.
Затворена тема
Страница 259 от 300 ПървиПърви ... 159209249255256257258259260261262263269 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 451 до 6 475 от общо 7495
    Цитирай Първоначално написано от Chrysothemis Виж мнението
    Пожелаваш ми да съм болна ли.
    Не е болест да обичаш, и да те обичат.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Като заговорихте за болести... просто ми беше любопитно каква е цената. Нямам си представа дали се поемат от касата, но wtf, сигурно съдържат скъпоценни камъни
    https://m.imgur.com/a/FlcLs
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на pandabear
    не е само мое, не е само еденично. хора от окръга ми също са имали проблеми. Светът има проблеми. плюла съм и по българи поради "лични" причини. обирана съм от българин наркоман. плюла съм по управници. плюла съм на "инвалиди", които се възползват от положението си. и какво от това? също така съм помагала, когато съм виждала как българче тормози цигане в даскало. помагала съм на туркиня, тормозена от мъжа си българин. помагала съм на албанци, които биват игнорирани от колеги в университета ми. от няколко години насам почти всеки месец помагам на хора по домове, и не ми е пукало какви са. обаче всички тези неща не ги споменавам наляво-надясно. защо? защото не съм псевдотолерантна. защо? защото не всички заслужават тази толерантност. но разбира се, когато изразя мнение, че не всички хора, навсякъде са еднакви и не всички заслужават добро бивам обвинявана в безчувственост и расизъм. евалата.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не е болест да обичаш, и да те обичат.
    Да обичаш не е.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    не е само мое, не е само еденично. хора от окръга ми също са имали проблеми. Светът има проблеми. плюла съм и по българи поради "лични" причини. обирана съм от българин наркоман. плюла съм по управници. плюла съм на "инвалиди", които се възползват от положението си. и какво от това? също така съм помагала, когато съм виждала как българчи тормози цигане. помагала съм на туркиня, тормозена от мъжа си българин. помагала съм на албанци, които биват игнорирани от колеги в университета ми. от няколко години насам почти всеки месец помагам на хора по домове, и не ми е пукало какви са. обаче всички тези неща не ги споменавам наляво-надясно. защо? защото не съм псевдотолерантна. защо? защото не всички заслужават тази толерантност. но разбира се, когато изразя мнение, че не всички хора, навсякъде са еднакви и не всички заслужават добро бивам обвинявана в безчувственост и расизъм. евалата.
    Прощавай, че реагирам, когато прочета коментар, който ми звучи расистки. Much love

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Затова е "мнение", всеки може да чувства/мисли каквото си иска, нали ^
    Критикуват пандата, че не е съпричастна, все едно някой е съпричастен към това, дето й се е случило

Моето мнение да се изринат гетата и да се пратят всъщи

За пристигащите - план за интеграция и ако не показват прогрес, да се връщат обратно, това е.
    Който не показва прогрес в интегрирането в разумен срок( учене на език, и местни социални норми) - няма работа тук.
    При непристойно поведение също - обратно вкъщи, не да псуват при женския и очевидно да посягат.

Няма как с отворени обятия да се приема, без да се изиска усилие от другата страна.
    Приемайки безусловно правиш не просто мечешка услуга, а кошмар за всички замесени - детето не знае кое е правилно и кое е грешно, и му се караш/наказваш като прекалява, хората с различна култура, интегрирани в друга, трябва да се приемат като големи деца (потенциално опасни и за себе си), докато не съзреят (ако съзреят) в новите условия.

Аа бтв на ракши ми хареса частта с погнусата
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Винаги са ми били чудни хората, които си съставят генерално мнение за група от хора на база емоции от свое единично субективно преживяване. Съжалявам, този аргумент не вАжи.
    Аз имам пък 3 преживявания с бежанци - 2х до лагера в О.купел и 1 в рейс 45. Първите два със сексуален подтекст, второто изживяване с невъзпитано дете, което ми дърпаше опашката и родителите му нищо не казаха.

Живях до бежанците като учих в НБУ.

Съжалявам, не са стока и според мен. Разбира се, допускам че свестните просто няма как да се забележат, когато ти се набие на очите лошото поведение. Както и в клас - всички обръщат внимание на идиота на класа, не на свестните деца, които си учат уроците.

Друг е въпроса доколко нашите хора по лагерите са СИРИЙЦИ, или са по-точно афганистанци........ яхнали вълната ))

Проучете въпроса. Имаше един як репортаж на Карбовски, ама ще си го откриете сами, не ми се линк-ва.

Да обичаш не е.
    А чувството защо да е лошо?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    не е само мое, не е само еденично. хора от окръга ми също са имали проблеми. Светът има проблеми. плюла съм и по българи поради "лични" причини. обирана съм от българин наркоман. плюла съм по управници. плюла съм на "инвалиди", които се възползват от положението си. и какво от това? също така съм помагала, когато съм виждала как българче тормози цигане в даскало. помагала съм на туркиня, тормозена от мъжа си българин. помагала съм на албанци, които биват игнорирани от колеги в университета ми. от няколко години насам почти всеки месец помагам на хора по домове, и не ми е пукало какви са. обаче всички тези неща не ги споменавам наляво-надясно. защо? защото не съм псевдотолерантна. защо? защото не всички заслужават тази толерантност. но разбира се, когато изразя мнение, че не всички хора, навсякъде са еднакви и не всички заслужават добро бивам обвинявана в безчувственост и расизъм. евалата.
    интересно
    аз не съм помагал и не смятам да помагам, но и не бих пренебрегвал причините защо се случва нещо
    това прави ли ме лош човек

Мега фен Аватара на pandabear
    не, аз и не съм и написала, че си лош човек. както и на нито един в тази тема.
    а нещата изписани от мен днес правят ли ме такава каквато ме изкарахте?

