Лекарството и отровата са в дозата. Тъжно ми е като видя лапета на по 12 да седят и да циклят на телефоните, а аз на тяхната възраст да съм бил шампион на ниво пред блока на народна топка и кър. В същото време, като влезехме в компютърен клуб, се размазвахме от кеф. Зарибително си е. После като играехме на тазота и югио, еми не е супер много по - различно. Просто това са игрите на новото време. Това за игрите.
Относно комуникациите, децата са антисоциални, защото в момента тези, които са на по 10 15 години са родени точно във време, в което хем всичко супер много е класифицирано като лошо, рисковано, срамно, простотия и прочее, хем е модерно да си хай-фи, хем пък все пак лапетата започват да показват инстинкти. Като комбинация, получаваш някой, който хем иска да си комуникира с хора, хем е антисоциален и начинът му да го направи е да го прави онлайн от новия ай-хуй. В същото време да вземеш технологиите от ръцете на детето си ако е такова не е работа, защото другите му дружки ще ги имат и то ще бъде изолирано. Правейки това, повечето развиват други умения обаче. По дбре е, отколкото да ходят да се друсат по градинките в малкото междучасие.