.
Затворена тема
Страница 218 от 300 ПървиПърви ... 118168208214215216217218219220221222228268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 426 до 5 450 от общо 7495
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ...
    И ти ли отразяваш това тролче?
    Разбирам да ставаха някви интересни дискусии,като му/й обръщате внимание,ама то са толкова тъпи и безсмислени,че нямам думи.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на tori
    Ако не ме ядоса, няма да е тя, #кодапрайш. Надявам се на някви неща, където всички знаем, че няма как да станат и след сто години, а пък няма да имам възможност да се напия като нормален човек тези дни - пак ш си създавам изкуствен шум. Повръща ми се.
    квак

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    И ти ли отразяваш това тролче?
    Разбирам да ставаха някви интересни дискусии,като му/й обръщате внимание,ама то са толкова тъпи и безсмислени,че нямам думи.
    водя си бележки, споко :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Banned Фен
    Но да бъдем честни.. Ако бяхте по зрели щяхте просто да игнорирате хаотичните ми мисли и мойте виждания, вместо да се опитвате да ми сложите табела, която дори фундаментално не знаете какво означава... Всъщност даже сте и лицемери, защото отразявате присъствието ми и едновременно искате от другите да го игнорират.. Ако просто спрете да отразявате каквото и да е било, няма ли да е по добър начин да ми покажете, че на никой не му пука ? Просто млъкнете и ми покажете, че всичко е глупаво по този начин.. Аз ще си пиша, вие ще игнорирате и всички ще са щастливи, най вече аз

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ясно. Искаш да разговаряш сам със себе си, но искаш да изглежда и нормално това състояние...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен
    Ще могат ли жените да дърпат колкото мъжете, за да стабилизират всичко или токчетата малко ще им пречат ?
    Вероятно не, но причината някои мъже да притежават стоическо отношение към живота са социалните норми, а без жени и очакването мъжът да е психически стабилният в отношенията не виждам какъв натиск за успех ще имат.

Еволюционната ти теория за мъжете и жените подминава факта, че децата от женски пол също са от поколението на успелия мъж. Не съм запознат с нещата, но бих предположил, че гените на дъщерята не се предават на 100% от майката, нито тези на сина на 100% от бащата.

И всичко, което пишеш, е валидно и за 2-та пола малко или много - хората са си хора и трябва да си 'харесваем' поне с нещо, а във връзка - да задоволяваш емоционалните нужди на другия. Иначе отпадаш.

едит; впрочем дали би могъл някой накратко да ми разясниш каква е тезата, че уж минах през постовете, но се скача от тема в тема и дори не разбирам какво се коментира. Някакви нахвърляни твърдения без основна идея ми се струват или ?
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 05-05-2017 на 22:44

Разочарованието на потребителя от жените и тезата му за върховенството на мъжете над жените. На моменти има някакви проблясъци, но като цяло все едно четеш недоебана феминистка в мъжкия и вариант...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Вероятно не, но причината някои мъже да притежават стоическо отношение към живота са социалните норми, а без жени и очакването мъжът да е психически стабилният в отношенията не виждам какъв натиск за успех ще имат
    Тъкмо на езика ми беше.
    Иначе, момчето идеализира мъжете и демонизира жените

Онтопик: баси вирОса, какви ни ги пускат в бг, някой изкарал ли е последния с температура и гадене/повръщане?

Ии, днес трябваше да питам момичето на касата коя спирка на метрото ми е най-близо до сточна гара, от кога не съм се моткала в сф
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Някойтам, даже си има нов термин meninist :д и страница във фейсбук
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

Ии, днес трябваше да питам момичето на касата коя спирка на метрото ми е най-близо до сточна гара, от кога не съм се моткала в сф
    Лъвов мост и оттам ще повървиш мн малко.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Много хубави новини получавам иии съм много щастлива...И си пея от рано ии имам хубави усещания...Хубав ден на всичкиииииииииии! :P :3 ^_^

Мега фен Аватара на Lilanda
    След като снощи Дъртонко се изпусна в леглото ми и се налагаше да правя сложни упражнения в 1 часа и съответно заспах към 2, сега ми е доста заспало. След малко тръгваме. Аз още съм по пижама. Ще се застрелям.

ПС: ЧИД на всички Гошовци и Гошки! Най-вече на баба Гошка!

Котьо или кучо е това
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Котьо или кучо е това
    Кучо.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90 Виж мнението
    Хубав ден на всичкиииииииииии! :P :3 ^_^
    мерси
    на теб също

Някойтам, даже си има нов термин meninist :д и страница във фейсбук
    Трябва да взема да я намеря и да се присъединя. И без това не съм от особено вървежните...може пък там да ми излезе късмета с някой от перфектните мъжаги насъбрали се там...

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Вероятно не, но причината някои мъже да притежават стоическо отношение към живота са социалните норми, а без жени и очакването мъжът да е психически стабилният в отношенията не виждам какъв натиск за успех ще имат.

