- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Мн съм тъп
Защото принципно не блъскат на мъжки работи дето износват и принципно работят по малко като цяло и често се жалят имат майчинства дъра бъра, но генетичния потенциал е мъжете да остаряваме по бавно, изградени сме малко по стабилно. Освен това от мъжете се очаква да бъдат колоната на които всички да се подпират и не могат да споделят емоциите и слабостите си свободно като човешки същества, тоест често и стреса е по голям, защото обществото очаква от нас да поемем отговорност за абсолютно всичко и дори да умрем за него ако се наложиСъжалявам, използвам логика пак... Не мога а се науча еййй
![]()
Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-05-2017 на 15:31
Ок, предлагам ти да станеш майка на 3 деца и да нямаш собствени пари, а само на мъжа ти и да тр да слушаш само него, иначе той мн ги искал децата. Не мисля, че жените или мъжете са по-прецакани или по-добри, всеки пол си има базови функции, ти си избираш дали да ги следваш, но не виждам защо сравняваш най-добрите качества на един пол с най-лошите качества на другия пол.
Все едно да съдиш сьомга и папагал по умението им да летят, или плуват под вода
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Както птицата и рибата имат еднакво и равно право да живеят както искат и да са свободни, въпреки, че са различни, така и хората.
Паразитират и мъжете, и жените, да не се връщаме на (най-добрите мъже vs най-лошите жени)
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Еми лесно.. Ако не мога да си го позволя да бъда майка няма да стана, камоли пък на 3.. Разсъждавам от гледна точка на децата, не на егоизма на майката да създаде живи същества в живот пълен с мизерии, че й нейната глупост отгоре.. Въпрос на затваряне на краката или поне използване на предпазни мерки съвестно и уважаване на стабилните партньори а не замяната им за по стимулиращи лоши момчета, които изненадааа си тръгват, защото все пак са лоши, независимо дали имаш деца или не ..![]()
Ние също сме човешки същества и несъвършенни, но на нашите рамене пада огромна отговорност, защото сме по силни, често по умни и обществото е избрало ние да бъдем жертвеното агне, което да бъде жертвано на олтара на прогреса, както историята показва.. В резултат живота за жените е по лесен, дори и да блъскат по цял ден го правят не в гората а най малкото в сравнителна сигурност... Всичко е изградено върху костите на мъже
Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-05-2017 на 15:43
Ами не е така, не сте жертвено агне, дадено ви е от природата повече, използвайте го без да се жалвате моля. Има мъже, които използват това, дето им е дадено, закрилят слабите, поемат отговорност, борят се, не им хрумва да се жалват ш не съм чула да се оплакват от жени, попадат на качествени или просто сами си правят живота лесен
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ох, колко обичам да чета за война на половете.
Ами супер, значи ти е приятно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Адски много.
Йей
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
хубаво нещо са чувствата
сега спокойно можеш да идеш да си го насапуниш в сапунената дупка, потиснато и жалко подобие на мислещ индивид, целящ да наложи своята липса на елементарна позиция и човешка култура над хора, които се опитват да изразят адекватно мнение по належащи въпроси
хвани едно сапунено въже, вържи му единия край на някой висок клон, другия край около вратлето, което държи празната ти ретардирала кратуна върху безполезното ти безмозъчно същество и просто се отпусни. Остави всичките си тревоги на онзи клон и ако вярваш достатъчно може би в следващия ти живот ще се родиш като пъпеш или муха, все тая, даже по-добре муха, че да има нещо общо със сегашното ти съществуване, лайнояд
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
индистинкт, как е мойка <3
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
не се возя в градския и не знаех че там стават такива филми
САМО ЛЕВСКИ!
Използвал логика. Как един некротизирал мозък би боравил с логика? Никак. Аз пък използвам факти, мрънкащо същество. По спомен мисля, че стареем по-бавно и живеем по-дълго заради ензим (?), който при жените се произвеждал повече години или нещо от сорта. Честно, измишльотините на този ми докарват спазъм.
