.
Отговор в тема
Страница 140 от 451 ПървиПърви ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 476 до 3 500 от общо 11257
    В крайна сметка се сдобих с очила и го видях това чудо на природата но не беше пълно при нас, на 2 часа северно от нас са се виждали дори звезди. Както и да е, следващият път ще го видя. 2024 пак щяло да има ама на друго място, поне ще попътувам.

Ходи ми се някъде, а и той обича да пътува, може да си направим някаква двудневна екскурзия тези дни. Като за първи път и толкова стига.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    зад всеки край стои начало
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Rakshy
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Ракши президент.

Мега фен Аватара на tori
    Ахахаха, е, не. Умрях да се смея. :дддд Ужас, ужас. Викторио, Викторио... На кви работи ставаш свидетел, Викторио?! :дддд
    Чувствам, че макар да умирам от смях, ще заспя веднага, след като надуша възглавницата. И чувствам, че отново съм гладна.
    квак

Умирам идва при мене две годишният ми братовчед и още едвам говори и ми се моли:
    - Искам Сузанита , искам Сузанита

( иска да му пусна песента )
    Последно редактирано от ةتشضل انزفث : 08-22-2017 на 13:35

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    джърпър е живааааа :О
    да бе, явно не мога да се откажа окончателно от тоя форум
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на LoadRunner
    "Убитото в асансьора в Бургас момиче с 3000 приятели във Фейсбук"
    Някой може ли да ми разшифрова какво значи това че на мен хич не ми става ясно, смисъл че така са новите заглавия на статиите и така представят убитото момиче по новините. На мен не ми става ясно тези 3000 приятели във фейсбук защо фигуриа към новината за убийство.
    Каква апроксимация трябва да си правим че е момиче с безбройни приятели, един вид толкова е добра мила и комуникативна че има 3000 приятели или че е онлайн звезда.
    Аз просто не мога да разбера каква насока искат да дадат новинарите с това, и кво послание искат да дадат на хората?!?

Лично мнение- за мен 3000 приятели във фейса са падение а не положителен плюс, затова по-добре и някой друг да си каже гледната точка.

https://www.novini.bg/news/439893-%D...%83%D0%BA.html

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    "Убитото в асансьора в Бургас момиче с 3000 приятели във Фейсбук"
    Някой може ли да ми разшифрова какво значи това че на мен хич не ми става ясно, смисъл че така са новите заглавия на статиите и така представят убитото момиче по новините. На мен не ми става ясно тези 3000 приятели във фейсбук защо фигуриа към новината за убийство.
    Каква апроксимация трябва да си правим че е момиче с безбройни приятели, един вид толкова е добра мила и комуникативна че има 3000 приятели или че е онлайн звезда.
    Аз просто не мога да разбера каква насока искат да дадат новинарите с това, и кво послание искат да дадат на хората?!?

Лично мнение- за мен 3000 приятели във фейса са падение а не положителен плюс, затова по-добре и някой друг да си каже гледната точка.

https://www.novini.bg/news/439893-%D...%83%D0%BA.html
    чудят се за какво да се хванат, че да направят някаква по-голяма новина
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Ахааа, ся гледам новините.
    Порицават момичето че имало 3000 приятели, и я набедяват че е водила двойнствен живот и многобройни чатове, както и това че имала 3000 приятели било ненормално за възрастта и (13)

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    изключих си телефона все ми е тая кой има нужда от мен аз имам нужда от един хубав сън без да ми звънят на всеки 10 минути
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Добре си попътувах днес.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

anonymous990763
    Guest
    Ахааа, ся гледам новините.
    Порицават момичето че имало 3000 приятели, и я набедяват че е водила двойнствен живот и многобройни чатове, както и това че имала 3000 приятели било ненормално за възрастта и (13)
    Била се запознавала с непознати от Интернет. Колко лоша идея.

Мега фен Аватара на tori
    Майко, за втори път същия човек ме кара да се разхиля като побъркана. :ддд Направо ревах от смях, вярно. :дддддд
    квак

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    лоша идея е ако се чудиш "с кой от трите хиляди да се запознаеш"
    не толкова лоша е "с кой от двамата да се запознаеш"
    примерно
    според мен

anonymous990763
    Guest
    То хубаво, ама и един е бил достатъчно да я убие.

