- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Чета отделни коментари, не цялата тема. ;д Основно пиша.
Всяко правило си има изключение. ;д
Стига спам.
Последно редактирано от Lilanda : 01-14-2017 на 20:00
Последно редактирано от LoadRunner : 01-14-2017 на 20:06
Намирам се на ръба на да се откажа и да се отдам на рев и отчаяние, върша разни неща да се разсейвам, защото при всяка бегла мисъл ми става лошо, обаче в същото време трябва да спра да отлагам съдбата си. Един вид, при всички положения нещата ще свършат зле, а аз трябва да се постарая да избера по-малкото зле.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
просто е абсурдно, взимайки предвид всички предпоставки и условия, нещата да не се случват
абсурдно.
#нимоа
и това е вече кой пореден ден
https://www.youtube.com/watch?v=ZMVx79W7XqM
лиландо
друго си е крачето да е отвънка
Аз пък като съм под стрес го правя още по-често, това ме успокоява.
И кво?
Правихте ли вече секс по фейсбука?!
Объркал си се нещо! Сигурно липста на секс те кара да бъркаш адресите!
Ти да не завиждаш мила? Тебе има ли кой да те "уважи", или и ти разчиташ на собствените си ръце
? Мъка, мъка...
А ти на какво си? Като гледам колко си кисела, сигурно на нищо! Ние поне имаме КУРажа да си признаем
.
Завист ли долавям, че другите могат и искат повече от "веднъж в месеца"?
Възможност за отказ - половин отказ!
Прашките са точно затова и сега чакам да се появят жените да кажат, че като си слагат прашки, не го правят за да ги гледаме отзад!
^ ти си потресаващо зле във всеки един аспект на общуването
еуокина, и аз съм потресена по твоя въпрос
взимам бележка от фишката и кой още
лоад-а
спирам да ви товаря с тази тема
само за стринга ще питам дали, като нямаш връзка, концепцията за изневяра дали фигурира
и ще се съглася с фиш, че е недостойно
ок, ще споделя нещо нормално и не-негативно:
навън е 2 градуса, валя град. за първи път от 2г съм 53кг. вдигнах си блога и постнах едноредовия ми скрипт за чат, който съква много, обаче никой , дори и технически човек, няма да се сети, че putty/който и да е telnet клиент, всъщност го ползваш за чат клиент. ( съответно свърши работа преди време като трябваше)
Ако не ме уволнят, след днешния погром, вече се чувствам зряла за идеята да се фиксирам тук официално.
пък ще пусна до съпорта на alitalia един мейл да благодаря на crew-то от петъчния полет за спокйното им и мило отношение по време на турболенция, и го пишем приключен :Д
бтв, ако някой знае какво е L2 loop в цял data center
това направих днес и не знам какво ме чака в понеделник
Последно редактирано от NomNomNom : 01-14-2017 на 21:00
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от deitona22 : 01-14-2017 на 21:19
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Начи, успокоих се малко от вчера, вече онзи ден, ама още ми е някво тъпо. И най-тъпо ми стана като и тати, и НъДъПъто ми казаха „Както си и мислех...“ Дейм, звучи така, сякаш съм ебати тъпото говедо и не мога да се справя с едно простичко нещо. Значи, кой каквото и да ми говори, не е нормално моето и точка. А ако се беше получило, сега щях да си имам гадинка за гушкане и всичко да е 6 точки. Не да си ми е некво сдухано и да се чувствам зле.
квак