- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх ме е че тате ще ме набие
Полях лаптопа с вода какво да правя, защото ако разбере баща ми пак ще ме бие с колан.
Може и да проработи след седмица, знаеш ли.
За лаптоп полят с вода, бой с колан е най-малкото
По принцип нищо не тр да ти се купува известно време докато не се научиш да пазиш
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ОО познат проблем обаче моят беше с вино...носи го на сервиз мен първият път ми го оправиха сега съм с нов лаптоп...
Авторке, да ти имам проблема. А мен, за дето изтървах каса с бири в кухнята питаш ли ме какъв бой съм яла?
Ще те набие, ще ревеш, ще те боли известно време и ще ти мине. Това е. За друг път ще си знаеш, да не ядеш и пиеш в близост до техника.
Научете се да пазите! Няма цял живот мама и тате да ви глезят с иновативни джаджи.
Насилието върху деца не е нещо нормално.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Абе, хора... Не се научихте значи... Купувате си един настолен компютър и си манджорите и пиете на бюрото като пичове. Аз от мноооого време се храня пред компютъра, докато зяпам филм. Супер зомбиращо е и яко в същото време.![]()
Тва новото поколение за нищо не става. Даже и за един бой се оплакват...
Моя ме е бил на голо дупе, в прдължение на около час, за двойка за срока. Спокойно. После един месец не можех да сядам.