- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Рънъре, и ти като грозния си далече от истината за кого говоря. Нямам драми само с бившите си, тук-таме имам и приятели, където също могат да ми плюят в лицето. Седни си на гъза и не се занимавай с мен.
ОН: Напазарувах си евтино и хубаво, кажи-речи на 50% намалено ми излезе едното нещо - ного яко. И нямам търпение да ми дойде поръчката с парфюма, щото ми е любимия евър. <3 А пък и е хубаво да си прекараш вреве с човека, определено. Някак ми действа много успокояващо.
Утре ще е ТЕЖКО, не ми се мисли въобще. А за събота направо не мога...Искам вкъщи, не на работаааааа.
![]()
Някви планове се въртят за довечера и никак не звучи зле, ттига само да не осъмнем пак. Гъто оная вечер като спах три часа и ми се взе тока.
квак
тори, бих ти плюл в лицето :/
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
С цялото свободно време на света, се чувствам разочарован, че не ми стига за нищо..
Една беше освободена, друга дойде.. ;д
game on.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Както казаха гилдията, Мери-Никол exclusive в Бар без име. Репетицията днес мина супер, излишно беше да се притеснявам, даже исках още. Всички парчета се получиха от първия път, което ми говори, че ще стане работата. Даже нямам търпение за утре вечер, напрао да ги убивам.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Изтощена съм![]()
Искам да пуснем някой стар филм, да се гушна в него и да забравя за всичко останало.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
http://prikachi.com/images/182/9164182M.jpg
тази пускахме ли я
просто ся и видях профила и тази заслужава да се постне
Явно си свършил пиенето и парите!
Това няма да е достатъчно за да я добави - преди това тя трябва да му се помоли учтиво!
1. То е ясно че няма - за последния месец ме отрязаха 4 други вече.
2. Добре колега - кажи по колко ги въртиш наведнъж!
(Казвам ти "колега", защото си не по-малко смотан, а може би дори повече.)
Ясно е че мен чакате да пиша.
Май да ме четете е единственото ви развлечение!
Така ти се пада!
Заслужила си го, сигурен съм!
Сега си щастлива и не мрънкаш хич! От теб се лее оптимизъм и позитивно мислене - няма начин да не срещнеш щастието!
ПХАХАХАХАХА
Вчера форумът заби!
Не е толкова важно за "кого", а за "какво"! В този случай сме прави!
С такъв оптимизъм, щастието е неизбежно!
Аз и това не бих - не си струва!
Рънъра си е осигурил компания и приятно изкарване за вечерта!
(И да почистиш екрана и клавиатурата после!)
Рънър, стига. С тая възрастова разлика може да ѝ бъдеш баща. Или тя да е късно родената ти сестра...
Последно редактирано от YoungBloodZ : 08-17-2017 на 20:40
Утре ще се гледат метеори. :д
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
крви бело яко спрело
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Не, само показвам как се чувствам.![]()
Ракишинчо, и теб обичам.
Он: Ок, най-яката черта му е, че има мега секси групичка мъжки аверчета. Най-жалкото е, че най-хубавия си замина и чак декември може да се видим пак, за да точа лиги. А той си е мил някакъв и дори вече не ми се струва подозрително. :дд Може би наистина има хора, където са правени да са леко изнервящо смотани, но иначе доста мили. Цитата от песента е "you make everything okay"и наистина до някъде успява да ми оправи настроението. Вярно, че като се прибера и пак падам в некви дупки ама е някакъв опит. :ддд И бих убила да е успешен накрая.
Днас пак няма някой в Ада да не съм се скарала. :ддд Дейба кретените, то не ще да си отвори ни очите, ни ушите да види и разбере нещо.
Снощи се отекохме навън и се алкохолизирах пак, вярно трябва да спра да пия толкова. В седмицата поне по два пъти съм се направила на лайно...
Днес оцелявам, утре оцелявам и после един ден почивка. А и е хубаво да бачкам, щото няма кой да ми плаща алкохола. :ддд
квак
има нещо хубаво в тва time and time again някоя долна мърша да се доказва като долна мърша
дори Low key да ми е малко гадно
win-lose-win ситуация
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Много късно влизаш във форума, Ракши.
Много обичам да ми задава ОТГОВОРИ от рода на "Искаш ли да се видим" Интересно дали искам
<3
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.