- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
това може само да ме радва
значи имам шанс
аз да не съм първа младост
само трябва да си запиша в уиш листа да се преместя в перник, тва като мечта/желание
Последно редактирано от deitona22 : 09-28-2017 на 17:53
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Леле съдбата ташаци си прави просто. Значи затрих днеска едни десет кинта и цял ден се нерви , треперих от нерви. Нямаше ги в джоба ми и по едно време както си бъркам в джоба кво да намеря , едни 10 лева
По нереално нещо не се е случвало на никой от вас със сигурност !
уооу една добра и една много лоша новина
http://www.teenproblem.net/a/195-zve...stava-aktrisa/
добрата- ще има продължение на Pеволюция Z(Х)
лошата- тая грозна курва сигурно ще я сложат главна роля
Да, грозен, аз съм ходила само на един концерт в живота си и на повече няма да отида, понеже други концерти няма да има, този беше единственият концерт, който е съществувал някога по нашите ширини и сигурно и в целия свят изобщо.
Мисленето ти е толкова счупено, колкото предполагам е физиономията ти, която толкова усърдно криеш от форумната вселена.
Душ-гелът беше на края на опаковката и когато се опитах да отворя капачката, я счупих и си одрах супер мощно лявата лапичка. Още ме боли като я свия в юмрук. (*подсмърча с тъжна физиономия*)
Много е вероятно да се ходи в Русе следващият месец, итъл би фън.
Планирам да прекарам уикенда при майните, понеже на Капана фест ще има базар за грамофонни плочи (ураа) и трибют за Честър. Днес ходихме за вино, така че си имаме запаси за вечерните събирания. Животът е хубав.
Най-накрая намерих дюнери, на които лютото е наистина люто. Животът е прекрасен.
В случай, че не съм казала вече, програмата ми за семестъра излезе и съм много доволно.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
^Ти пък защото си много хубава.
Аз ще върна ноктите си към зелената вълна, за да са ми в тон с главата.
Голямата ми любов ме махна от приятели във фейсбук и затова днес се подстригах, а следващата седмица ще сменя и цвета. Не ме е яд за приятелството, а за това, че ще трябва да сменя главния герой в сексуалните си фантазии, понеже този вече не заслужава да присъства там.
Шегувам се разбира се, няма да зеленясвам поради такива малоумни причини. Просто си го мислех от няколко седмици и днес когато фризьорката го спомена без да съм ѝ споделяла мечтите си, го приех като знак, че моментът за моята рЕзка промяна е настъпил.
А някакъв се е изакал на тревните площи в центъра и се е измил във фонтана. Качили го в страницата и всеки реагира с хилещото се, а то си е направо за рев.
Видях в статията, че темата на една от песните от новия албум на Майли е доста кахърна, а аз нали обичам депресиращи неща, та си я пуснах да я чуя и много ми хареса. Изобщо съм очарована от целия албум. Малибу много я въртят навсякъде и ми омръзна, но другите парчета са доста приятни за слушане.
Започвам вече да осъзнавам, че не е особено нормално умишлено да се фокусирам върху неща, които ме садват.
Почувствах се добре от проведения разговор - сякаш се върнах няколко години назад. Хубаво е да минеш отвъд някои неща в общуването. Сега ще е хубаво и да заспя.
квак
Няма по - хубаво от българското бдж.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Впрочем.. нещо много ми се почива.. да го еа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Достатъчно гнусотии изредихте, вече сменете темата. Дъги, еднорози, понички с ягодова глазура..
Е, дейба, най-много мразя хора, където не знаят кво искат и не им бият чуковете на едно място... Ае, аз не се вържа ама, дейба, поне разбери чий го дириш най-сетне. Само боли ме, сърби ме. Пък тва, че някой се опитва да ти дава некви неща от нямането си на нерви, не те бърка. Решавайте си менталните проблеми на време, щото никой не ви е длъжен да го играе врачка.
Айде, и другите и те се изцепват пак. Що ли все по-често се чувствам като натрапник в собственият си дом?! Уж все се ебават, че ми били нагости, обаче Тори все се къпе със студена вода и я чакат само да не се прибере, че да се наместят в леглото и. Що да не?! Взема вярно да хвана гората и да не ебавам никой...
Твърде драматизирам, наистина, но все повече почвам да избеснявам и някой ще го отнесе.
квак
Анархи, като ти гледам подписа, започват да ме болят очите.Иначе е як.
Преди две седмици си купих много яки кецове. До последно се чудих дали да взема модела с цип, или този с капсите, но накрая избрах капсите. Стояха си в кутията до днес, когато реших да ги обуя за първи път, понеже тениската ми беше в същия цвят. Обух си дясната обувка, вадя лявата и гледам, че е от модела с ципа.И нямам касова бележка. Обаче продавачката излезе пич, отворихме другата кутия в магазина, там логично също бяха разменени. Оправихме ги и най-накрая си ги обух.
Видях си името в сайта, но още не мога да повярвам. Даже не мога да се изкефя като хората, понеже ми се струва твърде прекрасно, за да е реално.
Съвсем случайно се запознах с приятелката на единия от мотористите. Много се изкефи, че вече ще има и друго момиче в компанията. Още не сме съобщили на мъжете, обаче е планирано, че отсега нататък ще ни взимат с тях всеки път.![]()
Mного ми се доходи на ски и зимни курорти...
Декември-януари някой от тука желаеЩ на Банско
Очертава се да съм с брат ми , две негови приятелки и мои си хора , та затова офертирам![]()
![]()