Еволюционната ти теория за мъжете и жените подминава факта, че децата от женски пол също са от поколението на успелия мъж. Не съм запознат с нещата, но бих предположил, че гените на дъщерята не се предават на 100% от майката, нито тези на сина на 100% от бащата.

И всичко, което пишеш, е валидно и за 2-та пола малко или много - хората са си хора и трябва да си 'харесваем' поне с нещо, а във връзка - да задоволяваш емоционалните нужди на другия. Иначе отпадаш.

едит; впрочем дали би могъл някой накратко да ми разясниш каква е тезата, че уж минах през постовете, но се скача от тема в тема и дори не разбирам какво се коментира. Някакви нахвърляни твърдения без основна идея ми се струват или ?
    Всичко са нахвърляни мисли, но основната част е, че поради различните роли в живота мъжа и жената са се превърнали в доста различни същества с малко общи точки.. Лепилото на нашата връзка е реално взаймното ни желание за възпройзводство и някой инстинкти, но иначе мозъците ни функционират различно, структурирани са различно според ролите, който е било и е нужно да извършваме.. Следователно.. Ако сложим една жена на някоя твърдо мъжка работа, тя трудно ще се справи, тъй като просто мозъка й трябва да отделя допълнителни ресурси, за да извърши същите манипулации.. Нашия мозък е структуриран, за да ни помогне да манипулираме света по лесно, защото от нас зависи да впечатлим някоя женска, за да достигнем до възпройзводство, докато женския мозък е структуриран да е изключително ефективен в социалните обстановки и извличането на ресурси от мъжете...

Нека поясня... Това, че казвам, че жените не могат да заменят мъжете ако изчезнат, не значи, че мразя жените, а напротив опитвам се да ги разбера и да се предпазя от съвсем натуралните им механизми.. На този етап дори ако започна връзка с някоя и се разделим, реално няма да ме боли особено много, защото мога да си обясня причините, а тук споделям свойте хаотични мисли и ме мързи да ги пренареждам, тоест просто споделям.. Най малкото са едно противоположно на общоприетото мнение и човек може поне да се замисли, не е задължително да се съгласява.. Ако обаче тези познания станат общоприети ще бъде създаден стрес над жените и ще им помогне да еволюират към едно по горно стъпало, дори да им създаде трудности в краткосрочен план.. Тоест игрите им вече няма да са особено ефективни и ще се наложи да израстват и като хора.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    мерси
    на теб също
    заграждай, тигре
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Супер фен Аватара на nexttt
    превърнали сме се в някакво семейство..
    ходим да си тренираме заедно,пазаруваме заедно,лига играем заедно.. само където не живеем заедно..
    странно ми е някак..
    някакви са купили апартамента срещу нас и не спират да къртят от 7 часа сутринта.. ми не е нормално

@PathToOuroboros, ако изчезнат мъжете, ще бъде съвсем различен свят, както ако изчезнат жените. Ако изчезнат мъжете, хипотетично, ще се върнем обратно при природата. На никоя няма да й трябва сегашния свят.
    А хетеросексуалният секс е една добра причина да не премахваме нито един пол, не ми се живее само с жени, а изкуствен мъж не заменя емоцията от истинския :Д

+че забравяш, че майка те е отгледала и обичала, без майчината любов малко хора се справят.
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-06-2017 на 11:27
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на lunacy
    come on baby, let's ride
    we can escape to the great sunshine
    I know your wife and she wouldn't mind

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    come on baby, let's ride
    we can escape to the great sunshine
    I know your wife and she wouldn't mind
    We made it out to the other side
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ааа, аз се отказвам да чета този обструктирал, болен мозък (не, че чета самоцелно, просто по инерция). Анахроничните му излияния са обект на специализирана помощ. Сигурно е преживял нещо ужасно, за да се стигне до такова състояние.

XDDD

Mood

За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Banned Фен
    Тоест всеки преживял нещо ужасно задължително не трябва да се слуша, а само тези, които са били отгледани в пълна сигурност и тяхното съществуване никога не е било предизвиквано по какъвто и да е било начин, защото хей погледнете на вън дъгите и летящите понита, еднорозите бягат по безкрайните зелени поля, а нимфите пеят щастливи песни, а всички са прегърнати на масата претрупана с шоколадови лакомства и мир любов гълъбчета и тнн..

Може би понякога ужасните неща пречупват духа на човека и нещо му прищраква, но в повечето случай човек става нещо повече благодарение на това, че му се е случило нещо ужасно.. Няма човек направил нещо смислено дето да не е минал през планина от трудности и дори погледнал своята гибел в очите за миг..

Моля те не чети, че отново ще напишеш някоя глупост И моля всички разумни хора, слушайте само тези, който никога не са минавали през нещо трудно в живота си и не са преживяли ужасни неща, те знаят как да ви отговорят най мъдро и знаят стойността на живота и времето най добре

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
    ...Може би понякога ужасните неща пречупват духа на човека и нещо му прищраква...
    Значи все пак бях прав. Я кажи сега, майка побойник или мощна изневяра?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си