- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
В крайна сметка се сдобих с очила и го видях това чудо на природатано не беше пълно при нас, на 2 часа северно от нас са се виждали дори звезди. Както и да е, следващият път ще го видя. 2024 пак щяло да има ама на друго място, поне ще попътувам.
Ходи ми се някъде, а и той обича да пътува, може да си направим някаква двудневна екскурзия тези дни. Като за първи път и толкова стига.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
зад всеки край стои начало
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ракши президент.
Ахахаха, е, не. Умрях да се смея. :дддд Ужас, ужас. Викторио, Викторио... На кви работи ставаш свидетел, Викторио?! :дддд
Чувствам, че макар да умирам от смях, ще заспя веднага, след като надуша възглавницата. И чувствам, че отново съм гладна.
квак
Умирамидва при мене две годишният ми братовчед и още едвам говори и ми се моли:
- Искам Сузанита , искам Сузанита
( иска да му пусна песента )
![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от ةتشضل انزفث : 08-22-2017 на 13:35
"Убитото в асансьора в Бургас момиче с 3000 приятели във Фейсбук"
Някой може ли да ми разшифрова какво значи това че на мен хич не ми става ясно, смисъл че така са новите заглавия на статиите и така представят убитото момиче по новините. На мен не ми става ясно тези 3000 приятели във фейсбук защо фигуриа към новината за убийство.
Каква апроксимация трябва да си правим че е момиче с безбройни приятели, един вид толкова е добра мила и комуникативна че има 3000 приятели или че е онлайн звезда.
Аз просто не мога да разбера каква насока искат да дадат новинарите с това, и кво послание искат да дадат на хората?!?
Лично мнение- за мен 3000 приятели във фейса са падение а не положителен плюс, затова по-добре и някой друг да си каже гледната точка.
https://www.novini.bg/news/439893-%D...%83%D0%BA.html
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ахааа, ся гледам новините.
Порицават момичето че имало 3000 приятели, и я набедяват че е водила двойнствен живот и многобройни чатове, както и това че имала 3000 приятели било ненормално за възрастта и (13)
изключих си телефона все ми е тая кой има нужда от мен аз имам нужда от един хубав сън без да ми звънят на всеки 10 минути
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Добре си попътувах днес.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Майко, за втори път същия човек ме кара да се разхиля като побъркана. :ддд Направо ревах от смях, вярно. :дддддд
квак
То хубаво, ама и един е бил достатъчно да я убие.
Не виждам как ще правят свраки освен от пластелин.
Те се движат бавно, но по-бързо от тези, които бързат.
Може да ти е хубаво, щом казваш.
Качването на върхове, да не ти е някакъв заместител на секса?
Сигурно дори не си го правил.
Как разбра, че е различна? Това че е красива и малко по-интелигентна не значи че не харесва същите неща като к0врите.
Вече сама ли си говориш?
Сигурно и в секса си така!
Няма джъга-хъга, и пак ти е доскучало, а?
Това не е нормално за която и да е възраст!
90% фалшиви приятели от нета, които вероятно са и предложили приятелство, защото е момиче и се е правила на "готина" във фейса!
Нали?!
Осъзнах донякъде защо в рамките на 2 години и половина така и не можах да намеря партньор за неангажираща връзка, защото еднаквите неща обикновено се привличат, аз подсъзнателно явно търся нещо по-сериозно да бъда обичан и аз също да обичам, а не мимолетна авантюра само за единият секс, и макар да си мисля, че търся нещо неангажиращо явно подсъзнателно не смятам така за това и не съм намерил! Макар, че щеше да ми е доста интересно да видя какво е да имам неангажираща връзка не съм имал все още такава и ми е интересно все пак!![]()
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
супер яко, стоя си от около 22 часа и времето едвам минава до един момент около 00;00-01;00 когато изведнъж скачам във времето и е 5;37 сутринта : )
фак ми
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer