- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Подземия Варна
Не знам дали темата е точно за тук, ако не е преместете я, благодаря.
Има ли някой който знае нещо повече за Варненските подземия ? И ако може да ми каже къде се намират ?
Up на темата. Тези под паметника предполагам всички ги знаят, други?
Под морската градина има, ама има и СОТ, щото някои части се използват от заведенията по крайбрежната за складове.
Под паметника на българо-съветската дружба е друго... Въпреки че съм доста убеден, че са свързани, но така и не успяхме да се убедим. То под стълбището на паметника пак има склад с охрана и не може да се мине...
имам познати които ходят там и намират някоя друга плячка но гледам стоя страни от тяхната дейност и не ми трябва да знам от къде влизат и къде ходят но да кажем че в близките 50г не е стъпвал човек там след като ми се похвалиха какво намериха
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.