- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Мали, как ме ядоса шибаното лайно... Направо, ако ми се изпльоска и ще го набия. Две убийствени смени изкарах една след друга, утре първа... Нека ми е яко просто. Хубаво, че има кафе да ме държи будна и адекватна до няква степен, щото с пари работя. Да свършвам и да се изнасям.
Едит 6-7 часа по-късно: Господи, тези два смса ме смачкаха... Особено последния от снощи... Малко ми се иска да звънна, да го успокоя и така нататък ама като знам как ще реагира и че няма да е такъв случая, кво да направя?! Въобще... Доста куца работа се получава.
Не ми се става от леглото за работа, майка му стара! Искам да си стоя тук и да си спя като порче. Уморена съм като шибано животно...
Последно редактирано от tori : 11-11-2017 на 02:18
квак
Когато последно проверих тази тема ти пишеше редовно. Това беше преди 2-3 години. Май все още нямаш приятели![]()
Аз съм ужасен човек, защото съм причинила това, което причиниха на мен преди месеци. Още се лекувам от посредствията, а го направих на него. Ще ми се нищо от това да не се беше случвало на мен. Искам да изтрия последните 12 месеца и да ги забравя, да не става нищо от това, което стана. Нищичко. Причиних и понесах толкова болка, че няма накъде. Има същите симптоми като мен, откакто съм си тръгнала. Не трябваше да чувам или да знам, а само да предполагам. Предположението беше доста по-добро от това да знам. Толкова ужасно се чувствам...
квак
Защо всички сме родени Ноември, искам да си почина без гости и приготвяне. Иначе нямам нищо против тях де, готина двойка са и в много отношения ми дават една странна надежда понеже ми напомнят на нас![]()
Останаха само още два и повече няма…до декември ама то и това не е далече
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Преди си мислех какви са тези глупости, че след като те наранят, не можеш да се довериш отново от страх да не те предадат и дори бягаш от щастието си, а сега само си повтарям "Не се влюбвай, не си позволявай да чувстваш нищо, не го търси..."
Damn, буквално в момента не знам какво и кого искам - да се проявя като мазохистично същество и да се върна при онзи боклук, или да го разкарам окончателно и да бъда с човека, който се отнася с мен повече от прекрасно. Сърцето си иска онзи, който вече си обича, независимо колко го наранява всеки ден, а мозъкът разсъждава, че е време за промяна и спокойствие. Накрая ще спра да си тровя нервите с мъже и ще стана лесбийка, най-малкото там няма да имам чак толкова богат избор и няма да се чудя толкова много.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Грозен, забелязал ли си как напоследък не казваш как се чувстваш, а единствено обсъждаш другите?
Как си?
да ви питам един въпрос тука , така и така няма какво да правите.
ако бачкам примерно почасова работа и съм на 17 , но реша да напусна примерно работодателя как е длъжен да ми заплати заплатата за месеца , веднага в деня на напускането ми ли ?