- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лошо ли е, че го правихме докато .... ?
Здравейте. Момиче съм на 16 години. От голям град съм. Не знам какво да правя, объркана съм. Един път бях много болна, от сезонния грип и се чувствах много лошо, кашлях, виеше ми се свят и имах температура. Един път исках гаджето ми да дойде у нас. Той е на 21 години. Казва се Петър. С него се бяхме скарали нещо, но лесно се бяхме сдобрили. Когато дойде в нас, той веднага ме хвърли на леглото и искаше да му въртя минети. Обясних му, че ми е много зле, но той настоя. Изпаднах в рев, защото ме караше насила. Ядоса се, че не му правех и си тръгна. Бях съкрушена и явно не е бил момчето за мен, затова реших да си намеря някой, който е горе долу на моите години. Един път една приятелка ни беше поканила у тях. Бяхме много момичета и брат й, който седеше в съседната стая. Гледахме филми, бяхме се поръчали пица, чипсове и коли. Беше много забавно смяхме се. По едно време ми се доходи до тоалетната и попитах Мария къде е. Тя ми каза къде е. Излязох в коридора, но вратата на брат и беше съседна на тази на тоалетната. Обърках ги и нахълтах. Той се стресна. Извиних се и отидох по малка нужда. Като излязох от там момчето беше застанало зад вратата и ме изплаши. Каза ми, че е искал да ми го върне. Намерих го забавен и се заговорихме. Покани ме в неговата стая. изведнъж се приближи до мен и реших, че иска нещо повече. Беше хубав, две години по-голям от мен, забавен, всичко, за което някога съм си мечтала. Почнахме да се натискаме и да се разсъбличаме, но забравихме да заключим вратата. Като му го пипнах беше доста голям и просто исках да му лапам. Събух го и почнах, а той се беше навлажнил предварително. Преди да свърши реших да спра, защото ме беше гнус от семенната течност, а и защото исках нещо повече. Той ми каза, че си държи един презерватив в портмонето и го извади. Сложи си го и почнахме да го правим. Беше ми толкова приятно и почнах да пъшкам и се чуваше. Изведнъж в стаята влезе Мария и ни хвана. Стана ни много неловко и се облякохме набързо. Мисля, че не трябваше да го правим, но не съжелявам, защото ми беше супер приятно. Според вас беше ли грешка, че го направихме точно тогава или избързахме, защото и двамата го искахме. Моля ви се не ме упреквайте.)
300 години пържене в ада Троле.![]()
Трябваше и Мария да вкарате![]()
" Никога не ме беше грижа за това,което казват.
Никога не ме беше грижа за игрите, които играят.
Никога не ме беше грижа за това,което правят.
Никога не ме беше грижа за това,което знаят. "
хубаво преживяваневажното е човек да му е хубаво ,щом си искала да му направиш свирка няма лошо
![]()
Викаш вие се бъхтите в другата стая онея не се питат къде си, а и просто си тръгнала ейтака![]()
Трол
и кво намери ли любовта хдд