.
Отговор в тема
Страница 162 от 451 ПървиПърви ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 026 до 4 050 от общо 11257
    Мега фен Аватара на tori
    Мали, как ме изнервиха... Нищо, де - мина ми някак, сигурно защото хапнах и отивам да се сгореща в банята и да си умирам в топлото легло.
    Пак мисля тъпотии ама тоя път не отдавам важност, това 100% е, защото говорихме двете и е на същото мнение като мен. Въобще, в момента цялата работа е въпрос най-вече на наранено его, а не на нещо друго. Сигурно трябва време, че да се излекува. Нали и в унито това учим - че е нужно подход и време за излекуване на болест.
    Сищам се за онова стихче/статусче "сега имам три счупени ребра на доверието, а любовта ми е на командно дишане ама нали летях..." Може би и за тях трябва време също.
    квак

Мега фен Аватара на an7raks
    Още не знам къде какво как става, ама как ще да е... Утре ще съм в майнатаун и някоя гадна майна, ако има желание, може да се видим вечерта.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Що така реши?
    Ти па му давай подоводи да се заяжда
    Накрая ще отнеса бан зарад тоя.
    Смрад(Убавия)
    Дори нема да си права труда да те цитирам вече.
    Писна ми от малоумщините ти и лишените ти от всякакъв смисъл драсканици,плод на нещото което наричаш мозък.
    Не се опитвай да мислиш,не ти се отдава.
    И малко по темата
    Бе дълъг ден беше,не бех правил крака от бая време,ама след тва интезивно ходене из планините тоя месец,утре не би трябвало да имам мускулна треска.
    2-3 седмици и пак ще съм във форма и до месец се надявам да съм стигнал пак 100те,та да хоня 105 и т.н.
    Найс.
    Последно редактирано от deitona22 : 09-24-2017 на 20:11
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Всеотдаденото ми, любящо аз е изключително радостно и гродо с него и това му решение... егоиста в мен крещи "ЗАЩО ТОЧНО СЕГА???"
    Тази седмца ще трябва да го оставя намира, за пореден път ми доказва, че точно сега има нужда от това, а не постоянно да съм около него, въпреки че твърди точно обратното и не спира да проявява инициатива да се виждаме. Специално ходихме в книжарницата да пием кафе, хем да сме заедно, хем той да може да си чете каквото му е нужно, а аз да си се мотам наоколо и да си разглеждам книжки. Еми не стана, постоянно беше след мен да ми обяснява кое е чел и какво мисли, какво трябва да прочета аз и пак никаква не я свърши, а аз се чувствам отговорна
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Добре съм, но...не съм щастлив. Заради мен си.Определено тази година не мисля, че ми е дала поне засега някаква промяна и готини усещания с изключение на малко и то с доста големи копромиси спрямо желанията ми.
    Иначе в обстановката около мен има разни неща дето вътрешно някак ми трепва от тях въпреки, че не мога да им се израдвам с пълна сила.Имаше и продължава да има доста промени покрай околната ми среда.Нови строежи, ремонти, обновления.Обичам да виждам постоянни промени в околната ми среда, без значение дали ще е в нещо наше или през място през, което минавам. Някак ми трепва от физическата промяна.Особено пък, ако е бърза и не участвам А тази година въпреки нялкото сътресения ги има.Само дето те пък индиректно ме правят заложник.Индиректно, защото на този етап не може дори и да е директно. Радвам се за новата придобивка на брат ми, работа около нас тази година има много. Намират се и "спонсорства" за нея. Реколтата за зимнина също излезе доста голяма.Все положителни неща. Не е като нещата да вървят надолу и само надолу. Въпроса е кога мен ще ме огрее да бъда щастлив заради себе си, а не заради съвсем странични фактори и дали някога ще мога да съм наясно какво може да се случи с мен примерно след 5 години теоритично поне?...
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-24-2017 на 21:41
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    щом зимнината е в буркана всичко върви нагоре
    съквартиранта ми винаги като се прибираше от тях в общежитието носеше сак с дрънкащи бурканчета
    (най-често свинско в мас)
    цяла зима ядеше свинско с инстантни спагети
    аз за жалост нямам село, никога и не съм имал

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Да имаш село всъщност има и положителни и отрицателни черти. Аз имам две села, но едното сме го зарязали с изключение на леки излети понякога до него, защото хем е по-далеч, хем родата там е голяма. А относно другото. И майка ми като софианче без село някога виждайки своите съученици със села си е мечтаела да има и тя село. Е, по трудния начин е разбрала, че в селото няма само чист въздух, природа и забавления, а и доста работа за вършене.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на pandabear
    не мога да заспя, гледах нелош филм, който ме накара да се замисля над много неща. пф.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    не мога да заспя, гледах нелош филм, който ме накара да се замисля над много неща. пф.
    Какъв филм ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

