- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Заспах без да искам и сънува бясна простотия, хем ми е смешно, хем се чудя откъде ми се пръкна идеята в главата.
Мога ли да се гръмна? Не за съня, за друго е. Все тая, излиза ми се някво, колкото да се разходя със слушалките в ушите и да пия безалкохолно навън. И тка и ш направя май-май...
квак
Тежък.. Още се пълни кораба
Какво значи базов? ХД
Редно е да флиртуваш, когато намериш подходящ обект. Смис, вдървеното държание не е секси. Но да, харесал си си някого, флиртуваш, защото искаш да се запознаеш и дрън-дрън.
В конкретния случай, не мога да виня човека. Все пак бях залепена за телефона през цалото време. Жалко, че се сещам бавно и не казах на майка ми, че съм на светофар и ми пречи (винаги се страхува да говоря на пътя хд).
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Как флиртувате? ;д
по-скоро
защо си топлиш храната, като няма да я ядеш
на 3тото претопляне вече не става![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
дано да говориш за храната, че се чувствам неловко
едно време нямаше микровълнови, нямаше и хладилници, заравяхме храната в двора и докато я изровиш, си толкова огладнял, че няма начин да не ядеш
гладни хора има и днес
само да не те заровят преди това
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
те ако ще ме ядат, дали има значени дали съм бил заровен или не
значение за мен
ами понякога ти се иска да си бил заровен
понякога ти се иска да те бяха извадили по-рано
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ахаха
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ех
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
^тъкмо те предложиха за омъжване в книгата, която чета. Но ще трябва да се съревноваваш с още две. Аз не бих се дърпала, ако все пак изберат мен, малко поостаря Брад, обаче определено все още става.
Не съм очаквала такъв философски разговор от Номи и Папугайчо, озадачена съм.
Ива, базисен е примерно като се усмихваш и шегуваш със симпатичното момче от магазина, докато си купуваш сирене, но знаеш, че ще приключи в момента, в който излезеш. Просто е приятно на ежедневно ниво.
Последно редактирано от Ewok : 05-04-2017 на 21:54
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Частта с телефонния разговор ми е убягнала, по диагонал съм чел явно ;д. Не разбирам кво толкова има да се коментира и задълбочава в няква незначителна случка. Засяпал я някъв симпатяга и тя вече се разтапя. Ако беше някой обигран, след 5 минути щеше да му ядеш спермата в първия обществен кенеф, ебати...![]()
You're tryin' to be different, that makes you no different
Колдрекс за всички ... Естествено, че ако гледате отдолу нагоре ще ви се струва сякаш живота ми е по прекрасен, но всъщност човек се пренасища с всичко включително и хубавите неща.. Тоест примерно дори да колдрекс .. принцеси всеки ден, след 1, 2 , 3 месеца ще бъде също толкова скучно, колкото да чакам на опашка в банката... Нещата, който ни вълнуват най много винаги са нещата, който нямаме в момента, а когато ги имаме те губят своята магия... Парите, секса, любовта, шоколада, всичко доскучава, защото просто така сме изградени, да търсим наркотика, към който не сме привикнали все още.. Защо ли хората, който имат много и са богати прибягват към злоупотреби и извращения?.. Еми могат да си позволят всичко и са се пренаситили толкова много, че единствено табутата могат да ги стимулират.. Дори богатия може да завиди на бедния за нещо.. Онзи наивен поглед над нещата завинаги изгубен... Всъщност затова и в миналото често имащите са се мешали с простолюдието да изпитат скромните удоволствия на бедняка..
Цензурирано.
..
Последно редактирано от Indistinct : 05-05-2017 на 05:11
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Indistinct може да се кротне малко, не сме в църква.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.