- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Чакайте малко бе. Ами "лошата" работа кой ще я върши, ако всички започнат да търсят само хубава? Или тя сама ще се върши? ;д
господата от малцинствата които стоят на помощи или "клетите бежанци" ако някой от тях докаже, че може да върши "хубавата работа" нека заповяда немат никви ядове, да но след като не са в състояние тогава никой не е длъжен да ги храни тях нали ?
До колкото виждам "клетите бежанци" доказаха, че могат да хвърлят камъни защото еди какво си еди що си не им харесвало. Значи ако искат повече то отиват на царевицата ето ти работници за "лошата" работа колкото поискаш. Или другите ако някой мангал може да програмира или да оперира в хирургията или да е адвокат ок аз съм за, да но практиката показва, че такива са рядкост дори = 0.
Последно редактирано от michaelis : 12-03-2016 на 21:47
Пак ли минаха 28 дни?
Какво разбираш под "прилична работа"?
Има много "неприлични работи", с които могат да е докарват доста добри пари.
Защо не споделиш, каква е тая готина работа и колко е заплатата за нея?
Линк?!
Спокойно, няма да ти "вземем хляба"!
всичките неща са сладурски
елхата изглежда супер яка, дори малко завист май усещам от моя страна :Д
ние украсяваме нашата на +- 23 декември и я махаме на около 10ти януари топс, ако някой не я е разкарал преди това
нула коледно настроение предни години
ама тая година ми се ще да е друго
искам едни хубави празници, ниш, че не вярвам в тия глупости просто е така да е позитивно настроение в тази част от годината, for the love of odin
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ти хляба няма да ми вземеш, щото нямаш топките да я вършиш тая работа, но ще ти дам координати, заплащане и описание на ЛС.
крайният ми срок е утре
аз съм готов на 10%
в момента не съм в кондиция физически и психически да работя
наистина тъжно
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
ewok, бях на rebelites и out in space бях, наистина беше магия със саксофончетата, китарките и другите на живо ;3
добре ми е, най-накрая се наспах като хората :д проектите за унито само мен чакат, а аз нямам мотивация хич
чувствам се супер
снощи излязохме на кръчма с приятели и пак се видяхме с момичето от миналата седмица
имам чувството че нещата между нас ще се развият добре
Най-накрая мързелива събота.
Последна седмица,преди най-тегавата за семестъра.
Някой има ли наблюдения,дали и по света ,след като вали сняг,колите стават целите на г*ъз?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
There is love in holding and there is love in letting go.
Elizabeth Berg
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Вървя си смело напред и изпълнявам една по една точките, днес разкарах поредния вредител. Само още един човек остана да изхвърля от живота си, но ще изчакам още седмица-две, че в момента ми е изгодно.
Днес си купих стъклен протектор, че моят е за смяна, но не знам дали ще се справя. Много ли е по-сложно от поставянето на обикновен протектор, или да действам смело?
Мързи ме в червата да си оправям багажа, пък и като знам, че след три дни пак се връщам, ми се занимава още по-малко. Между другото, реших като пълна смотанячка да пропусна студентски град и да прекарам вечерта на осми декември на симфоничен концерт в моето си малко смотано градче. ^_^
I'm too weird to live, but much too rare to die.
какви са тези готови платки за бисквитена торта?
тестото за gingerbread е лесно за манипулация и игра и се пече за отрицателно време, запретвай ръкави и проектирай сама имота;
royal icing е захар с вода (ако решиш да рискуваш - белтъци и захар), използват го, защото е лесен за оцветяване и се втвърдява по-бавно, в сравнение с шоколада. иначе, да, можеш да използваш шоколад, но ще трябва да го разтопяваш и темперираш няколко пъти. ако искаш цвят - с бял (което, както знаеш, не е шоколад:Д). аз правя орнаменти от шоколад, които използвам за украса - рисуваш си ги с поша върху хартия за печене или найлоново фолио, слагаш ги в хладилник/фризер да стегнат и са готови. но пак не е оферта за такава къща, защото шоколадът се топи доооста по-лесно от захарта.
успех и да покажеш после!))
//за размерите - просто си направи шаблон и по него си направи стените, не ги режи на око;
звучи повече от приятно))да прекарам вечерта на осми декември на симфоничен концерт в моето си малко смотано градче. ^_^
Последно редактирано от Blab : 12-04-2016 на 16:50
не е липса, просто ще отидат доста, които мога да ползвам за нещо по-полезно. и няма да остана без купон за студентския "празник", споко. и никъде не пише, че концертът е в центъра. и за мен е много по-приятно да ида да се видя с толкова много истински приятели наведнъж и да си чилвам, пред това да ида да пиянствам с приятели, които са само за маса.
мерси за информацията, ама няма как.
Случайно ми попадна в една статия в goguide за секс на бала, изсмяхса.
"В 99% от случаите, в които прилежно си обръснеш краката, купиш си ново бельо, намажеш се с най-страхотния лосион за тяло и се напръскаш с най-добрия парфюм, накрая се прибираш сам. Или дори и да се приберете двама, си лягате със задници към прозореца и кофа до леглото и се надявате да преживеете нощта."
To за тва са именували 'секс На бала' , а не секс след бала
Ние на осми традиционно се събираме в катедрата с преподавателите да пием, поне до някое време, и после който където иска. Миналата година отидохме някаква групичка момичета в аллкохол, ама беше по-тъпо, отколкото в уни преди това
Тази година нз, като цяло на нашия четиричленен курс не му се занимаваше. Сигурно ще отидем в някой бар след това или нещо такова.
Тези пости нещо не ги правя като хората, трябва да ги преосмисля малко, или да спра, понеже е безсмислено по този начин.
Също така е крайно време да направя нещо с този телефон, а така не ми се занимава...
Предстоят доста вълнуващи неща идната година, дано се получат.
И като цяло животът е ок.
Във Вторник Гари пуска нова песен, която се казва "Готина и луда". Нямам търпение, това ще бъде най-прекрасният подарък за имения ми ден.