.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Освен това пък по-хубаво ли е да си с момиче където не е спала с почти никой и няма и грам опит в секса?
    Има разлика между това да е опитна и да е разпоретина. Може да е спала само с един-двама, но да са правили много различни неща и да се преминали през много ситуации и пак да има опит. Също и има разлика да е била с много мъже, но в сериозна връзка или в добре осъзнат избор на сексуален партньор и това да си ляга с всеки срещнат, който и предложи секс и я черпи едно уиски. Аз не виждам какво може да очакваш от момиче, което си е лягало с всеки срещнат - да се промени ли?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Има разлика между това да е опитна и да е разпоретина. Може да е спала само с един-двама, но да са правили много различни неща и да се преминали през много ситуации и пак да има опит. Също и има разлика да е била с много мъже, но в сериозна връзка или в добре осъзнат избор на сексуален партньор и това да си ляга с всеки срещнат, който и предложи секс и я черпи едно уиски. Аз не виждам какво може да очакваш от момиче, което си е лягало с всеки срещнат - да се промени ли?
    То по тази логика и мъжете къде си лягат с всяка срещната трябва да не бъдат желани, но напротив те най-често са като магнит за мацките, а тези на които ни една не им връзва обикновено си отиват така и продължават да не им връзват, освен това при мъжете се смята за престижно, ако спят с много жени, а при жените тъкмо обратното, нали уж говорим за някакво равенство между половете или това е само на приказки? При мен например има много мацки, които може да ми харесат визуално, но все пак и аз си имам някакъв критерии не бих си легнал с всяка срещната, трябва да ми хареса поне как изглежда в лице и тяло или поне в тяло и да има някаква тръпка, страст инак нищо няма да стане!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    То по тази логика и мъжете къде си лягат с всяка срещната трябва да не бъдат желани, но напротив те най-често са като магнит за мацките
    То е така, но момичетата го осъзнават в един по-късен етап. В началото им е интересно да спечелят вниманието на такъв мъж и смятат, че до такава степен ще го накарат да ги хареса, че ще успеят да го променят. Но това не става и после само реват, че им бил изневерил и нямало истински мъже. Човек щом има склонност да изневерява нищо не може да го спре, дори семейството. За това не виждам какво общо бих могъл да имам с момиче от този тип.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си