.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    дали вярваме или не те просто съществуват, само че са доста по напред от нас не става въпрос само за техническата част
    от къде знаеш че са само едни и че няма други дето са по-назад от нас?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    от къде знаеш че са само едни и че няма други дето са по-назад от нас?
    разбира се, че има всякакви видове, отделно вече са тези паралелни вселени и т.н. На базата на матетатични изчисления на приблизителен брой планети и звезди от "само няколко стотин милиярда" в тази вселена се предполага, че съществуват от около 300 000 цивилизации някъде си там. Колко са по-напред от нас и колко по-назад или като нас незнаем, защото тези които са по-напред няма да се занимават с изостанали примати като нас, а другите на нашия хал не могат да дойдат до тук както и ние никъде не можем да отидем да видим.
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

разбира се, че има всякакви видове, отделно вече са тези паралелни вселени и т.н. На базата на матетатични изчисления на приблизителен брой планети и звезди от "само няколко стотин милиярда" в тази вселена се предполага, че съществуват от около 300 000 цивилизации някъде си там. Колко са по-напред от нас и колко по-назад или като нас незнаем, защото тези които са по-напред няма да се занимават с изостанали примати като нас, а другите на нашия хал не могат да дойдат до тук както и ние никъде не можем да отидем да видим.
    те са тук и не са един вид. занимават се, и с нас, и с планетата

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    те са тук и не са един вид. занимават се, и с нас, и с планетата
    ми незнам може и така да е. Но имаше едни чинии в САЩа дет са паднали в Розуел през 1948г. и от там с reverse engineering имаме сегашните джаджи, но не само те и руснаците са имали контакт и китайците, Аржентина, Чили и къде ли не. Ние поне като видим нещо друго в небето и веднага стрелба, толко сме гостоприемни
    Последно редактирано от michaelis : 12-18-2016 на 08:18
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

ми незнам може и така да е. Но имаше едни чинии в САЩа дет са паднали в Розуел през 1948г. и от там с reverse engineering имаме сегашните джаджи, но не само те и руснаците са имали контакт и китайците, Аржентина, Чили и къде лине. Ние поне като видим нещо друго в небето и веднага стрелба, толко сме гостоприемни
    Нашите технологии са като дървено копие срещу АРМАТА. сравнение с техните.. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си