.
Отговор в тема
Страница 196 от 451 ПървиПърви ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 876 до 4 900 от общо 11257
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Какви упражнения?
    ами първо се бий през устата после се бий и в главата
    сляп ли си или си т*п?

Мега фен Аватара на tori
    ВикториО, гнева е много лош съветник и ще ревеш пак. Владей се, владей се.
    Много е яко да си с як колега на работа просто, щото тва направо е манна небесна. Нямаш шефове на главата си, нямаш нищо. Много е яко.
    квак

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ВикториО, гнева е много лош съветник и ще ревеш пак. Владей се, владей се.
    Много е яко да си с як колега на работа просто, щото тва направо е манна небесна. Нямаш шефове на главата си, нямаш нищо. Много е яко.
    ВикториО...
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

anonymous990763
    Guest
    Задава се хубав нов ден.

Мега фен Аватара на divergent
    Защо всеки го вижда като повод за почерпка, а не като застрашаване на живота им?

В никакъв случай не мога да кажа, че ми харесва, но как, по дяволите, в същото време изпитвам толкова силно сексуално привличане? Такова нещо досега не ми се е случвало и ми се струва адски странно. Започвам да си играя с огъня и има риск да се опаря.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Влюбено ми е и от ден на ден все по-влюбено ми става
    Хем се чудя кога минаха тези 5 месеца, хем имам чувството, че са много повече
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Вече ми е леко, чувствам се добре. Изаках се!
    Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Stygian Виж мнението
    Не, не съм стар потребител, въпреки че знам за този форум още откакто е създаден.
    И как така изведнъж стана модератор ?
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ами първо се бий през устата после се бий и в главата
    сляп ли си или си т*п?

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    В никакъв случай не мога да кажа, че ми харесва, но как, по дяволите, в същото време изпитвам толкова силно сексуално привличане? Такова нещо досега не ми се е случвало и ми се струва адски странно. Започвам да си играя с огъня и има риск да се опаря.
    Харесва ти, но не искаш да си призанеш !
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Вече ми е леко, чувствам се добре. Изаках се!
    Честито !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Грозния, от 1 до 10, колко си грозен ?
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

И как така изведнъж стана модератор ?
    Част съм от екипа на Инвестор АД и реших да си направя акаунт, за да внеса малко ред във форума.
    The night is dark and full of terrors.

Част съм от екипа на Инвестор АД и реших да си направя акаунт, за да внеса малко ред във форума.
    ти с ква нова схема ще излезеш, имаше една с черни и червени точки
    а другия си мисли че месеца е ден
    и за какъв ред става въпрос, вие в инвестор вместо да набирате нови хора в сайта гледате да ограничите наличните
    интересен казус
    през 2015 когато влязох се пишеше, не беше зле а казваха че преди е било десеторно повече
    а сега пише само грозния
    не малко хора е изгонил, не се бях сетил ама май е от конкуренцията, няма как иначе

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Грозния, от 1 до 10, колко си грозен ?
    Кое е максималното за грозота - 1 или 10?
    Според мен си фейк или стар потребител (което е същото).
    Стар модератор с нов профил, като и си се повишил за модератор от стария ти профил.
    ...вие в инвестор вместо да набирате нови хора в сайта гледате да ограничите наличните
    интересен казус
    Ти какво искаш - от инвестор да спрат фейсбука ли ?!
    през 2015 когато влязох се пишеше, не беше зле а казваха че преди е било десеторно повече
    а сега пише само грозния
    Ми пишете бе - кой ви спира ?!
    ...грозния
    не малко хора е изгонил, не се бях сетил ама май е от конкуренцията, няма как иначе
    Ква конкуренция бе мен ?! Да не съм от фейсбука ?!
    Аз съм Зукърбърг и нещо сайта ми почна да губи потребители и съм решил да изгоня всички потребители от старите форуми за да се регнат при мен във фейса !

Аз ако спра да пиша, форумът съвсем ще умре, ако не си се сетил !

