.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    martinpetrov98
    Guest

Въпрос за подкожни мазнини

Здравейте, на 18 години съм, висок съм 1.81-1.82. Тегля се сутринта преди да съм ял, пил или каквото и да е и минал през тоалетната. Чистото ми тегло е 64-65 кг. Тренирам бокс от около 2 години. Проблема ми е следния, сега за лятото съм решил да изчистя каквото мога в корема, за да ми се покажат коремните мускули. Как мога възможно най-бързо да изчистя подкожните мазнини? Започнах да тренирам корема по една качествена програма, в бокса скачам на въже и от време на време бягам, нямам корем, но не се виждат и мускулите, а съм кльощав което прави цялата работа смешна. Та на какъв хранителен режим трябва да премина, по колко време трябва да спя, през колко време да ям, да пия вода и така нататък, ако някой може да ми каже ще му бъда благодарен. Желая по-подробно и ясно обяснение. Благодаря предварително.

първо трябва да качиш маса

martinpetrov98
    Guest
    не искам

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Магически пръчици нямаме

Пиеш много вода, колко спиш е все тая, и премахваш тестените изделия и захар изцяло. За повече подробности и ти трябва да споделиш по подробно някой работи: качествената ти програма, кво ядеш сега, по колко ядеш, кога го ядеш, и няма да е лошо и снимка. Бъди предопреден че ще изглежда още по смешно, особенно с тази височина :Р

Супер фен Аватара на JDeel
    Къде ги намери тия мазнини бе човек? Аз съм с 2 санта по-нисък и когато бях около 65 кила ме определяха като кльощав. И кожата ако щеш да си махнеш, ако отдолу няма релефни мускули, то просто няма какво да се покаже. Мускули трябва, маса, нещо да изпъкне.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си