- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали успя да ме отвори?
Здравейте, аз съм момиче на 16 и с приятеля ми го направихме снощи. Много се бях уплашила, но той беше много внимателен. Вкара го и имаше болка и чувство на оптегнатост, но кръв нямаше. Няколко пъти го вкара до половината и после до край. Пробвахме в 2 пози (аз отгоре;той отгоре). При движението пак имаше болка и решихме да спрем. Около 20-30 минути след акта имаше дискомфорт долу, но само при мърдане. Днес сутринта имам лека ниско в коремната област , преминаваща в страни. Повтарям,че няма никаква кръв. Възможно ли да не съм отворена, защото (честно казано) той не е много надарен?.. П.с. нормални ли са тези неща с кратката болка и тн?
Има случаи, в които на момичето не и тече кръв, защото матката и е "по-еластична", има и такива при които има много кръв, а и такива при които са няколко капки. Другия път ще разбереш ако не те е.
баси, откъде знаеш, че не е надарен....нали ти е първият?!
На някои момичета хименът (девствената ципа) е по-еластична и просто не се къса при полов акт, евентуално при първото раждане ще се разкъса. Болката в корема и дискомфорта "долу" е напълно нормално, би трябвало да се случва при всички момичета.
Има вероятност да правиш секс отново и тоя път да има кръв. Особено ако е с някой по-надарен. Ама пък може и това да ти е било - не на всички им тече кръв.
Не е от надареността. Това е генетично заложено да не се разкъса по време на акт.