То хубаво, ама и един е бил достатъчно да я убие.
    нали идеята ми беше че като си пишеш примерно с някой/я конкретен/а можеш да го/я опознаеш и още онлайн да прецениш че е луд/а
    иначе как можеш да опознаеш някой избран от стотици с който си биете среща без да сте си говорили/писали

anonymous990763
    Guest
    нали идеята ми беше че като си пишеш примерно с някой/я конкретен/а можеш да го/я опознаеш и още онлайн да прецениш че е луд/а
    иначе как можеш да опознаеш някой избран от стотици с който си биете среща без да сте си говорили/писали
    Откъде да ти знам идеята. Костенурките не четат мисли, други неща правят. :д
    Иначе тук съм съгласна с теб.

Костенурките не четат мисли, други неща правят. :д
    Св****?

anonymous990763
    Guest
    Не виждам как ще правят свраки освен от пластелин.
    Те се движат бавно, но по-бързо от тези, които бързат.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Споменах го,като нещо хубаво.
    Може да ти е хубаво, щом казваш.
    Качването на върхове, да не ти е някакъв заместител на секса ?
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Гледай ся , аз съм попадал на всякакви момичета ( включително и курви) но в това момиче има нещо особено.
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Бе уж има някаква зарибявка , но искам нещо много по-сериозно , но не знам дали "друг" го иска
    Сигурно дори не си го правил .
    Как разбра, че е различна? Това че е красива и малко по-интелигентна не значи че не харесва същите неща като к0врите.
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ахахаха, е, не. Умрях да се смея. :дддд Ужас, ужас. Викторио, Викторио... На кви работи ставаш свидетел, Викторио?! :дддд
    Вече сама ли си говориш?
    Сигурно и в секса си така !
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    да бе, явно не мога да се откажа окончателно от тоя форум
    Няма джъга-хъга, и пак ти е доскучало, а ?
    3000 приятели било ненормално за възрастта и (13)
    Това не е нормално за която и да е възраст !
    90% фалшиви приятели от нета, които вероятно са и предложили приятелство, защото е момиче и се е правила на "готина" във фейса !
    Нали?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Може да ти е хубаво, щом казваш.
    Качването на върхове, да не ти е някакъв заместител на секса ?

Сигурно дори не си го правил .
    Как разбра, че е различна? Това че е красива и малко по-интелигентна не значи че не харесва същите неща като к0врите.
    Вече сама ли си говориш?
    Сигурно и в секса си така !
    Няма джъга-хъга, и пак ти е доскучало, а ?
    Това не е нормално за която и да е възраст !
    90% фалшиви приятели от нета, които вероятно са и предложили приятелство, защото е момиче и се е правила на "готина" във фейса !
    Нали?!
    Религиозна е освен това , не много , но предполагам знаеш как е в исляма. Жената там е само твоя , иска само теб.
    И доста лични неща сме си споделяли , щом ми се е доверила за това сети се

Супер фен Аватара на sladura89
    Осъзнах донякъде защо в рамките на 2 години и половина така и не можах да намеря партньор за неангажираща връзка, защото еднаквите неща обикновено се привличат, аз подсъзнателно явно търся нещо по-сериозно да бъда обичан и аз също да обичам, а не мимолетна авантюра само за единият секс, и макар да си мисля, че търся нещо неангажиращо явно подсъзнателно не смятам така за това и не съм намерил! Макар, че щеше да ми е доста интересно да видя какво е да имам неангажираща връзка не съм имал все още такава и ми е интересно все пак!

то тва е идеята, че дори имайки 3к приятели, се "сближиш" с някой от тях, няма как да знаеш дали няма да те убие в асансьор...

/тва беше най-великото изречение, което съм писал някога, бахти/
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

супер яко, стоя си от около 22 часа и времето едвам минава до един момент около 00;00-01;00 когато изведнъж скачам във времето и е 5;37 сутринта : )

фак ми
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си