Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
Очевадно има сексуален интерес към сестра ти и е твоя грешка, че не си спряла това по рано още по време на сбирката с гостите, незнам какво си чакала... Принципно можеш да създадеш напрежение с всички близки и те да се справят с него като споменеш съмненията си...
Социалния натиск е ефективно средство все пак, освен това би спряло негови бъдещи действия.. Сестра ти да си смени номера и да не му обръща внимание, на тоя етап трябва да си развалиш малко отношенията с другите, защото не си действала с време Също имам съмнения, че сестра ти също позволява подобно поведение, нали знаеш лъва напада най слабата жертва първо...
Аз тогава изобщо не се притесних, една вечеря все пак, не предполагах, че ще цъфне на летището.
Добра идея, това го прилагам в действие в момента. Проблемът е, че Валери няма как да каже на шефа си да се върне обратно в Грузия, при положение че той се оправдава с работа в София. А и по принцип ще е странно да нарежда на шефа си.

Сестра ми позволява, за съжаление, много е наивна. Пък и бяха възпитани и любезни хора, че и по-възрастни от нея, нямаше как да не се държи добре.