.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    solo_, преди всичко е добре да си преговориш уроците по правопис. И не само е добре, наложително е даже

Всяка година излизат нови сведения за направени открития от еди кои си учени, че са открили нещо против стареенето. Ти да си видял някой да прилага тия неща и да се подмладява??? Освен разбира се Киану Рийвс и Дженифър Лопез Пиши тези "научни открития" в графата с измами или празни обещания.

Но дори и да измислят хапче против стареене и умиране още другата седмица, то автора на темата може да го блъсне ТИР и да го размаже като лютеница с парченца шунка на пътя. Кой ще го сглобява после, това да не е Терминатор 2 серия Ко праим ако има страх и от това? ))

Просто е въпрос на гледна точка. Страховете ни са в мозъка. Някои има защо, други като тези на автора са мозъчни вируси от които няма файда, пък и са доста преувеличени. И аз съм имал такива. Трудно се махат, щото ние хората като повярваме в нещо и после трудно се разубеждаваме. Някой може да се опита да спори с убежденията на автора дори след като е написал тази тема, и пак ще срещне отпор. Просто от него си зависи да реши да погледне на нещата от друг ъгъл и да изхвърли доброволно някои от настоящите си убеждения като ненужни.
    колко трябва да си тап че да те бласни тир? Мене што никога ништо не ме е бласкало? штото имам очи сас който да си углеждам наляво и надясно
    и истина е чи никой няма да трагне да те сглобява
    точно заради това се пази
    иначи ако подобрят технологията за принтиране на човешки части биха могли да ти помогнат
    например вечи има регенерирашта се тъкан
    обачи само за иследвания но скоро може да се намеси вав живота на хората

никакви учини не са казали чи са открили как да преборят стареенето
    казали са че са направили пробив по дадено иследване което не означава че са намерили начин
    но рано или касно и това ште стане то просто е невазможно да не стани штото науката се пак напредва не виждаш ли
    правиш пробиви правиш пробиви и накрая стигаш до желания резолтат

тапо е да знайш чи един ден ште омреш штото дотогава можи да не си постигнал целити си вав живота или просто штото ти се живее оше штото винаги има какво ново да се опита
    та аз сам сигорен чи рано или касно проблема сас смарта ште баде ришен

што? ти да не би да си мислиш че след 100 години света ште е саштия?

и недей да слушаш tori tori просто е ного красива ного умна и ного добри знай чи аз сам тап и ного грозин и аз не сам достойн за нейното внимании штото тя е тварде велика а аз не заслужавам тя да ми убрашта внимание
    като цяло тя знае че е тварде величиствина и затова избягва да говори сас грознити и тапити отрепки като мене
    например ти си обикновенен човек и не е желателно да общуваш сас tori штото сас tori обштуват хора на високо ниво и висок ранк които са саштити като нея самата - величие и царственост

пс - по грамотен сам от тебе ама сега сам ришил да пиша като един наш сафоромник
    Последно редактирано от solo_ : 01-18-2017 на 18:56
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си