- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
ВикториО, гнева е много лош съветник и ще ревеш пак. Владей се, владей се.
Много е яко да си с як колега на работа просто, щото тва направо е манна небесна. Нямаш шефове на главата си, нямаш нищо. Много е яко.
квак
Задава се хубав нов ден.
Защо всеки го вижда като повод за почерпка, а не като застрашаване на живота им?
В никакъв случай не мога да кажа, че ми харесва, но как, по дяволите, в същото време изпитвам толкова силно сексуално привличане? Такова нещо досега не ми се е случвало и ми се струва адски странно. Започвам да си играя с огъня и има риск да се опаря.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Влюбено ми е и от ден на ден все по-влюбено ми става![]()
Хем се чудя кога минаха тези 5 месеца, хем имам чувството, че са много повече
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Вече ми е леко, чувствам се добре. Изаках се!![]()
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
ти с ква нова схема ще излезеш, имаше една с черни и червени точки
а другия си мисли че месеца е ден
и за какъв ред става въпрос, вие в инвестор вместо да набирате нови хора в сайта гледате да ограничите наличните
интересен казус
през 2015 когато влязох се пишеше, не беше зле а казваха че преди е било десеторно повече
а сега пише само грозния
не малко хора е изгонил, не се бях сетил ама май е от конкуренцията, няма как иначе
Кое е максималното за грозота - 1 или 10?
Според мен си фейк или стар потребител (което е същото).
Стар модератор с нов профил, като и си се повишил за модератор от стария ти профил.
Ти какво искаш - от инвестор да спрат фейсбука ли?!
Ми пишете бе - кой ви спира?!
Ква конкуренция бе мен?! Да не съм от фейсбука
?!
Аз съм Зукърбърг и нещо сайта ми почна да губи потребители и съм решил да изгоня всички потребители от старите форуми за да се регнат при мен във фейса!
Аз ако спра да пиша, форумът съвсем ще умре, ако не си се сетил!
някой има ли регистрация в маймунарник.бг, да си каже мнението
че там онлайн има 50 пъти повече хора в сравнение с тук
Ми аз виждам как всяка вечер еднотипно си пишеш монолози, коментираш няколко мнения които винаги са обиди към теб и личността ти, нямаш диалог с никой, никой не чака отговорът ти, оплакваш се в модераторска, пишеш си в уоу ъф шейм сам, смейш си се сам, съществуваш си сам, мъчиш се да коментираш странични теми- никой не ти обръща внимание и до тук приключва с твоята форумна поддръжка.
ако има тесни пи4ки ше се регистрирам
къде ми е подписа роби
https://www.facebook.com/maimunarnik...type=3&theater
ма поне има женски, за разлика от тук
Не знам как има хора, които могат да не вземат на сериозно толкова сериозна травма и да се шегуват и да си цъкат на телефоните, докато човекът се превива от болка, а знаят, че по принцип не е някакъв лигльо или се преструва.
Много им беше забавно, че се притесних и скочих да оказвам първа медицинска помощ.
Не искам да изглеждам като герой, който спасява положението, в никакъв случай не го правя заради благодарности или признателност, но и не мога да стоя и да си цъкам на телефона с безразличие.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Аз съм един от малкото, които пишат редовно по разнообразни теми.
С кого ще се заяждате ако мен ме няма?! Като няма с кого, ще напуснете и ще отидете във фейса!
За какво говориш мила?
Може ли малко по-свързано?
Да не си надрусана тая вечер?
Ти ако мислиш че са истински тия "женски"![]()
![]()
![]()
?!
Въпрос - как бихте постъпили, ако ваш приятел поиска от вас да направите нещо нередно, което е в конфликт с вашата ценностна система?
ех, времето навън предразполага да се правят много по-хубави неща оттова да ходя на упражнение по вътрешни болести и после патоанатомия :/ поне е петък. пия си кафето и тръгвам с "бодра" стъпка.
Чувствам се като някакво летящо насекомо запътило се към гореща лампа. Знаейки, че в един момент може да се запали и да изгори евентуално, но толкова силно привлечено от ярката светлина и силната топлина на тази лампа, че дори не може и да си помисли варианта да започне да се отдалечава от там или поне да се спре на безопасно разстояние. Просто едно хипнотизирано малко насекомче...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!