.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Използване на лубрикант

Здравейте, искам да попитам някой от дамите или господата използвал ли е лубриканта на Durex Cheeky Cherry и какво е мнението ви за него? Подходящ ли е за вагинален или анален секс? И има ли някакъв дискомфорт след използването му?

За анален не мога да ти кажа, но за вагинален според мен не е необходим, губи се ефекта и удоволствието от употребата му, защото става твърде мокро и просто не се усеща нищо от акта...

Дали ше има дискомфорт е строго индивидуално. Не го препоръчвам за анален секс - много е рядък. Като цяло не ме кефи мен.
    От евтините лубриканти ми харесва само 2 в 1 -то с алое вера на дюрекс. В секс шоповете има по-голям избор.

За вагинален не ползвам лубрикант. За анален, определена марка крем на вазелинова основа.

Banned Фен
    Не съм използвала лубрикант досега. Никога не съм била като пресъхнал кладенец. За анален бих използвала, но още не съм се престрашила за него.

С приятелят ми го ползвахме преди за вагинален и бяхме доволни.
    Полсе решихме да вземем от големите туби на Дюрекс масаж 2в1, но е прекалено лепкав и бързо залепва. Не ти го препоръчвам него :Р

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си