- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много са ми интересни такива места. Споделете и вие??
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
разбира се, че има всякакви видове, отделно вече са тези паралелни вселени и т.н. На базата на матетатични изчисления на приблизителен брой планети и звезди от "само няколко стотин милиярда" в тази вселена се предполага, че съществуват от около 300 000 цивилизации някъде си там. Колко са по-напред от нас и колко по-назад или като нас незнаем, защото тези които са по-напред няма да се занимават с изостанали примати като нас, а другите на нашия хал не могат да дойдат до тук както и ние никъде не можем да отидем да видим.
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
ми незнам може и така да е. Но имаше едни чинии в САЩа дет са паднали в Розуел през 1948г. и от там с reverse engineering имаме сегашните джаджи, но не само те и руснаците са имали контакт и китайците, Аржентина, Чили и къде ли не. Ние поне като видим нещо друго в небето и веднага стрелба, толко сме гостоприемни![]()
Последно редактирано от michaelis : 12-18-2016 на 08:18
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..