.
Отговор в тема
Страница 112 от 451 ПървиПърви ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 776 до 2 800 от общо 11257
    Още помня как обикалям къде ли не, докато открия хубаво матрично копие на Meteora.

Кофти година.

Последно редактирано от Soprano : 07-21-2017 на 09:32

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    .
    Как ти се струва новата работа?

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    okey, 50
    Ти като коврите - "чувствам се ужасно, не ме питайте защо". Кой е закъснял, младеШ?

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    БДЖ и без тва нема пари,та ще тръгне да харчи за маски и пази здравето на машинистите.
    Пари има, но се крадат 24/7.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    син екран "dumping physical memory"...
    Караш коли от по 20к, а не можеш да си купиш един читав компютър.. Срамота, Анархи, срамота!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Разбира се. Аз цял живот живея в София.
    Когато се фукаш, че цял живот живееш в най-замърсения град в Европа...

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Вече станаха по 2 бири за всеки от 3ни с Жабата и Анарчи.
    Няма проблем. Щом ти ще черпиш, може и по повече да изпием.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аз предлагам да баннем ракши, корб, грозния, харитов, дейтона, дивергент, ричбич, номном, папугай, нютон, дримока и сие, някойтам, пацолине, елок, пандата, лиланда, анарчибой, холиг. че нещо взе да влиза последните дни за 6 месеца
    навити?
    Накратко казано.. да баннем всички?

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    А ние си чакаме.
    Аз нямам дълг, дейтоната е обещал да черпи. Че даже и по 2+ бири.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    горкия французин http://bulgarskaistoriq.blog.bg/hist...-pyrva.1458925

откакто съм приет в дружеството за първи път отказвам да отида на въстановка да не говорим че искаха да командвам цялата редовна войска в това число и артилерията...

дадох оръжието и униформата на друг даже ми е все тая как ще ми ги върне всъщност окомплектовах трима души

май това ще е краят на патриотизма ми

и все повече гледам към терминал 2
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Soprano Виж мнението
    Кофти година.
    Same here, m8...

А новината за Чес ме разтърси. Истината е, Че отдавна не бях слушала "адашите", както обичам да ги наричам. Днес въртя castle of glass (основно) при всеки удобен момент. Много смърт се събра около мен. Прекалено много за няколко месеца...И ме е страх да не получа обаждане от Враца тия дни...

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Ти като коврите - "чувствам се ужасно, не ме питайте защо". Кой е закъснял, младеШ?
    хах, пресконференцията на конър и флойд закъсня с час и нещо, бях ФРУСТРИРАН
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Анархи ми разправяше преди време, че работата ми не била толкова отговорна, защото ако съм объркал нещо най-много да ме били глобили. Тогава му казах, че не искам да разбирам какво може да се случи ако сбъркам. Е, днес шефката леко ме поосветли. Каза, че ако попогрешка натисна едно бутонче на програмата в грешен момент и потвърдя и не изчисля правилно ще видя наистина какво са много обяснения, много писане и много сметки.
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-21-2017 на 15:06
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Макгрегър дано наистина вземе добри пари, защото освен ако не извади невероятен късмет, му предстои доста груба загуба от Мейуедър на 41. Явно не е гледал достатъчно негови боксови мачове. Още месец и пет дни, колко му е.

Град
    системата дегоба
    ''господ'' направи грешка като се заяждаше и подливаше вода

сега ще яде един хубав добрички суджук
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на an7raks
    Анархи ми разправяше преди време, че работата ми не била толкова отговорна, защото ако съм объркал нещо най-много да ме били глобили. Тогава му казах, че не искам да разбирам какво може да се случи ако сбъркам. Е, днес шефката леко ме поосветли. Каза, че ако попогрешка натисна едно бутонче на програмата в грешен момент и потвърдя и не изчисля правилно ще видя наистина какво са много обяснения, много писане и много сметки.
    То и някоя секретарка, ако натисне еднокопчето копче и потвърди, вероятно ще разбере какво значи много обяснения...
    Ако ничий живот не зависи от теб и няма да лежиш в затвора при грешка, работата ти не е по-отговорна от тази на 99% от хората... На всички им се налага да дават обяснения при грешка, даже на общаците.

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Как ти се струва новата работа?
    Винаги съм искал да работя работа с компютър сред хора и да си имам офисче или поне нещо подобно +

Повечко документация...свиква се

Описване на вагони. Сутрин е малко мокреж, а на обед трябва да ги описваш докато се движат. Първото все пак си е разходка, а второто тренировка за бързо съсредоточаване. Може да се сложи към графа +

Ограден си с много хора или поне още 1-2. Социализация +

Налага ти се да общуваш с различни хора наживо или по телефона. Развитие на социалните умения +

Печена шефка дето доскоро е вършила твоята професия и не се има за нещо повече от подчинените си. Дори се включва в нашата работа като няма какво да прави. Може би и от носталгия. Казва какво да се прави, но не е като подчинените и да са яко респектирани. Мога да кажа +

Пробачна машина. Цапа и се троши почти всеки ден -

Мръсотия -

Чупеща се и бавеща техника -

Чакане за зареждане -

Предимно хора над 45. Исками се да имаше повече хора около моите години поне и особено девойки. Както в някои големи търговски вериги например. Малко ми е изолирано на моменти въпреки многото хора -

За това се сещам сега.
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-21-2017 на 15:34
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    То и някоя секретарка, ако натисне еднокопчето копче и потвърди, вероятно ще разбере какво значи много обяснения...
    Ако ничий живот не зависи от теб и няма да лежиш в затвора при грешка, работата ти не е по-отговорна от тази на 99% от хората... На всички им се налага да дават обяснения при грешка, даже на общаците.
    Извинявай, но бях общак. На никой не давах обяснения. Шефа просто ни казваше, че той е шефа и той трябва да мисли, а ние само трябвало да изпълняваме каквото ни е казал. .

А тук ми седят името и подписа на поне около 100 места дневно като започна на 11 часа.Около 50 оригинала и 50 копия.
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-21-2017 на 15:40

Мега фен Аватара на tori
    Дейм, май предрусах с енергийна напитка. :ддд Иначе имаме планове да се осмъртим тая вечер, щото трябва да тренираме за като се роди малката. Което не е никак далеч в бъдещето.
    Ей ся се изнервих на баща ми, за секунди се видяхме и избеснях.
    квак

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Искам да изкажа възхищението си от германците.
    Работа, която другите хора вършат за 6 часа и повече , те свършиха за под 2 часа.

Преди 1гсъс французите - двама французи се мотаят, докато работя, и монтирам същевременно всичко сама (не е моя работа)
    Българите същата работа, 3ма човека и ме оставят със железата

Германците - за два часа демонтираха всичко, а аз и индийката паралелно мигрирахме "ядрото" - и тя ми помагаше, а не е нейна работа също

И в 9 и нещо примерно се събужда проджект мениджъра и пита как върви, и като му казах, че сме готови, той не повярва

За сравнение, във франция работих до среднощ сама и фнацузите само се нервеха (ама не могат нищо да ми кажат, защото съм малко същество)

И англичаните също са мега - всичките, с които съм работила, са наистита много добри, способни и дисциплинирани

На холандците не им пука и не си дават зор
    Белгийците също
    Французите хептен
    Румънците са пичове
    Италиянците са неконтролируеми

И топ:
    Руснаците са много самостоятелни
    Германците също - топ - самостоятелни също
    Англичаните също

Това са ми наблюденията от последните 2г
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    май това ще е краят на патриотизма ми

и все повече гледам към терминал 2
    Срамота Харков, срамота !
    Така да предадеш Милата Родина !
    Въпросът е, от Терминал 2, накъде ще поемеш - на запад или на изток ?
    Сега остава да предадеш и другаря Путин !
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ако ничий живот не зависи от теб и няма да лежиш в затвора при грешка, работата ти не е по-отговорна от тази на 99% от хората...
    Не знаех, че от работата на 99% от хората зависят човешки животи (това е сарказъм, за по-"бавните").
    А от твоята работа зависят ли човешки животи, а Турксчо ? Или ти си от другия 1% ?
    ...Социализация +

