- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Не мога да опиша уникалното чувство, което изпитвам, докато слушам. С всяка следваща песен се разтапям от кеф още повече и усмивката ми не спира да расте. Няма друга музика, която да ми оказва такова влияние и да събужда толкова силни емоции у мен. Съвременните неща си ги слушам ей така като фон, но такива хитове ми оказват голямо влияние върху настроението. <3 https://www.facebook.com/PopIconsMus...type=3&theater
I'm too weird to live, but much too rare to die.
отивам на разходка с чай
за жалост с една грозничка приятелка която не ми пасва по абсолютно нищо
ма за момента никой друг не отговаря на емоционалното ми състояние
това е едно много ужасно примиряване със съдбата
ма ко да се прави
Ewok, време е
Не знам защо ми е окей да обсъждам това само с него. Част от обкръжението ми вече дори не знае. Или получавам коментари тип "ама защо обръщаш внимание, нали не го/я познаваш". Май няма как да разберат това "миниобщество". Все тая, пак преобмислям нещата.
Тъпо ми е и ми се разхожда, като нищо да се пусна сама на някъде. Щеше да е хубаво, ако имах слушалки. Така, де - и ми се пие нещо, все требе да има нещо застояло в нас. Бахти, няма такава скука! Кога станах пенсионерка?!
квак
Аз като се стъмни, не отварям вратата даже котката да пусна вътре...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мале тези украинци ще ни уморят...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
сякаш пък архитектурата на българия е само от блокове и сякаш в блоковите пространства няма такива страшни случаи, LoadSprqller, освен това отношението ви с тори, спрямо приятелката ти и нейните пр е гнусно и е нагло да наричате приятели, хора към които отношението ви е такова, защото така, както ми изглежда, не ги заслужавате
Последно редактирано от galaxy29 : 11-22-2016 на 22:29
Пак ли Тори ти е в устата, бе?! Ей, голямо заяждане се заяждаш, десерта ли ти изядох без да разбера?! За пореден път - намери си някой да те изчука и да се поизправиш най-накрая. Като смяташ някой за спрял, има опция за блокиране. Има и хикс за случаите, в който всеки във фороня ти е нещо крив.
квак
по-скоро ти си натори мозъка
Последно редактирано от galaxy29 : 11-22-2016 на 22:39
Пак казвам - когато не си доволна от никого наоколо, спираш да влизаш тук. И без друго рядко даваш адекватни мнения или такива, в които липсват заяждане и обиди. На прима виста се сещам за една подходяща народна мъдрост, а именно, че "на кривата ракета, космоса ѝ пречи". Та и ти така. Друга удобна за твоето описание е приказката "До обяд се сърди на себе си, следобяд се сърди на хората".
Вземи си малко поука от това, което ти казваме, щото до преди година не беше чак толккова заядлива и те изтрайваха някои хора, други и ти се радвахме. Не знам що стана толко крива.
квак
Какво тръгнах да правя, а докъде стигнах...
лоши са тези мисли, а имам и другарче в игрите
обаче пък от друга страна и без това социалният живот е скучен ;д
но трябва да се въздържам, веднъж-два пъти седмично е приемливо може би, ще видим
Последно редактирано от Ewok : 11-22-2016 на 23:52