- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
натрупал съм злоба от негативни и глупави хора
явно съм прихванал нещо чак не мога да спя без да се ядосам от нищото
защо просто не мога да ги гръмна?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не съм веган, който пита там
Кат не ям животински е защото ми е тежко и имам нужда от почивка само растителни
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Какво е V?
Ооо, Друмлюк!
С другите профили спря да пишеш и сега почна пак с този, а?
Какво е твоето "едно и също"?
На почивка не ходи ли вече?
Я и ти разкажи за твоето "едно и също"!
Това не може да е истина.
Не знам как да се чувствам
Отхвърлен.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Още ми е зле, още си нося шината на крака, но поне вече не боли. Още седмица и ще съм като нова.
Липсва ми, имам толкова много неща да и разказвам, макар че минаха само 3 дни откакто замина, но не искам да я натоварвам. Днес и купих подарък, след няколко дни трябва да си го получи.
Празно ми е, трябва да стана по-отворена към нови запознанства, ама какво да се прави като няма достойни за моята компания![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Е, дейба, пак същата работа... Хем не се надявах на нищо ново, хем пак се ядосах на несериозността. Хубаво, че не разчитам само на него, щото ако бях опрала до тва нещо да ми свърши, ужас, како Сийке!
Трябва да се дигам ама направо нямам сили, и днес и край за седмицата.
квак
Why so salty? Всеки да кара к'вото му е кеф.. за мен примерно драгливия мерцедес е кола за дядовци и мангали
(C класата си е циганската S класа), ама не го натяквам на хората.. смисъл да си карат бе ;д не ме интересува..
До ся мерцедес не ме е изпреварвал нз. и от към удобство съм по-доволен и от към външен агресивен вид съм по-доволен... честно казано и от към поддръжка съм по-доволен..
Мейт, дори астрата H, ми харесва повече.. но все пак... карай си мерцедеса няма лошо.. ;д И преди да кажеш, че нямам поглед над нещата.. чичо ми за 20 години е имал сигурно 5 мерцедеса, от Це класа до най-новата еС класа.. не е мойто нещо т'ва..
Като по малък карах баварци... т'ва е единствената кола която бих препикал... изключително податлива на челен и страничен удар ;д грам удобство няма, друса... скъпо е... еww. Само външния вид им го признавам.. зверски е
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Анарчи, ще се караме. Няма да говориш така за Мерцедеса!
Смисъл брат.. да не сравняваме а6цата с еквивалента й Е-класа..
Смисъл как можеш да сравниш това...
С това..
Смисъл извинявай.. и 4те снимки са стокови... не те задължавам да харесваш/караш ауди.. ама не ми говори.. плийс.. а за интериор да не говорим.. Влизал ли си в пилотска самолетна кабина?
Ем ей ти го ауди-то..
Дори самият факт, че някои а6ци излизат стокови с пера на волана за скоростите, трябва да ти говори нещо.. ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Ми то... 100% от мангалите се хранят. Спирай да ядеш!
Сега или веднага?![]()
Dr. Gregory House
И двете.
Момичета, ценете се! Белия мерцедес, който преследваше Нелина сега струва 1500 лв. с газова уредба...
Dr. Gregory House
ок, match-нахме се с едно момче в тиндър преди време, пишем си, прави ми комплименти, допада ми, учи нещо много готино, на 24 е
... днес намерих профила му във ФБ и пише че е във връзка
и то не от вчера
не ви ли е срам бе
иде ми да пиша на приятелката му и да го блокирам
и не, не пише че търси само приятели в тиндър или нещо такова, не ми е споменавал че е във връзка ( има и хора в тиндър, които си търсят момиче за тройка, примерно д: )
Най-приятното място за една костенурка.
https://imgur.com/vNSwgoR
+чи за аудито
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз съм горд собственик на E-320 - 2008г
Смешници, които все още нямат книжки а започнали да правят сравнения, това ауди е по нова година от тази е класа.
Мерцедес си е мерцедес 1-милион км.