^ About Time се казва.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^ About Time се казва.
    Mhm, гледал съм го, наистина е интересен. Даже ако не се лъжа все още ми е на компа.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на tori
    То все "не е момента", кво се учудвам и се чувствам пак зле?! Не се научих, че не трябва да бъркам там. Това моето е странен вид мазохизъм и явно далеч не ща да съм щастлива.
    Цялата съм в шибани херпеси по джуките, нацепени са ми, сухи и ужасни. Трябва да ида и да си намеря некви шибани витамини, щото явно е неква липса на това, за да се появяват постоянно.
    Днес ще изкарам една смяна на бач, не че е лошо ама ще свърша дооооста късно и ще се наложи да ида и да спя в тях. Като че си нямам къща/място да се прибера. Ма там ще ми е най-удобно да се прибера и да си взема душ, да ме гушнат, а после да заспя - хем и отсега имам нужда да бъда гушната. Тва далеч не значи, че не се чувствам като бездомна на моменти.
    квак

Мега фен Аватара на Lilanda
    Някой у Шопия иска ли тия дни да се гледаме?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Някой у Шопия иска ли тия дни да се гледаме?
    Сещам се за един. Започва с A и завършва с y

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Ти къде пак се скатаваш?
    Не черпи тия бири и тва е..
    Излагация.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...EfqhDwVqppu-nQ

Политиците били психопати. Колко хора всъщност са психoпати?

Вие се любувате на живота докато пред вас се случват войни, крадат, отнемат животи.. И ние, за да можем да живеем спокойно, не виждайки решения на проблемите, тъй като сме малки хора, то бягаме и се крием. Някои търсим изходи, но не намираме. Чувствителни сме. Емоционални. И отново се предаваме. Защо? Дали сме тук, за да изживеем и да научим? Какво се научава, когато гледаме ние да сме щастливи и евентуално в бъдещето нещо да направим за природата/хората? Пречупваме се.
    Отново се връщаме на малките неща. Да правим малки неща.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 09-25-2017 на 16:34

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

живота е едно скучно събитие

Мега фен Аватара на divergent
    Утре идвам у София за концерта и си намерих къде да спя, урааа. Вечерта ако се ходи някъде, някой ако иска да ми каже и да му драсна да се видим. ^_^
    Купих си супер якият суичър, с който мога да си щъкам даже и през зимата, защото е хипер дебел и сладък и аааа <3
    И си поръчах плодов чай и ми донесоха с портокал и канела и животът стана още по-прекрасен. <333
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Накрая ще отнеса бан зарад тоя.
    Убавия
    Дори нема да си права труда да те цитирам вече.
    Писна ми от малоумщините ти и лишените ти от всякакъв смисъл драсканици,плод на нещото което наричаш мозък.
    Не се опитвай да мислиш,не ти се отдава.
    Много си нервен нещо - защо така ?
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    щом зимнината е в буркана всичко върви нагоре
    съквартиранта ми винаги като се прибираше от тях в общежитието носеше сак с дрънкащи бурканчета
    (най-често свинско в мас)
    цяла зима ядеше свинско с инстантни спагети
    Не му ли е омръзвало ?
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аз за жалост нямам село, никога и не съм имал
    Имаш ти, не лъжи - от къде си дошъл в Софията ?!
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Анархито?
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Утре идвам у София за концерта и си намерих къде да спя, урааа. Вечерта ако се ходи някъде, някой ако иска да ми каже и да му драсна да се видим. ^_^
    Купих си супер якият суичър, с който мога да си щъкам даже и през зимата, защото е хипер дебел и сладък и аааа <3
    И си поръчах плодов чай и ми донесоха с портокал и канела и животът стана още по-прекрасен. <333
    Дейтунара това чук... ааа чакаше ! Гледай да го зарадваш най-накрая, че само ме заяжда във форума. Мисли си, че всичките му проблеми идват от мен !

П.С. Някой би ли искал да се види с мен?
    Не питам сериозно, а по принцип.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Смрад, ако още не си разбрал аз не съм в софия

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    не мисля, че някой би си причинил нещо подобно доброволно.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    О,ама разбира се.
    Ама аз съм сериозен.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

окей, явно все пак има човек, който си мрази толкова живота

Град
    София
    окей, явно все пак има човек, който си мрази толкова живота
    Хм.
    Виж как "общуваме" с убавия и ще разбереш защо.(освен ако не е иронично,това което написа)
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си