Мега фен Аватара на anonymous908491
    някой има ли регистрация в маймунарник.бг, да си каже мнението
    че там онлайн има 50 пъти повече хора в сравнение с тук

Аз ако спра да пиша, форумът съвсем ще умре, ако не си се сетил !
    Ми аз виждам как всяка вечер еднотипно си пишеш монолози, коментираш няколко мнения които винаги са обиди към теб и личността ти, нямаш диалог с никой, никой не чака отговорът ти, оплакваш се в модераторска, пишеш си в уоу ъф шейм сам, смейш си се сам, съществуваш си сам, мъчиш се да коментираш странични теми- никой не ти обръща внимание и до тук приключва с твоята форумна поддръжка.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    някой има ли регистрация в маймунарник.бг, да си каже мнението
    че там онлайн има 50 пъти повече хора в сравнение с тук
    хахах тва не го бях чувал
    ама верно пише 239 човека онлайн
    ама това форум ли е или чат, що за чудо ще е
    там минимума е 14години
    най-вероятно ще е сбирщайн от келеши

ако има тесни пи4ки ше се регистрирам

къде ми е подписа роби

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хахах тва не го бях чувал
    ама верно пише 239 човека онлайн
    ама това форум ли е или чат, що за чудо ще е
    там минимума е 14години
    най-вероятно ще е сбирщайн от келеши
    https://www.facebook.com/maimunarnik...type=3&theater

ма поне има женски, за разлика от тук

Мега фен Аватара на divergent
    Не знам как има хора, които могат да не вземат на сериозно толкова сериозна травма и да се шегуват и да си цъкат на телефоните, докато човекът се превива от болка, а знаят, че по принцип не е някакъв лигльо или се преструва.
    Много им беше забавно, че се притесних и скочих да оказвам първа медицинска помощ.
    Не искам да изглеждам като герой, който спасява положението, в никакъв случай не го правя заради благодарности или признателност, но и не мога да стоя и да си цъкам на телефона с безразличие.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

https://www.facebook.com/maimunarnik...type=3&theater

това е бахти рекламата на сайта
    3 жени си говорят за п**ки в чат
    ако се регнеш кажи как е хавата

Град
    София
    Ми аз виждам как всяка вечер еднотипно си пишеш монолози, коментираш няколко мнения които винаги са обиди към теб и личността ти, нямаш диалог с никой, никой не чака отговорът ти, оплакваш се в модераторска, пишеш си в уоу ъф шейм сам, смейш си се сам, съществуваш си сам, мъчиш се да коментираш странични теми- никой не ти обръща внимание и до тук приключва с твоята форумна поддръжка.
    Аз съм един от малкото, които пишат редовно по разнообразни теми.

С кого ще се заяждате ако мен ме няма?! Като няма с кого, ще напуснете и ще отидете във фейса !
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Не знам как има хора, които могат да не вземат на сериозно толкова сериозна травма и да се шегуват и да си цъкат на телефоните, докато човекът се превива от болка, а знаят, че по принцип не е някакъв лигльо или се преструва.
    Много им беше забавно, че се притесних и скочих да оказвам първа медицинска помощ.
    Не искам да изглеждам като герой, който спасява положението, в никакъв случай не го правя заради благодарности или признателност, но и не мога да стоя и да си цъкам на телефона с безразличие.

За какво говориш мила?
    Може ли малко по-свързано?
    Да не си надрусана тая вечер ?
    Ти ако мислиш че са истински тия "женски" ?!

anonymous990763
    Guest
    Въпрос - как бихте постъпили, ако ваш приятел поиска от вас да направите нещо нередно, което е в конфликт с вашата ценностна система?

Мега фен Аватара на pandabear
    ех, времето навън предразполага да се правят много по-хубави неща оттова да ходя на упражнение по вътрешни болести и после патоанатомия :/ поне е петък. пия си кафето и тръгвам с "бодра" стъпка.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Въпрос - как бихте постъпили, ако ваш приятел поиска от вас да направите нещо нередно, което е в конфликт с вашата ценностна система?
    В наркоман ли искат да те превръщат ? Много си наивна.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Чувствам се като някакво летящо насекомо запътило се към гореща лампа. Знаейки, че в един момент може да се запали и да изгори евентуално, но толкова силно привлечено от ярката светлина и силната топлина на тази лампа, че дори не може и да си помисли варианта да започне да се отдалечава от там или поне да се спре на безопасно разстояние. Просто едно хипнотизирано малко насекомче...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Бих го блокирал на всички възможни места и бих се правил, че никога не сме се познавали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си