Имам доста проблеми с баща ми и просто съм в безизходица.Ще започна с това,че съм момче на 16 и съм от много малко градче.Въпреки,че съм на 16 баща ми постоянно се опитва да ме контролира и да ми казва кога мога и кога не мога да изляза от вкъщи.Просто не мога да го разбера.Тъй като обичам видео игри през повечето време съм вкъщи на компютъра и щом ме види веднага почва да ми се кара да изляза навън,а когато изляза пък излизам за цял ден и той ми се кара защо не съм вкъщи.Друг проблем е,че постоянно ми се кара за оценките.Примерно на тест по история имам 5,15 той като разбере.Почва да ми крещи как от мен нищо не ставало,че не съм си знаел историята,а тоя самият е учил само до 5 клас и е имал лоши оценки.Постоянно ме кара да му помагам с нещо и не ме оставя на мира.Друг проблем е,че тъй като той работи в животновъдна фирма през лятото често му се налага да ходи да събира сено или да реже тръни и от догодина иска да ходя с него и да работя за да съм се научил по от рано,защото той е решил че ще ме накара насила да остана в града след като завърша.Аз искам да уча компютърни системи и приложна електроника и през лятото искам да се упражнявам да програмирам но той е решил че компютрите нямат бъдеще защото са били американски което пък е друг проблем който ще споделя по надолу.И аз просто като си помисля че той ще ме накара насила да работя.Друг проблем е че той е един вид влюбен в русия постоянно гледа телевизията Алфа Атака и си промива мозъка с пропаганда,като се е стигнало до там,че баща ми е искал да скъса дрехите ми на които има американско знаме или американски надпис,кара ми се защото слушам чуждестранна музика.Казва ми че съм гей защото нося дънки и къси панталони.Даже ми крещи,че съм продажник,предател и родоотсъпник.Опитвал съм се да не му обръщам внимание като се заключа в стаята,но не се получава,защото той идва и удря по вратата.Той също постоянно си прави шеги и ме унижава пред неговите приятели а аз ако му отвърна после той ми се кара.Вече ми е омръзнало от него той просто не ме оставя да си живея живота както аз искам.Даже стига до там че не ми дава джобни с месеци и забранява на майка ми да ми дава,но тя все пак го прави.Не знам вече какво да правя с него не може да се разговаря.Дайте съвет.