- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Леко тъпо, сигурно ще си пусна някой филм да гледам на компа както обикновено!
Напоследък всички ме игнорират и отрязват, приятели, в които съм вярвал че сме наистина добри и близки приятели ме разприятеляват от ФБ без видима причина, нито ми дават обяснение, хора с които съм си мислел, че сме в добри отношения ме блокирват и във ФБ и отвсякъде, но нищо просто ще започна и аз да игнорирвам другите и да ги блокирам без причина и ще сме квит мисля!!! Все повече почва да не ми пука за нещо и от нещо, чудя се какъв ли е смисълът на живота ни на Земята, или поне моят смисъл не виждам такъв, нито нещо което да ме радва или носи удовлетворение в живота, напоследък става все по сив и скучен като времето навън, което постоянно е облачно и вали, вали съсипа се от дъждове тази пролет, дано поне има някакво лято, че ако само вали не знам много ще е тъпо!!!
Последно редактирано от sladura89 : 05-22-2017 на 17:17
ще бъда себе си сега... днес се видяхме и МИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА... добре ве майна наранявал съм я, признавам... допускал съм грешки и не съм й давал винаги това, което иска, а го знаех... смисъл деба цял живот съм бил добър и ся с тфа прекрасно момиче се държах отвратително.... хем внимавах човек... и ся... миналия вторник влюбена в мен, искала да оправим нещата и някви се съгласявме и четвъртъка... намерила друг, че ще живеят скоро заеднО КВО Е ТФА ВЕ МАЙКА МУ ШЕ ЕБА :@ 1 година ама по-силно не съм обичал, нищо че имам 2 други връзки над 3 години бааа няма братче не заслужаваме хората шансове.... нали хубаво допуснал си грешка, втори път... НО това не означава че ще има трети път... лъжливото овчарче не е излъгало на третия път... майка му да еба... сори че псувам ама ядосан съм бе,., обичам я ама... то почвам се чувствам аз преебания, щото тя ме предава ся... ко е туй след 4 дена от последното ни виждане да си има нов фаворит, много различна, нямала да ме оставила никога, аз съм бил ТОЙ аре ебете си путката майна...
П.С. Извинявам се, вече мога да пиша нормално и отново да бъда добър![]()
^ Пловдив, майна.
смисъл знам че съм убил първоначалния ми перфектен образ... но никога не е късно да се порпавят нещата в тоя живот... и ддз нит съм изневерил нит съм тръгнал подир други... ама шансове бе хора... като имаш проблем...сядаш и говориш... тя като искаше - аз се дърпах после аз искам тя се дърпа е все едно вселената наистина си прави ташак майна, ае лека вечер депресията я лекувам с ШКЕМБЕТО на братя кулинови ;д
Не знам как се чувствам, може би уплашена. Не можах да направя това, където бях планувала, щото въпросния беше твърде ядосан днес, а да - страх си ме е. Утре, със сигурност. Утре е денЯТ!
квак
не, брат... дългогодишната ми връзка беше приключила доста отпреди това... 9 месеца след последното праскане с по-бившата... пък то ние 1 година само се праскахме без нищо обвързващо майна направо побеснявам, щото все едно Господ ме ебава тука... всичко давах за другите си връзки и ся се държах като копеле, знам че може би не заслужавма още един шанс и че си го зсалужавам, ама не мое сичко да е толкова еднакво е брато... отказвам да повярвам...тряя си прощаваме и да вярваме в промяната и позитивното... не кат има проблем и аре чао брат ...
Ясно. А за шансовете, явно не му се занимава на момичето. Трябва ли ти момиче, на което не му се занимава?
да бе има
https://www.olx.bg/ads/q-%D1%85%D0%B...at_price%3Aasc
препоръчвам тая хармоника за Блус, Джаз и Рок
https://www.olx.bg/ad/nova-harmonika...tml#df9f369e9c
Еволюцията към човека тръгва от Балканите
http://dnes.dir.bg/news/makedonia-ch...-25800564?nt=4
всяка прилика с тук присъстващите е случайна
Кралят е само един...
Нали щеше да ѝ "теглиш майната"? Вместо това мрънкаш.
Не знам от къде е тръгнала, но при теб е спряла!
Чадо, ти каеш ли се за греховете си?
Бахти цяла Зима не се разболях, а сега съм тръгнал стремглаво. Усещането хем да ти е запушен носа и трудно да дишаш през него, хем да ти поднатичва и нито да можеш да изсмъркаш нито пък да издухаш. И сълзенето на очите от тази факт в допълнение с лек гърлобол и усещане на известна слабост. Май пак ще залагам на Фервекси, Колдрекси и т.н. ...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!