- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Ааааа!!! <3 В Русе има снежна буря! Най-хубавата снежна буря, която съм виждала! <3 Със светкавици и гръмотевици, времето е меко и снега ти влиза във всяка отворена дупка. <3 Адската красота просто. И гледахме много як български филм, не очаквах да ми хареса толкова. Някой, ако си търси, "Събирачът на трупове" се казва и няма да сбъркате.
квак
иии май пак ще пием антибиотик, все пак цял месец е минал
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Скоро ще спре и ще заледи ;Д
В Русйее..
имам идея. Като чистят снега със снегорини се получават гребени и преспи. От тях може антракс да ти направи замък.
Ахахаха, да може. Не е лоша идея. Едно време, когато бях мини-Тори, леля ми ни направиха замък. Братчедката беше още по-мини та не разбра ама аз много му се радвах и искам пак. <3
квак
Тунелите също са яки.
Сега правя само мини замъци.![]()
Мразя снега. Депресирал съм се.
пфф, най-накрая си заверих нещата, другите до вторник ще се мъчат хохо който както си го направи в крайна сметка.
снегът е як, ама леденият вятър, кишата, леда - мне, мерси.
Потоп от 9 до 18:00 плътно, нямах време да ям
този ретрограден меркурий, трябва да поръсим светена вода в дейтацентровете
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хубаво вали,ама айде да спре.
И сега ако стане -20 ще е "прекрасно".
Ще е интересно стигането до фитнеса утре.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Осъзнах кой ми поставя ограниченията. Лошото е, че трудно мога да се освободя от контрола.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
най-накрая имаме истинска зима и в София
малко е трудно докато изкарам колата сутрин, но докато я изрина и се загрявам
...и честит имен ден на именниците
едвам се прибрах
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^А беше толкоз хубав форума без теб.
Жалко.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..