И като вметка, в медицинските среди като силен пол се води женският. Няма лекар, който да отрече. Всеки знае, че ако размножаването на човечеството се падаше на мъжете - отдавна да сме изчезнали като вид.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Теломери пепи, теломери.. Всеки има определен потенциал индивидуален зависещ от родителите му каквото е наследил от всички други, но като цяло, тъй като недостойните мъже според стандартите на природата са измирали масово в миналото, а жените реално какво се е искало от тях.. Да седи там разкрачена да я осеменят, колкото по хубава, толкова повече.. Та при този подбор на мъже е нормално да имаме малко повече мозък и по стабилна генетика при положение, че от нас се иска да сме успешни, за да се възпройзведем, а в миналото доста успешни.. Смисъл неуспешните обикновено са без глави разбирашПриродата е кучка.. Впрочем ако не следиш новините, вече е изобретена изкуствена утроба симулираща химичната среда почти идеално и вече е отгледано животинче вътре, което вече се е научило само на инстинкта да гълта(демек може да се роди нормално и инстинктите са вградени в нашата генетика и не е нужна майка, за да се роди нормално дете, поне това ще стане в бъдещето), тоест това показва, че учените са мноооого близо до създаването на бебета без жени.. Имам въпроси следователно.. Ако учените създадат начин мъжете да се възпройзвеждат без жени, няма ли жените да си изгубите основния поминък ? Смисъл досега сте доминирали възпройзводството, защото сте пазителите на портата на това, кой ще се роди и кой не.. Ами ако бъде отнета тази мощ ? Никой не е виновен за нищо, просто така се е получило, основната отговорност за оцеляването на човечеството е предписана на мъжете и тъй като най голямото израстване се получава под особено голям стрес, мъжете сме израстнали малко повече като индивиди и до този момент сме ви служели доста над нормалното ако погледнем отгоре нещата.. Единственото, което мъжете искат от жените е малко уважение и благодарност за това, че са готови да се хвърлят в огъня за неква си и това се очаква от обществото.. Няма значение дали си следващия Тесла, жените и децата първи...
Я ми кажи... Кой пол ако спре да работи за една година ще накара цивилизацията да рухне ? Елементарен и сложен въпрос едновременно, но с лесен отговорЩе могат ли жените да дърпат колкото мъжете, за да стабилизират всичко или токчетата малко ще им пречат ?... Такава е реалността за жалост и уж се стремим към едни идеали, пък не можем да бъдем честни едни с други как стоят нещата и какви са нашите недостатъци, за да не можем да ги постигнем и най вече да погледнем нашите недостатъци и да се опитаме на ново знаейки, познавайки нашето съществуване както е в цялата му грубост, да потеглим по един път към реалното постигане на реални идеали според нашите възможности или поне най сетне един честен опит на чисто.. Ама нали щом говоря така съм женомразец и тнн
Това става с хората, който говорят нещата направо...
Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-05-2017 на 19:05
Не си никакъв, че да казваш какво искат и получават мъжете, и следователно не си никакъв, че да казваш дали жените показват или не показват благодарност и уважение.
Успокой се малко и спри да философстваш, защото говориш глупости. Чудно ми е само, майка ти ли те е малтретирала като малък или някоя девойка, в която си бил лудо влюбен, ти е изневерила с първия срещнат?
жалко, че вида ни оцелява като двойка, до известна степен, и ако случайно мъжете имаха честта да раждат, то всичко щеше да е различно и изобщо нямаше да го говорим това![]()
Ива, прочети за женските хиени и виж кво става там![]()
и всички от мъжки пол можем да бъдем благодарни, че жените имат цикъл и хормонален катаклизъм един път месечно, че да запазим правото си на монопол над прилагането на физическо насилие, иначе казано, добре че е цикъла, че да можем да ги бием кат не дават ракия
хубаво нещо е природата, ей
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
А кой си ти да казваш, че е глупост ? Дай да се запознаем, та да разбера на кой да се поклоня и чия благословия трябва да взема та да мога да говоря направоЗдрасти аз съм никой и ти си като мен, но с разликата, че поне се опитвам да видя нещо в своето краткотрайно съществуване, докато ти вероятно по късно ще осъзнаеш доста неща, но единственото, което ще можеш да правиш е да въртиш бастуна и да си мислиш: "Колко ли по добре щеше да е ако знаех това за себе си и за хората като цяло ? Колко ли грешки щях да избегна ? Къде ли щях да бъда ако знаех това по рано ? и тнн. " Впрочем имам добра майка и не съм имал трагични раздели, тъй като поне малко съм осъзнавал, колко е забавно взаймоотношението между хората и колко нереалистични са целите, особено като всеки се мисли за прав и всеки се мисли за добър в една връзка, която трябва да е изградена на базата на взаймно разбиране, което липсва, защото просто никой не иска да каже нещата направо, несъвършенствата..
![]()
в някои теми се чувствам така
а в други, например сегашната
![]()