- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
вземете се спрете, че става скучно
Последно редактирано от papugai : 05-30-2017 на 05:36
дафак ис дис?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не бе той си мисли, че биеш печата и заминава и това е..
Закони, инструкции.. факта, че международното право се изменя постоянно.. не бате..
печатарска работа.. ;д толкова е лесно ;д
Не се замисля, че всичко това като закони/директиви/регламенти/визов режим се изменя постоянно.. и съответно ние постоянно учим и четем.. ;д
Общественото мнение за полицията е мега лошо заради единица дебили.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
увлечение си е просто с 10г по-голяма от мен че и омъжена с детеомг в кво се забърках
![]()
ще се срещаме още месец и всичко ще свърши това ми е ясно ей така за едно кафе уж само двамата
вече се научих къде е разликата между привличане и любов тъкмо бяхме двамата прибирам се нощно време и виждам падаща звезда и изведнъж искам да се видя с друга
друга ама от много време ''забравена'' от много време не съм я вижда или чувал съсипа ми душата извади ми сърцето ама на все тя си е там все за една се сещам макар и вече 9г по-късно
а тогава си мислех че ще е просто поредната
та това било любов ей така с добро да помниш след всичко и просто тя да ти изниква първа в ума който явно не контролирам тя ми е взела онова подсъзнание
а къде ли съм аз в нейното? явно ми е писано да не разбера
странно нещо бил живота научаваш нещо ей така както си гледаш небето и опознаваш себе си сякаш си стъпил на нов континент
не ми е тъжно чувствам се добре даже съм в добро настроение
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Евала, че си заучил няква суха материя, която ти е нужна, за да си вършиш работата. Ама пак си прост ;/.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Papi, много си го вталил !
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Dr. Gregory House
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-29-2017 на 20:04
Dr. Gregory House
Супер Биби е тва, българската версия на Борат, също толкова красив и двойно по-умен
пък днес се навършва една годишнина, която се случи поради голям реализъм на произведенията ми
взел съм си поука, освен това продължават да ми записват целия трафик, гледам да не дразня някои хора
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Да, но ти посочи/скрийншотна сливница, начи калотина
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Чудиме се какво ще записваме да учим? Айде моме, че пак ще изтървеш сроковете.![]()