.
Затворена тема
Страница 280 от 300 ПървиПърви ... 180230270276277278279280281282283284290 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 976 до 7 000 от общо 7495
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    и с мен беше така като по-млад
    Особено, ако е малко дете, на което му трябва цяло семейство...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Да, но ти посочи/скрийншотна сливница, начи калотина
    Посочих магистрала люлин и северната дъга на околовръстното.. Щото от там е по-бързо до Тракия отколкото южната дъга.
    Но ми харесва логиката ви
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от ENIGMA00 Виж мнението
    Чудиме се какво ще записваме да учим? Айде моме, че пак ще изтървеш сроковете.
    Да не си 98

Просто Горнобански OVERLOAD, не ме кефи.. а и отсечката Перник - София е в перфектно състояние.. ;с
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Тори и аз те обичам
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Земеш ме запознаеш с някой твой як колега, че да си ни кум после... Малииииии... Или да ми плашиш обожателите. :ддд
    квак

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    Особено, ако е малко дете, на което му трябва цяло семейство...
    споко аз съм и поредния любовник мъжа и се връща след месец от чужбина тогава спираме да се виждаме и познаваме

нямам намерение да разбивам семейства
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Земеш ме запознаеш с някой твой як колега, че да си ни кум после... Малииииии... Или да ми плашиш обожателите. :ддд
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tori
    Ни са смей, че аз вярно трябва да си наема бодигард - траксата го няма, за да разрива обожатели.
    квак

Мега фен Аватара на Chacho
    Един резултат в гугъл ме подсети, че този форум още съществува.
    Че и познати имена виждам. Пишете ли още?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на tori
    Омг, дядо Чачо бил жив! :о
    квак

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Чачооооо <345
    Върни се : |
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Чачооооо <345
    Върни се : |
    Ех, време да имаше.

Кво става с вас, кажете по няколко приказки...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

К'во става братле
    Dr. Gregory House

Видяхте ли тия скапаняци от футболните агитки какво са направили. Обстрелва ли са джамията в София със боклуци и са обиждали Аллах.
    Майка им шибана , добре че аз не съм бил там да им покажа кой е прасе.

Banned Фен
    ^
    Ще има играчка-плачка май.

Banned Фен

Мега фен Аватара на Rakshy
    Абе когато аз бях с лиланда също толкова досадни ли бяхме?

Значи до Бургаската батка над мен. ТОва, че се кефиш на ROG (Republic Of Gamers), не те прави кой знае колко разбирач...
    За всичко мога да споря с Папугай, само не и за компютри.. С Ауриса и Номи-то също...
    Това са хора изкарвайки пари на месец, колкото ти на година/две (no hate btw) специално от тази сфера..
    Готино е, че се защитавате двамата заедно щото се ебете.. ама е 1во детинско, 2ро смешно..
    Щото сте тръгнали на краставичари краставици да продавате...
    Имах един Асус и съм мега разочарован... Взех си Леново на половин цена със същите характеристики и работи мега в пъти по-добре..
    На майка ми и на баща ми купих по едно HP... Ем.. Асуса може само да го духа.. Единственото предимство, което може би имаха преди време е бързия буут тайм от там нататък всичките им системи и сглабяне на компоненти е тотал щета..
    Отварял ли си асус и отварял ли си HP
    АМА НЕ БЮДЖЕТНИ от по 300 лева лаптопи.. А такива от по 4-5к.
    Вътре в Асуса всичко е нахвърляно... HP-то са помислили за евентуално прегряване... за токови удари bla bla и всичко е мега прилежно подредено...
    ахаххахахаах
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Малкият копелдак иска да ти преебе колата и ще го направи щом разбере коя е твоята! А той ще разбере, повярвай ми!

Срещнал си бъдещ престъпник, честито!

Когат аз съм си измислял неща от нищото, баща му още е мастурбирал на космати, къдрави лелки

1.нямам кола, 2.казах му че е опел астра 1,6 от '96. Никога не бих си взел такава кола

и му видях на тъпото изражение, че има някви задни мисли.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Супер фен Аватара на sladura89
    Пълна тъпотия!!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Абе вие сте изписали света тази вечер.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И си взех същия дел, като служебния ми дел :Д, обаче с подсветка ( Latitude E5470 )
    16G RAM DDR4 2133
    Intel Core i5-6200U
    500GB SSD
    Моят е подобен, ама е малко по-стар (и по-слаб) - Latitude E7240
    Intel Core i5-4310U
    8G RAM
    256GB SSD

Много е лек, мога да го вдигам/нося с 1 ръка и батерията му държи доста.