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    второто изживяване с невъзпитано дете, което ми дърпаше опашката и родителите му нищо не казаха.
    хехехехе
    следващия път си прибери опашката в панталона

Супер фен Аватара на corbV2
    Друг е въпроса доколко нашите хора по лагерите са СИРИЙЦИ, или са по-точно афганистанци........ яхнали вълната ))

Проучете въпроса. Имаше един як репортаж на Карбовски, ама ще си го откриете сами, не ми се линк-ва.
    Афганистан също на практика е в състояние на война, проучи въпроса. Не призовавам да ги прибираме, не ме вълнува какво се случва с всяка една хлебарка - кафява, бяла, рязана и каквато и да било ;д.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Затова е "мнение", всеки може да чувства/мисли каквото си иска, нали ^
    Критикуват пандата, че не е съпричастна, все едно някой е съпричастен към това, дето й се е случило

Моето мнение да се изринат гетата и да се пратят всъщи

За пристигащите - план за интеграция и ако не показват прогрес, да се връщат обратно, това е.
    Който не показва прогрес в интегрирането в разумен срок( учене на език, и местни социални норми) - няма работа тук.
    При непристойно поведение също - обратно вкъщи, не да псуват при женския и очевидно да посягат.

Няма как с отворени обятия да се приема, без да се изиска усилие от другата страна.
    Приемайки безусловно правиш не просто мечешка услуга, а кошмар за всички замесени - детето не знае кое е правилно и кое е грешно, и му се караш/наказваш като прекалява, хората с различна култура, интегрирани в друга, трябва да се приемат като големи деца (потенциално опасни и за себе си), докато не съзреят (ако съзреят) в новите условия.

Аа бтв на ракши ми хареса частта с погнусата
    Пак ли женска солидарност. Имам чувството, че съм в някое тийн сериалче.

Banned Фен
    Аз имам пък 3 преживявания с бежанци - 2х до лагера в О.купел и 1 в рейс 45. Първите два със сексуален подтекст, второто изживяване с невъзпитано дете, което ми дърпаше опашката и родителите му нищо не казаха.

Живях до бежанците като учих в НБУ.

Съжалявам, не са стока и според мен. Разбира се, допускам че свестните просто няма как да се забележат, когато ти се набие на очите лошото поведение. Както и в клас - всички обръщат внимание на идиота на класа, не на свестните деца, които си учат уроците.

Можеш да твърдиш, че не са стока хората, които познаваш. А как знаеш какви са хората, които не познаваш?

Карбовски е лешояд, който се храни с нещастието на хората, едно позитивно нещо не съм го чувала да казва за сънародниците си. Но пък хейти стабилно за сметка на това.

карбовски е ужас, да. ама конкретното репортажче не му е лошо никак.

даже някакви от мвр се изказват там, вътрешни хора, не особено позитивно.
    не да кажеш само простолюдието расисти
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Banned Фен
    не, аз и не съм и написала, че си лош човек. както и на нито един в тази тема.
    а нещата изписани от мен днес правят ли ме такава каквато ме изкарахте?
    Някои от написаните от теб неща ме наведоха на мисълта, че си расист, както и отбелязах. Само ти знаеш дали реално си такава.

Може да си най-толерантния и широкоскроен човек в София и впечатленията ми да са напълно погрешни. Да ти напомня, че според потребителите тук аз съм фейк, шизофреник и някакви други епитети, които не си правя труда да помня. И това е отсъдено на база на някакви изкривени през личната им призма наблюдения. Chill.
    Последно редактирано от Chrysothemis : 05-23-2017 на 19:01

карбовски е бавноразвиваща се брадясала свиня
    В нощта на 11 януари 1997, Карбовски е на площада пред Народното събрание и се сбива с полицията като част от демократичните промени в републиката.
    хохохохох
    само дето тогава никой не се биеше с куките, защото на куките изрично им беше заповядано да не се намесват при никакви обстоятелства, същото беше казано и на армията, имах няколко познати, които бяха в центъра на събитията и от двете страни

Banned Фен
    карбовски е ужас, да. ама конкретното репортажче не му е лошо никак.

даже някакви от мвр се изказват там, вътрешни хора, не особено позитивно.
    не да кажеш само простолюдието расисти
    Ами... аз не познавам расист, който да мисли, че расизмът е нещо лошо. Те са убедени, че това е напълно в реда на нещата. Друг е въпросът, че често премълчават възгледите си, поради очевидни причини.

Може да си най-толерантния и широкоскроен човек в София и впечатленията ми да са напълно погрешни. Да ти напомня, че според потребителите тук аз съм фейк, шизофреник и някакви други епитети, които не си правя труда да помня.
    уж тия с малки цици се подкрепяли
    пък вие се хапете една друга

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    уж тия с малки цици се подкрепяли
    пък вие се хапете една друга
    Адашите също уж се подкрепяли.

Адашите също уж се подкрепяли.
    ем, тва на нея го кажи, гледай как не иска да ме подкрепи

Banned Фен
    ем, тва на нея го кажи, гледай как не иска да ме подкрепи
    Научи ме как да бъда като теб.

И не че нещо, ама ти нали мислеше, че съм мъж последно?

и бегла представа си нямаш, какво мисля
    а пиша много неща
    давам правото да се разпознаете в тях
    да не казвате после, че не съм либерален

Banned Фен
    и бегла представа си нямаш, какво мисля
    а пиша много неща
    давам правото да се разпознаете в тях
    да не казвате после, че не съм либерален
    Аз те познавам по-добре от самия теб. Знаеш ли защо.

Аз те познавам по-добре от самия теб. Знаеш ли защо.
    Значи споделената любов е болест?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си