- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Имам още 75 страници за утре и откакто съм станала сутринта се чудя какво да изям, с кого да си поговоря и в коя точка на стената да позяпам, само и само да не седна да си прочета и науча.
Минаха 8 месеца почти откакто завърших и съм забравила как се учи.
на мен пък лекар ми е казвал, че при болно гърло (ако е от бацили или нещо подобно :д) е най-грешно да се пие горещ чай, защото им спомагало да се развиват още по-лесно, не знам дали е вярно де :дд
главата ме боли, колегите ми ме напрягат, още година и малко и всеки по пътяя
Брей, големи химици тука. Всички на dreamwalker ли сте ученици?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Започни да пиеш редовно чайове с много мед всеки ден, слагай си меда веднага, след като извадиш врялата вода, а след известно време пак ще си говорим.
Меда който се изкупува на едро, нали точно за това се взима проба, какви са стойностите на диастаза и хмф.
Аз пия чая винаги хладък и си слагам меда, когато падне температурата, нека да съм тоя със свободните съчинения...
стига рева, ето тука пише кво що действай![]()
Болки в гърлото – ето как бързо и лесно да се избавим от тях (Експресни методи)
http://www.bgbilka.com/1341/%D0%B1%D...E%D1%82%D0%BE/
Топ билки и бабини рецепти за болки в гърлото. С лимон. С мед и кромид. С мащерка. С ябълков оцет. С лавандула. Бяла ружа. Сироп от бъз. При деца: Лайка и сода бикарбонат. Нишадър. Мента. Чай от джинджифил. Синапено семе. Алкохол. Компрес с ракия и черен пипер за сливици. Рецепта с латинка вместо антибиотик. С червено цвекло. Със сминдух. Бонбони или аерозол с фенол. Солена вода. Цинк. Лечение с чесън.
медът винаги съм го слагал веднага след кипването на чая
ма редовното пиене сигурно трябва да е в промишелни количества
и със сигурност една опакована вафла ще е по-вредна
ям, освен това преглъщам с топъл чай с мед
и съм още жив
направо е невероятно
=================
http://www.mignews.info/fejsbuk-izbu...na-nigerietsa/
ясно защо Андреа е била близо до ринга
Последно редактирано от papugai : 12-05-2016 на 20:07
чета и се смея.
смехът е здраве.
наздраве.
направих си грог.
/единствената причина да не се слага медът на горещ чай е денатурацията на белтъчните ензими => губене на изначалните си свойства.
Последно редактирано от pandabear : 12-05-2016 на 20:43
мед и гореща течност не, никой не може да знае повече от това което е чел и това което пише (да кажем най-лесно в интернет) така че всеки може да си прочете ако иска, но да е канцерогенен не съм чел никъде
за това че си губи качествата, да
Не съм прочела всичко, ама като си пия чая с мед ще се отровя ли, кво?
Купих си много яка чаша за в комплект с пакетчета на Twinings. I'm happy.
кОпона започна с личния ми химн, дано и утре денят да върви по план.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
ей, к'во прави алкохолът...руско, гръцко и френско в една вечер.
https://www.vbox7.com/play:0128b68388
голям пич ;3
Последно редактирано от pandabear : 12-05-2016 на 22:31
Не съм бясна или нещо, просто ми е все тая - и без друго свикнах с идеята. Което май не е много добре. Довечера съм на имен ден, силно се надявам дразнителя да го няма, че на никого не чу се ще да ходи в болницата след уж кротко, семейно събиране. Въобще, надявам се да си мине всичко както трябва. Вчера съм си изпуснала нещата от орифлейм за едната бройка и не се върнах, след като ми звъняха, но днес ще си го видя и пробвам. Странно - по принцип не съм фен на каталожна козметика и на тва да си избирам фдт в книжка, дане няма чак такова разминаване чак. Аз не, че не преливам до пръстите на краката едва ли не ама... :д Което ми напомня, че имам да си купувам още сто неща, щото свършват, а идват и празници та... Май ще е след коледа, да ми поотминат харчилъците малко.
квак
Последно редактирано от deitona22 : 12-06-2016 на 10:10
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..