...Развитие на социалните умения +
    ...
    Предимно хора над 45.
    Работата ти е социална дупка! Може да изкарваш добри пари и да си ок със служебните задължения, но при тия обстоятелства не очаквай да завържеш там много приятелства или връзка !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    И на мен ми беше любима група в тийн годините, но има огромна разлика между умрял/загинал и самоубил се.
    Даже мисля да си резна фб за някакво време, за да не чета малоумни постове. Толкова трагедии се случват по света и у нас, всички се затръшкали за самоубиец.
    Sorry but not sorry

Град
    системата дегоба
    Не знаех, че от работата на 99% от хората зависят човешки животи (това е сарказъм, за по-"бавните").
    А от твоята работа зависят ли човешки животи, а Турксчо ? Или ти си от другия 1% ?
    Работата ти е социална дупка! Може да изкарваш добри пари и да си ок със служебните задължения, но при тия обстоятелства не очаквай да завържеш там много приятелства или връзка !
    те в Русия последния път ме помислиха за фашист та сега не ми имат много доверие
    а пък нашите ме имат за краен русофил и пак ми нямат доверие

в крайна сметка не ми уважиха искането южен поток да мине през перник
    макар и да го крещях пред кремъл

и все пак поредната червенокоса ме чака там

Добри пари може би е силно казано, но мен на този етап си ме устройват, а и ще започна да взимам чак Септември, Октомври. По-важното е че ми течат осигуровки и най-вече стаж, който ми е особено нужен. И все пак съм сред повечко хора. Пък и доста си имат деца около моята възраст все пак. Днес разбрах и че не съм все пак най-младия. Някъде в моя район имало и някакъв 22-23 годишен. А дЕвойки...засега само една около нас ми се видя по-младичка визуално, но пък от 13ти нещо зачезна. Сигурно е или отпуска или на море. Но определено си се чувствам на моменти малко като дечко сред хората там.

Леке, прочети пак какво съм написал! От работата на 99% от хората не зависят човешки животи и единствено следват обяснения при грешка.
    Ако толкова живо те интересува, да, може да се каже, че зависи, щото ако не затегна два болта като хората, има сериозна вероятност някой да се хвърли от 40 метра, но пак съм далеч от мисълта, че имам супер отговорната работа. Сравнено с тази на полицаи, пожарникари и лекари, моите два болта изглеждат доста елементарна работа, въпреки че пак някой може да се убие.

Голям фен Аватара на lunacy
    преди скорошната ми "връзка", продължила няколко дни, си мислех че филтърът ми за мъжките качества почти е ударил дъното и няма накъде да ги избирам по-неподходящи

е, мисля че вече го прокопа

както е тръгнало, не е изключено да се влюбя и в Грозния

DISCLAIMER
    НЕ АТАКУВАМ И НЕ МРАЗЯ МЪЖЕТЕ, ГОВОРЯ ЗА МОИТЕ ПРЕЖИВЯВАНИЯ
    НЕ, НЕ СЪМ ЛЕСБИЙКА (АКО БЯХ МОЖЕШЕ И ДА СЪМ ПО-ЩАСТЛИВА)
    ДА, РАДВАМ СЕ ЧЕ ИМА МЪЖЕ, КОИТО МЕ ХАРЕСВАТ, НО ПОСЛЕДНИТЕ МИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ ПРИКЛЮЧИХА ПО МНОГО БОЛЕЗНЕН НАЧИН ЗА МЕН И МОЖЕ БИ ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН СЪМ ВИНОВНА АЗ, ЗАЩОТО ЗНАЕХ ЧЕ КОЛКОТО И ДА СЪМ ПРИВЛЕЧЕНА И ЗАИНТРИГУВАНА ОТ ТОЗИ ЧОВЕК И КОЛКОТО И МЯСТО ДА ЗАЕМА В СЪЗНАТЕЛНИТЕ МИ МИСЛИ НЕ СМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ
    ПРИБИРАМ СЕ САМА С ПОКУПКИТЕ ОТ ФАНТАСТИКО И НЯМА КОЙ ДА МИ ГИ НОСИ, А СЪКВАРТИРАНТКАТА МИ ПИТА "КАК СИ"
    И АЗ ДА КАЗВАМ "ДОБРЕ, ИСКАШ ЛИ ЧАЙ?"
    А СИ МИСЛЯ ЗА НЕГО И КАК АЗ МУ ПРАВИХ ЧАЙ
    И ЗА ТОВА КАК СЕ НАТИСКАХМЕ ПО СПИРКИТЕ, В МЕТРОТО, ПРЕД МЕТРОТО, СЛЕД МЕТРОТО, В ПАРКА, НА ЗАЗОРЯВАНЕ И ПРЕЗ НОЩТА
    И ЗА
    ТОВА КАК МЕ ИЗПРАЩАШЕ ДО БЛОКА
    И ИСКАМ ПАК ДА МЕ ИЗПРАЩА
    ВСЯКА ВЕЧЕР
    ДОКАТО НЕ ЗАЖИВЕЕМ ЗАЕДНО