Взех го за доста прилични пари, работих ежедневно на него, мъкнах го къде ли не и ми служи вярно вече година и половина. Не играя игри на него, нито работя с някакви кой знае колко тежки програми, но редовно стои с 20-30 отворени таба на браузъра. За мен е доста добра инвестиция.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на an7raks
    Ех, време да имаше.

Кво става с вас, кажете по няколко приказки...
    Еж, па, тоя... Я или се връщай, или мри!

Значи запомни нещо от човек с мощна и бърза кола..
    Щото такива хора ще те стряскат и натискат на пътя и ще те притесняват..

ЛЯВАТА ЛЕНТА Е САМО ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕ. НЕ ДА СИ КАРАШ В НЕЯ. (капсвам за да ти се набие в съзнанието щото е свързано с пристрояването)
    Значи като ми се затътрят с нек'ви кочини от преди 30 години по 70 коня в лява лента, било то на булевард или извънградско/магистрала... Като не ти позволява автомобилът, никой няма да ти се сърди да си караш в дясна лента..
    Това нека ти стане навик ако не караш с над 80/100 защото е много изнервящо и за теб и за този дето ще се залепи за теб и ще те побърка.. Особено по-добрите шофьори имат навика да не спазват ник'ва дистанция и да се лепнат на 30 сантиметра зад теб за да те бъгнат...
    И като правиш маневра (било то, най-малката, си поглеждай в съответното огледало..)
    Е вчера карам към Благоевград по магистрала Струма и няк'ва жена пълна блейка, ме засече мега злобно.. тя караше със ~100 аз с над 180
    И тя такава си се престроява без мигач без да погледне, че летя зад нея... накара ме да намаля до нейната скорост.. щото едва изпревари шибаният камион... Едва спрях.. щях да си я ударя като нищо.. щото е тъпа и ми влиза в скоростната лента с тая балалайка без да погледне.. (поне да ме беше изчакала)... А ако бях по-близо? Щях да се нацепя в нея..
    Но нищо де.. тя си говореше по телефона явно т'ва е по-"важно" от живота на хората по пътя..

Та специално за престрояване какви бели можеш да направиш не е истина.. винаги си поглеждай в огледалата за т'ва са там...

е не бе, то не е като да има ограничение на скоростта от 140 км/ч на магистрала или нещо

и не, тва което описа не е добър шофьор, а гъз с бърза кола. Това лепене не е признак на умения, а на чиста глупост и несъобразителност, щото както натягаш някого, така ше набие спирачка и ше го духате и двамата. Един приятел кара така и искам да го обеся с колана. Ако пред теб е човек, който не е достатъчно уверен още, и му се залепиш само увеличаваш шанса за птп. Ако беше толкова бърз и готин, щеше да хванеш самолет като Марешки от Варна до София.

Е са на пешеходната пътека, на която бях писал преди месец и неш, че щяха да ме блъснат, щото една такава джигитка, супер умела с един опел зафира, реши че не може да ме изчака 10 секунди да пресека и такава си излезе да задминава на 5 метра от пешеходната. Днес на същото място отгоре един с едно прекрасно беемвенце мина с поне 90 км/ч. Това е пешеходна пътека между 2 микрорайона на най-големия квартал в София. От едната страна на пешеходната има спирка за рейса. Да не говорим за количеството деца, които минават. Кат си си купил толкова хубава кола, си я карай по скоростния път или по магистралата

нула съобразителност, брато
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    ...
    Я, ти си на линия.

Канехме се да пием бира преди някво време.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    е не бе, то не е като да има ограничение на скоростта от 140 км/ч на магистрала или нещо

и не, тва което описа не е добър шофьор, а гъз с бърза кола. Това лепене не е признак на умения, а на чиста глупост и несъобразителност, щото както натягаш някого, така ше набие спирачка и ше го духате и двамата. Един приятел кара така и искам да го обеся с колана. Ако пред теб е човек, който не е достатъчно уверен още, и му се залепиш само увеличаваш шанса за птп. Ако беше толкова бърз и готин, щеше да хванеш самолет като Марешки от Варна до София.
    +++
    АнарЧи.. Такива "умели" като теб им хакам нарочно спирачка да се осъзнаят малко. Карам със 150 в бързата лента при ограничение 140 и някакъв бастун ми святка от 1км, щото се е засилил с 200... ми, да го духа! Няма да намаля до 90, за да се прибера в дясна лента зад камиона заради тоя смукач, та ако ще и самолет да кара. Като ми се залепи на бронята, културно си пускам аварийки и си намалям успоредно с някой от дясната лента... Аман от големи карачи и разбирачи, дето не знаят за 1 секунда(колкото е времето им за реакция, ако са напълно адекватни) колко метра ще им мине колата със съответната скорост! Щото съм убеден, че ти не знаеш колко метра ще ти трябват, за да спреш от 180км/ч при необходимост!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си