- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Толко ме цепи шибаната глава, че искам да я ударя в нещо и да спре да ме боли веднъж и завинаги. Даже няма да е само тиквата, а всичко - така ще се нацепя. Дейба... Все едно експлозия на всеки три стотни от секундата.
квак
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
11 signs you were born and raised in Sofia
http://matadornetwork.com/life/11-si...-raised-sofia/
само дето силно се съмнявам, че тая е израснала в София, с тоя селски изказ и липса на акъл
лирично ми е
Прощалнo
Никола Вапцаров
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя –
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
явно такъв е сезона незнам, а аз съм съвсем далеч от тези лирики вперил поглед в индекса, еврото и долара ....![]()
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
Пето място на Владимир Илиев на спринта в нове место! Невероятно състезание направи като водеше по контролите през първата половина на дистанцията пред съвременните гиганти в бизнеса. За съжаление пропусна мишена в правия и това му коства победата. Предкрасен Влади. Трябва да сме адски горди с него.
Другият въпрос е човек ли е фуркад? Велик спорт е биатлона.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
искам на топло ^_
https://www.youtube.com/watch?v=-UV0QGLmYys
Събудих се навреме за моята лекция, ама ходих на упражнение на трети курс, изгониха ни на 20тата минута някъде, та прекарахме сутринта в кафето. Като се прибра, отидох при моя отбор и изкарах второ кафе, което продължи само осем часа, фък май лайф.
I'm too weird to live, but much too rare to die.