- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво им става на жените в България
Първо сайтовете за запознанства не са мерило за поведението на жените като цяло. В тях преобладават мъжките профили, а повечето мъже, които киснат там са невъзпитани и действат под въздействие на тестостерона. Нали се сещаш, че добре сложен човек, с приятели, работа, учене, хобита.. няма да седи по 12 часа на ден и да пише на всяка "zdr, ai se ebem". Та за това и малкото готини мацки, които влизат там са свикнали да им досаждат такива индивиди и трябва да си много креативен в началото на разговора за да покажеш, че не си като другите.
И второ ако всяка жена започне да си ляга с всеки прилично изглеждаш загореняк, който и предложи, то тя ще се превърне в курва. Помисли малко - един ден ще си намериш сериозна приятелка, ще искаш да създадеш семейство с нея, би ли бил съгласен да се чука с всеки, който и предложи или на времето преди теб да е спала с повече мъже, от колкото чикии си си бил ти през живота си?
Честно казано няма никакво значение с колко е спала преди да бъдем заедно, все пак е било преди и все пак живота си е нейн, кой съм аз че да я съдя! Освен това пък по-хубаво ли е да си с момиче където не е спала с почти никой и няма и грам опит в секса? Или пък е прекалено стеснителна и ѝ е трудно да говори с теб на тема секс, което значи, че винаги ти трябва да започваш разговора и да си искаш, макар да сте в сериозни отношения, а това убива тръпката все пак искаш понякога и ти да се почувстваш желан не само ти да искаш! Или пък с такава, която я е срам да се съблече пред други и винаги да го правите на огасена лампа, или това да си избръсне космите за нея да е тема табу!![]()
Има разлика между това да е опитна и да е разпоретина. Може да е спала само с един-двама, но да са правили много различни неща и да се преминали през много ситуации и пак да има опит. Също и има разлика да е била с много мъже, но в сериозна връзка или в добре осъзнат избор на сексуален партньор и това да си ляга с всеки срещнат, който и предложи секс и я черпи едно уиски. Аз не виждам какво може да очакваш от момиче, което си е лягало с всеки срещнат - да се промени ли?
То по тази логика и мъжете къде си лягат с всяка срещната трябва да не бъдат желани, но напротив те най-често са като магнит за мацките, а тези на които ни една не им връзва обикновено си отиват така и продължават да не им връзват, освен това при мъжете се смята за престижно, ако спят с много жени, а при жените тъкмо обратното, нали уж говорим за някакво равенство между половете или това е само на приказки? При мен например има много мацки, които може да ми харесат визуално, но все пак и аз си имам някакъв критерии не бих си легнал с всяка срещната, трябва да ми хареса поне как изглежда в лице и тяло или поне в тяло и да има някаква тръпка, страст инак нищо няма да стане!![]()
То е така, но момичетата го осъзнават в един по-късен етап. В началото им е интересно да спечелят вниманието на такъв мъж и смятат, че до такава степен ще го накарат да ги хареса, че ще успеят да го променят. Но това не става и после само реват, че им бил изневерил и нямало истински мъже. Човек щом има склонност да изневерява нищо не може да го спре, дори семейството. За това не виждам какво общо бих могъл да имам с момиче от този тип.