.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Santiago
    Guest

Обарвах сестра ми!!

Здравейте! Ще карам направо. Аз съм нормален тийнейджър и като всеки тийнейджър и аз маструбирам. Но веднъж исках да го правя със сестра ми, не знам защо, но просто го исках. Кроях разни планове, но накрая успях. И задника й беше в моите ръце. Представете си колко е възбуждащо за един тийн да види задника на момиче, одупено към него и да знае, че може да прави с него каквото си поиска. Само от тази мисъл аз се надървях на макс. Ето какво стана, когато тя си даде задника - Аз първо леко започнах да я опипвам, усещах топлия й задник, след това леко по-силно, а след това и краката й, представях си, че това не е сестра ми, а друго момиче, дори се опитах да докосна вагината й, но без успех. Според вас, когато умра Господ ще ме съди ли? Това нормално ли е? Вие имали ли сте такива случаи?
    Последно редактирано от Santiago : 01-17-2017 на 13:50

Повече от фен Аватара на stalker681
    Цитирай Първоначално написано от Santiago Виж мнението
    Здравейте! Ще карам направо. Аз съм нормален тийнейджър и като всеки тийнейджър и аз маструбирам. Но веднъж исках да го правя със сестра ми, не знам защо, но просто го исках. Кроях разни планове, но накрая успях. И задника й беше в моите ръце. Представете си колко е възбуждащо за един тийн да види задника на момиче, одупено към него и да знае, че може да прави с него каквото си поиска. Само от тази мисъл аз се надървях на макс. Ето какво стана, когато тя си даде задника - Аз първо леко започнах да я опипвам, усещах топлия й задник, след това леко по-силно, а след това и краката й, представях си, че това не е сестра ми, а друго момиче, дори се опитах да докосна вагината й, но без успех. Според вас, когато умра Господ ще ме съди ли? Това нормално ли е? Вие имали ли сте такива случаи?
    Чувал съм че Господ прощава всичко на децата освен убийство ! Но това е наистина много много странно ! На колко години е и ти на колко си ?
    Ние от специализираното крило на Ал-Кайда , Джабхат ан-Нусра искаме да кажеме че не съчувстваме на случая ХИТРИНО .

Нека Бог Аллах пази всички ни

Не много добре измислено да знаеш троле

ми тъй тъй си почнал работата...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    трол
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Троле троле от заглавието в неон светиш

Супер фен Аватара на NissaN
    Хубава ли е поне сестра ти мммм ?