- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Омръзна ми от баща ми
Имам доста проблеми с баща ми и просто съм в безизходица.Ще започна с това,че съм момче на 16 и съм от много малко градче.Въпреки,че съм на 16 баща ми постоянно се опитва да ме контролира и да ми казва кога мога и кога не мога да изляза от вкъщи.Просто не мога да го разбера.Тъй като обичам видео игри през повечето време съм вкъщи на компютъра и щом ме види веднага почва да ми се кара да изляза навън,а когато изляза пък излизам за цял ден и той ми се кара защо не съм вкъщи.Друг проблем е,че постоянно ми се кара за оценките.Примерно на тест по история имам 5,15 той като разбере.Почва да ми крещи как от мен нищо не ставало,че не съм си знаел историята,а тоя самият е учил само до 5 клас и е имал лоши оценки.Постоянно ме кара да му помагам с нещо и не ме оставя на мира.Друг проблем е,че тъй като той работи в животновъдна фирма през лятото често му се налага да ходи да събира сено или да реже тръни и от догодина иска да ходя с него и да работя за да съм се научил по от рано,защото той е решил че ще ме накара насила да остана в града след като завърша.Аз искам да уча компютърни системи и приложна електроника и през лятото искам да се упражнявам да програмирам но той е решил че компютрите нямат бъдеще защото са били американски което пък е друг проблем който ще споделя по надолу.И аз просто като си помисля че той ще ме накара насила да работя.Друг проблем е че той е един вид влюбен в русия постоянно гледа телевизията Алфа Атака и си промива мозъка с пропаганда,като се е стигнало до там,че баща ми е искал да скъса дрехите ми на които има американско знаме или американски надпис,кара ми се защото слушам чуждестранна музика.Казва ми че съм гей защото нося дънки и къси панталони.Даже ми крещи,че съм продажник,предател и родоотсъпник.Опитвал съм се да не му обръщам внимание като се заключа в стаята,но не се получава,защото той идва и удря по вратата.Той също постоянно си прави шеги и ме унижава пред неговите приятели а аз ако му отвърна после той ми се кара.Вече ми е омръзнало от него той просто не ме оставя да си живея живота както аз искам.Даже стига до там че не ми дава джобни с месеци и забранява на майка ми да ми дава,но тя все пак го прави.Не знам вече какво да правя с него не може да се разговаря.Дайте съвет.
Избягай в Русия, баща ти хем ще се гордее с теб, хем ще се радва, че се е отървал от теб.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Стисни зъби до 18, завърши успешно, подай документи да кадидатстваш тайно и просно се изнеси от града. Ще намериш работа, в началото каквото има, после каквото искаш. Пробвай да изкараш/пестиш нещо сега, за да имаш пари за преместване
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Соре, не го усетих този
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако имаш предвид че аз съм трол не е така наистина имам проблем с баща ми и ми трябва съвет просто бях бесен като го писах.
Извинявай, но баща ти е тъпанар. Баща ти е нещо средно между мания за контрол, някакви фашизирани разбирания, параноя и липса на мозък. Реагирам емоционално на това, защото имам близък познат, чийто баща беше като това, което описваш ти. Момчето доскоро беше в тежка депресия (което не е смешно) заради баща си, намрази го от цялата си душа и беше прибягнал към алкохол и синтетични наркотици, за да избяга от реалността, в която му се налагаше да живее заради баща му (живееше само с него). Онзи психопат му беше забранил да играе игри на компютъра, защото това било промиване на мозък, в същото време не му даваше да излиза с никого, защото всички били утрепки и щели да му повлияят лошо, а вкъщи не му даваше да гледа всякакви филми, защото щял да стане насилник. В същото време той, ненасилникът, го биеше на тупан, разправяше му, че е педал, защото си няма приятели и приятелка и бил зубър (това да ти го каже баща ти), защото само седял да учи вкъщи. В един момент момчето превъртя и му се случиха по - горе описаните неща. Това беше, когато беше на около 17. Момчето се освести и завърши програмист, работи и изкарва три пъти повече от баща си, понастоящем алкохолик. Вторият в момента е недоволен, че синът му кара по - скъпа кола от неговата, твърди, че се показвал излишно със скъпи коли.
Това цялото го казвам, защото, авторе, замисли се. Не искаш да играеш тази роля и не искаш да минаваш през нещата, които не съм разказал, за да стигнеш до това с колите. Опълчи се на баща си, покажи му, че си мъж, яж бой ако трябва, ако трябва да те гони, бие, псува, ама не му оставай длъжен (но по интелигентен начин, не да си каруцар, предполагам ще се досетиш какъв на тия години), защото магарето носи, докато го товарят. Съответно хора като баща ти ще се налагат, доколкото им позволяваш. Изгледай филма вчера. Бъди Иван. Не, бъди себе си, но гледай филма и ще разбереш какво имам предвид.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Луди хора всякакви... и въпреки, че пича май е трол няма лошо, че някой отговарят и дават съвети, защото винаги може някой реален с такива проблеми да влезне и да прочете темата.
Трябва да спре телевизия Алфа. Руската пропагада не води към добро.