- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
зле, предполагам тогава ги хапваш големите
хапчета
добре, истината е, че съм много гневна - родителите ми са болни и двамата, майка ми - здрава и права готина мацка, е легнала на легло и я мори някакъв глупав вирус - направо е смазана и не може да стане
и ми е гадно, че трябва да им се случват тези неща, наистина мисля, че не е нормално при нас да има повече и по-различни щамове и вечно да има епидемии
и от антибиотика й се гади
а на баща ми са изписали щадящ за бъбреците, няма що
и всички са ми виновни в момента
малко ли са другите проблеми и болести на хората, че сезонно трябва да ни морят с тъпите сезонни грипове
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
в пловдив има ли къде да се учи фармация или е само в софия
няма да го усетя май - рукола всеки ден хапвам, уж и тя
ти кажи, при вас е по-осезаемо
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
имам чувството, че при нас лесно мутират
боледувала съм цели 3 пъти тази година, всичките само последните месеци
1. децата на колегата донесоха нещо от бг и вски го пипнахме
2. бях в бг
3. пак съм си в бг
нямам обяснение
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
анти ретровирусните лекарства, които ти смъкват вирусния товар и го спират да ти унищожава цд клетките!
параноята до къде води
залагам на глобална конспирация в бг
да запалим фармацевтичните компании
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
както казах готови антитела и тн или нещо което да му действа на възпроизводството но това е доста тесен спектър и скоро няма да действат
да речем срещу ебола няма да помогне това което убива спин
иначе Ева давам ти пример аз се лекувам с едно после зарязавам друг но при него същото лечение не помогна
ето ти пример за мутация
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
почти сяко негово копие води до резистентност което е добре заштото така трудно ште се намери cure което е оше по добре оти HIV контролира попобацията иначе ако HIV-чето несашесвуваше в момента нямаше да има Земя штото пополацията на хората штеше да бумне и да уништожи планетата сас заводи исичане на гори и тн иначе и аз виждам че напоследак правят леки пробиви вав вируса което значи че трябвада баде саздаден нов вирус подобен на HIV иначе ще има пренаселване
по темата - малко по добре от сутринта
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Мисля да обвиним за всичко Собиески (потребителя, не водката)!
Вероятно въобще не е трябвало да се захващам с тая шитня. Никога не знаеш от какъв по-лош късмет те е спасил лошият ти късмет.
квак
Мдам,тежко си е тичането.
Най-накрая си намерих батерия за лаптопа.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Не искам да ходя никъде. Искам да съм една ревяща топка цял ден. Не мога да повярвам, че това се случва...
Много добре! Прибирам си се и стига съм се занимавал с глупости... Така, де, пак ще се занимавам с глупости, ама мои си.![]()
това до март беше като моето до февруари, ахах
но нищо
млади сме
някои по-млади от други
Нова година и нов цикъл. Съвсем поносимо о.о цял ден зимни спортове, сигурно и това е помогнало. Официално съм влюбена и в северната комбинация. Не знаех, че има толкова много пичове. Знаех, де, ама не съм се вглеждала. Жалко за алекси пинторо, ужасни условия във венген. Мартен - легенда. Сега ски скокове <3
Неска дори успях да си развия ЦЯЛА ТЕМА. С това темпо няма да успея целия конспект, което означава, че пак няма да съм доучила. Трябва да се науча да уча по друг начин. Този е много трудоемък.
So, my main resolution for 2017 is... to not change a fucking thing.
баси мизерната киша, "тротоари" да бе ок
объркана съм, не знам какво да правя, мислех си, че имаме наши си проблеми, изведнъж се появява и тая..
а да
сесията
#плачемисе
никва концентрация
и после пак ще има мрънмрън не ми стига времето
всеки мрънка за сесии
и да, най-гадното от студентството ще ми остане ученето
безсънието (имал съм рекордни) двулитровите коли, никотиновите бомби
въобще не искам и да се връщам към тия моменти
особено подготовките по защита на дипломна ;Х
Сядам 2 часа преди изпита да уча е имам положителна оценка, и то добра.
Какво се оплаквате?
Оплаквайте се като разберете, че в действителността ще ви трябват съвсем различни умения за работа. ;Д