- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Просто Горнобански OVERLOAD, не ме кефи.. а и отсечката Перник - София е в перфектно състояние.. ;с
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Тори и аз те обичам![]()
Dr. Gregory House
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Един резултат в гугъл ме подсети, че този форум още съществува.
Че и познати имена виждам. Пишете ли още?![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Видяхте ли тия скапаняци от футболните агитки какво са направили. Обстрелва ли са джамията в София със боклуци и са обиждали Аллах.
Майка им шибана , добре че аз не съм бил там да им покажа кой е прасе.![]()
![]()
^
Ще има играчка-плачка май.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Абе вие сте изписали света тази вечер.
Моят е подобен, ама е малко по-стар (и по-слаб) - Latitude E7240
Intel Core i5-4310U
8G RAM
256GB SSD
Много е лек, мога да го вдигам/нося с 1 ръка и батерията му държи доста.
Взех го за доста прилични пари, работих ежедневно на него, мъкнах го къде ли не и ми служи вярно вече година и половина. Не играя игри на него, нито работя с някакви кой знае колко тежки програми, но редовно стои с 20-30 отворени таба на браузъра. За мен е доста добра инвестиция.
Welcome to the Jungle...
е не бе, то не е като да има ограничение на скоростта от 140 км/ч на магистрала или нещо
и не, тва което описа не е добър шофьор, а гъз с бърза кола. Това лепене не е признак на умения, а на чиста глупост и несъобразителност, щото както натягаш някого, така ше набие спирачка и ше го духате и двамата. Един приятел кара така и искам да го обеся с колана. Ако пред теб е човек, който не е достатъчно уверен още, и му се залепиш само увеличаваш шанса за птп. Ако беше толкова бърз и готин, щеше да хванеш самолет като Марешки от Варна до София.
Е са на пешеходната пътека, на която бях писал преди месец и неш, че щяха да ме блъснат, щото една такава джигитка, супер умела с един опел зафира, реши че не може да ме изчака 10 секунди да пресека и такава си излезе да задминава на 5 метра от пешеходната. Днес на същото място отгоре един с едно прекрасно беемвенце мина с поне 90 км/ч. Това е пешеходна пътека между 2 микрорайона на най-големия квартал в София. От едната страна на пешеходната има спирка за рейса. Да не говорим за количеството деца, които минават. Кат си си купил толкова хубава кола, си я карай по скоростния път или по магистралата
нула съобразителност, брато
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Я, ти си на линия.Първоначално написано от DarkTemplar
Канехме се да пием бира преди някво време.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
+++
АнарЧи.. Такива "умели" като теб им хакам нарочно спирачка да се осъзнаят малко.Карам със 150 в бързата лента при ограничение 140 и някакъв бастун ми святка от 1км, щото се е засилил с 200... ми, да го духа! Няма да намаля до 90, за да се прибера в дясна лента зад камиона заради тоя смукач, та ако ще и самолет да кара. Като ми се залепи на бронята, културно си пускам аварийки и си намалям успоредно с някой от дясната лента... Аман от големи карачи и разбирачи, дето не знаят за 1 секунда(колкото е времето им за реакция, ако са напълно адекватни) колко метра ще им мине колата със съответната скорост! Щото съм убеден, че ти не знаеш колко метра ще ти трябват, за да спреш от 180км/ч при необходимост!
![]()