- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
написах железен, а не стоманен, патрав тъпунгер със собствено болнично легло
Тоя епизон на Смени жената е ЕПИК! :ддд Скоро такъв сеир не бях гледала, чесно!
квак
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
ае кво обсъждате некви болници като в пенсионерски клуб
тая седмица се кефя на хубавото време
супер е и за тренировки и разходки
САМО ЛЕВСКИ!
Искам само да кажа, че чатовете ми с Номи са едни от най-вулгарните разговори, които водя с когото и да било. Разтоварващо е да дам свобода на тази част от себе си и да бъда разбрана от отсрещната страна.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
я копирай някой ваш разговор, тя няма да има против, ако само ти псуваш
Но аз не псувам :д
Тя също.
хехехехехе
ми, освен да си говорите мръсотии една на друга, щом не псувате по хората
Само се прави, учи ме на неаполитански псувни сега
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хахаха
Говорѝ ми мръсно на неаполитански, ах
Последно редактирано от Ewok : 05-03-2017 на 20:14
издребняваш
Важното в живота е, че някои езици звучат по-добре от други и са +точки
Да убиеш своето его е да отвориш своя свят към истини, който иначе биха били блокирани от нежеланието ти да приемеш нещата просто каквито са и че всичко, което до този момент си знаел са бели лъжи или полу истини, идеали, трудно достижими от същества, който едвам познават себе си.
Цената да познаваш себе си е да бъдеш на люлката, люлееща се между лудостта и реалността, да докоснеш най дълбоките корени на своето съществуване и да се откъснеш от тях емоционално, духовно, абсолютно и завинаги, а след това да се научиш да летиш в тази яма пълна с фалшиви усмивки, фалшива позитивност и фалшиви хора, твойте очи завинаги привикнали на тази тъмнина виждащи всички прозрачни хора, банални хора с лица на познати..
Егото е просто порта... Да го убиеш е да го накараш да се прероди в нещо, което всъщност служи на теб, а оттам всичко започва отначало, но на друго ниво, където щастието е истинско, изградено на истини... Разбира се ако оцелееш от шока причинен от лъжите с който си бил програмирам цял живот.. Ако пък не... Еми доматите също искат да живеят и те също се хранят![]()
Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-03-2017 на 21:42
ех
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Пирогов е нарицателно за груби хора.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Обичаен четвъртък, повече от 3 часа чакам да се натовари малц в камион за япония, тези си купуват малц от белгия, карат го с камиони за япония, за да правят "белгийска" бира там.
Ако кантара за камионите не работи, работата ми е спукана, ама нали тр да ме държат в напрежение цял следобяд.
Както при всяка профилактика/имплементация, и днес бях на косъм да напусна цял ден, не ми се е слувало на предишна работа да имам такива полярни емоции нон стоп (не си представям какво им е на хората, от чиято работа зависят животи какви топки вадят, пък мен някакви дребни неща ме напрагат)
Последно редактирано от NomNomNom : 05-04-2017 на 14:04
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Сладур.
В дни като този си припомням, че всичкият труд, стрес, нерви, си заслужават и съм на правилното място, макар понякога да го забравям.
*отивам на спирката и разбира се погледът ми фиксира красиво същество от мъжки пол. Майка ми ме занимава с глупости по телефона и се правя, че я слушам, докато наблюдавам как идва близо до мен. Качихме се, мъжът седна до мен, майка ми продължи да дърдори. Неговата спирка явно беше преди моята, защото стана и се обърна да ме зяпне запоследно, буквално. Беше неловко. Аз също го зяпнах. Застана до вратата и на слизане ми намигна <333. Защо не ме заговори??? Дали майка ми е съсипала потенциалната ми любов на живота с безкрайните си съвети какво да ям и да внимавам как пресичам. Ъгххх, да флиртува с мен (това е флирт, нали?) и да си тръгне. Тъпанар.
Иво ако те беше заговорил щеше да кажеш че е нахален
Просто се е занасял пичът, kinda flirty, ама чак да е флиртувал. Забавлявал се е просто. Другите варианти са да е бил нерешителен или крийп. Ти си избери ;д.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Не схаващам смисъла на непродуктивния интерес.
Не бих казала, че е нахален. Заговаряли са ме всякакви непознати, окей съм с това. А и този е мат бумър, за Бога.
От къде да се знае като другата половина момичеТа казват че не приемат така. Нормално е да има притеснение