И ВСЪЩНОСТ НЕ ИСКАМ НИКОЕ ОТ ТЕЗИ НЕЩА, ЗАЩОТО ГИ ИМАХ И ЗНАЕХ ЧЕ НЕ СЕ ПОЛУЧАВАШЕ МЕЖДУ НАС, НО АКО ИМАХ 1 ЧАС С НЕГО СЕГА БИХ МУ КАЗАЛА ВСИЧКО ТОВА
    Последно редактирано от lunacy : 07-21-2017 на 21:02

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    НЕ, НЕ СЪМ ЛЕСБИЙКА (АКО БЯХ МОЖЕШЕ И ДА СЪМ ПО-ЩАСТЛИВА)
    ВЕрвай си...

taz lunacy е следващата ще последва съдбата на пича от ЛП, успокой малко бе, на 16 си, не е страшно да ти идва по-често
    Секс в Хаити, френски кибрити

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    taz lunacy е следващата ще последва съдбата на пича от ЛП
    искрено се съмнявам, нямам такива намерения

и съм на 19, моля-моля

Изморена съм.
    Сутринта не се наспах, даже закъснях за работа (вчера май се пада) а той ми се смя на реакцията
    От 4.5 часа наса подреждам и чистя. Най-после се оттървах от много ненужни неща. Изхвърлих буквално един чувал с глупости, а други просто качих на тавана, но стаята ми най-после прилича на стая, а не на склад и почна да се приближава до първоначалният план, когато реновирах.
    Сега седя и следя полета, след около 12 часа ще са тук. Бързо минаха тези 3 седмици, но предполагам така става, когато човек е зает с хора и задължения, няма време да му липсват.
    А утре(тоест довечера) ще го водя на кино, ЖИВ, УМРЯЛ, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, не знам на кой филм, но след като съм го решила, а той е обещал, отиваме!
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Ахахаха, нимоа! Беше достааааа... Хммм... Да кажем, че беше интересна вечер. :дд Тва да се пльоснеш на ресторант с компанията си и аверката си и да те обслужва бившата НЕ Е работа. Милата сумтя, хвърля прибори, гледа лошо, пропусна да е мила въпреки стандартите. По едно вреве той се изгъбарка нещо с нея и аз "е, човек, избива те на злоба, най-вероятно не ти е направила нещо кой знае какво" и оная чу. На тръгване се усмихнах и пожелах лека работа, след което бях изгледана така, сякаш съм изяла нечий десерт.
    После хвърляха някви шишета и яйца по нас, после заспахме докато си говорим със все кофража. Даже не си допих съмърсбито . срам!
    квак

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Преди 2 седмици:
    Топ маникюр, педикюр, във форма, без косми,изгладени дрехи, хубава кожа

Днес:
    Изпочупени нокти, загрубяли стъпала, косми, лицето ми е изтощено, дрехите са ми на гъз и съм качила към 2кг за 1 седмица
    За 16 часа 4 полета докато се прибера

Но поне първите дни беши весело, а след това свърших работа
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми