- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
https://www.google.bg/maps/uv?hl=bg&...MqB2AQoioIeDAK
когат гугълнеш базар поли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
в мол илиянци (все още ми звучи смешно), та, там има аутлет на андрюс и даже преди имаше и ризи по 20-30 лв
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
You're tryin' to be different, that makes you no different
До сега не ми се е случвало някоя да ми пише така, надали и ще се случи, а ако се случи сигурно ще го помисля за шега!![]()
Ного приятно сте се събрали да гадаете. Но никой не е в моите обувки. Та.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
You're tryin' to be different, that makes you no different
Преди 1г - 57кг - мъртва тяга 90кг веднъж и клек макс 70кг
Сега: 51кг
Поръчах си един дъмбел с тежести 10кг и не мога да си го прибера (ръцете ми умаляха)
И приключих с големите тежести бтв, сега съм си взела обръч да въртя и въженце да скачам, дъмбел за каквото мога и това е. Гърди само с лицеви опори :Д
Последно редактирано от NomNomNom : 05-09-2017 на 18:36
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Да спориш, без да имаш понятие по темата и общата картинка е като да пърдиш през устата.. Хем мирише, хем заемаш времето, в което другите могат всъщност да стигнат до някаква истина, без да си размятат безмисленото, несъществено и фундаментално лишено от креативна искра его наляво надясно.. Нищо чудно, че доста от умните хора отбягват контакта с приматите при положение, че нито ще бъдат разбрани, нито ще бъдат изслушани поне и единствената причина да се движиш в общите среди е реално да използваш големия си мозък да разделяш хората от техните пари и да ги влагаш в нещо, което всъщност има някакво значение дълго след като си се превърнал в храна за картофите..
Последно редактирано от NomNomNom : 05-09-2017 на 19:17
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз...спомням си колко беше силен. Иска ми се да бях наследила това от него. Иска ми се да бях толкова смела. Понякога си спомням какъв беше животът с него и колко много ме обичаше, и колко много го обичам и...липсва ми. Още ми е трудно да приема, че го няма. Още го сънувам, още искам съвети от него, макар да знам, че няма как да ми отговори. Но понякога ми отговаря. Понякога идва в съня ми и ме разтърсва, казва ми кое е правилното решение. И често се питам какво би направил той, ако беше на мое място. И често ми се иска да беше жив днес, за да го опозная още по-добре или просто за да бъде до мен в даден момент. Липсваш ми...Обичам те.
Последно редактирано от Lilanda : 05-09-2017 на 19:20
ewok има един клип от училище май, та там скачаше и бимбите и за малко да я треснат в брадичката
и при теб ще е нещо подобно, ако започнеш с подскоците
трудно ще ти е, правят се с широк хват и пак стигаме до проблем с бимбите
може би с вдигнати крака, ама там вече и рамена се товарят, а не само гърдите
Мога на лежанка с дъмбели или лост
Ама нямам лежанка у над и втори дъмбел
Гърдите не ми пречат, евок да го мисли :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи