да наторяват краставиците, докато не дойдат другите, които освен да задоволяват животинските си нужди, могат и да мислят отвъд цикъла: Работа, ебане, ядене, сране, спане... Няма нищо лошо в удоволствието и аз практикувам в хедонизма, но със сигурност това не е пик в живота ми и със сигурност не е приоритет.. Ако ще и най красивата жена богиня да ми падне на колене и да ми каже да правя каквото искам с нея, пак бих предпочел да науча нещо ново за съществуването и реалността, защото едното е консуматив, а другото трайно удоволствие, с което всъщност мога да изградя нещо полезно, което да ме радва дълго, след като богинята се е превърнала в сушеница...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Голям Емре, голям Симон, голяма Лилка!!! Въпреки измъчения край, развоят ми хареса! Утре ще е усмихнат ден. ;д

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Голям Емре, голям Симон, голяма Лилка!!! Въпреки измъчения край, развоят ми хареса! Утре ще е усмихнат ден. ;д
    аз още чакам
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

https://www.facebook.com/TheGoNet/vi...c_ref=NEWSFEED

god damn

onion-chopping-ninjas, god damn
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на divergent
    Не знам кой ден подред вече умувам над това съобщение, и дали в множественото число "ходим" съм включена и аз. Защо не попитах още тогава, сега не спирам да го мисля.
    От няколко часа чета разни наредби и закони и изобщо не мога да ги реша тези казуси, а съм сигурна, че чета там, където трябва. Това домашно е по-странно от загадките на инспектор Стрезов от вестника. Сглобих там нещо, дано да е доволен човека утре, повечето едва ли и толкова ще са направили.
    Гостуването ми премина по-добре от очакваното, мислех си, че ще е кошмар. Седнахме на по бира в един бар, в който ми беше обещал да ме заведе и там проведохме един задълбочен разговор, в който си изяснихме всички недоразумения от изминалия месец и сякаш една мъничка част от доверието ми към него се възвърна. По-късно същата вечер разбира се без да искам се разрових и разбрах за нещо, което ми беше спестено, но не му казах, че съм разбрала. В момента си затварям очите и се опитвам да си внуша, че не ми е казал само защото не съм го попитала и това премълчаване не поставя под въпрос истинността на отговорите на въпросите, които му зададох. Отхвърлям мисълта да ме е излъгал за такова нещо, при положение, че знае, че не самата му постъпка, а лъжата ще ме нарани. Не би предал доверието ми по този начин.
    Понякога си мисля, че прекарвам твърде много време в развиване на теории дали някой е направил това или онова, сякаш мнителността ми е в повече. След два месеца заминава и едва ли ще го видя отново, а вместо да се наслаждавам на страхотното време, което прекарвам в компанията му и да се радвам колко добре се разбираме когато сме заедно, аз не спирам да се ядосвам за начинът, по който се заяждаме като си пишем и да мисля дали не ме лъже за нещо. Да беше някое сериозно приятелство с тенденция към развитие, да ровя, но в този случай колкото и да ме убеждава, че няма да прекратим контакт със заминаването му, аз някак подсъзнателно усещам, че с времето общуването ни ще се разреди докато не спре напълно, и буквално няма за кога да развивам теории и да му държа сметка.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

аз още чакам
    Да, извинявай, изключих. Кофти е. Наистина е силиконово, но не е по начинът, по който аз си мислех. Като лепило е, после супер трудно се отлепя от кожата. На всичкото отгоре размерите им са просто, за да се каже, че има размери. Най-големият ми беше малък!!! И то доста. Няма да се изненадам, ако всичките са абсолютно един и същи размер и просто им лепват етикета и това е. ;д И изобщо не повдига (очаквано). Общо взето най-зле изхарчените ми 28 лева (също толкова очаквано).

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Да, извинявай, изключих. Кофти е. Наистина е силиконово, но не е по начинът, по който аз си мислех. Като лепило е, после супер трудно се отлепя от кожата. На всичкото отгоре размерите им са просто, за да се каже, че има размери. Най-големият ми беше малък!!! И то доста. Няма да се изненадам, ако всичките са абсолютно един и същи размер и просто им лепват етикета и това е. ;д И изобщо не повдига (очаквано). Общо взето най-зле изхарчените ми 28 лева (също толкова очаквано).
    така някви твърдения без доказателство е трудно да приема

не съм религиозен, за бога
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Майната му на всичко, да прекарваме време с близките си и да се грижим за тях, това е. Друго по-важно няма.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

така някви твърдения без доказателство е трудно да приема

не съм религиозен, за бога
    Ок.

ПТ: 300ГБ си отидоха. Отдавна се канех де, ама сега ми е тъжно, толкова хубави нещица имаше. ;с

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ако си някой склададжия набързо ще и се охлади ентусиазма.
    Обожавам такава работа,хаха Аз съм си мъжкарана...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ама разбира се,хаха

Мега фен Аватара на tori
    Не е като да не съм се оплела в чувства/мисли/решения, браво, мацка. Онова сутринта беше супер сладко и още ми е кеф като се сетя. И другото изказване пак беше мило, де... Ама то ме накара да се почувствам зле, даже егото ми се натроши, падайки на земята, а после проплака на умряло. На моменти ми се ще да мога просто да се изключа и да не чувствам нищо, но знам, че не е решение на душевната ми диария. Достатъчно ясно разбирам намеци поне, пък и съм свикнала доста с водопада от безинтес - пием си сутрешното кафе заедно.
    Ще ми се да имаше някой наоколо, за да пием сайдер някъде на високо и да се хиля като побъркана на тъпотии. Знам даже и с кого искам да го пия тоя сайдер ама... :дд
    квак

Лудите се събраха. xD Изобщо нямам идея как са се намерили, важното е да са щастливи. xD

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Оп, връщам се само да оставя това тук.
    Exx gta...
    Иначе как върви работата колега натоварено ли е колко смени си от колко почваш в колко свършваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си