- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Защо съм такава, все по празниците да ходя изпочупена и посинена и то от собствената ми невнимателност.
А той е толкова внимателен и грижовен… искам събота да идва по-бързо
![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Още се чувствам толкова болна, че не мога да се отлепя от леглото въобще. Трябва да се оправя до петък, защото следват тежки дни. Много не ме свърта на едно място и много ми се излиза ама е АДСКИ студ, имам чувството. Мръднах на два пъти до двора за някакви неща и съжалих гориво. А тук от няколко дни го карам основно на портокали и банани и всички вкъщи се гъбаркат, че утре съм щяла да се събудя на клопа на прасковата в двора. Или че ще пожълтея. Или че ще пускам портокалов сок вместо кръв, ако се порежа. #джуджетатасазаебавкапост янно
квак
аз не ползвам и нямам такива гримове, ама ще поканя адашката в нас, и тя ще ми ги направи <3
"Убав",а ти четеше ли книги?
Последно редактирано от deitona22 : 12-20-2017 на 19:39
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
И този път се разминах без счупване и гипс…ще пробвам пак след месец-два![]()
Не можах да си проваля празниците напълно, само ще си куцам няколко дни
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Равносметка на животът с кола
31.08 - взето кормуване
Октомври - взета книжка
Ноември 21-22ри - кола
За 1 месец - 2400км
Чувството да си докараш задника до летището сам, безценно.
Нз как съм живяла без това
В момента всичко в радиус 60км е "ей сега идвам", не, че и с влака не е така, просто няма нищо общо :Д
Сега драмата е, нямам 25г и нямам 1г стаж, и наемането на кола е зор и по-скъпо, а планирам на командировките да спра с такситата и градския:Д
Последно редактирано от NomNomNom : 12-21-2017 на 09:10
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
"Убав",детските книжки и книжките с картинки не се броят.
Относно това дали си прочел повече от мен...смешно е дори да си го помислиш,камо ли да го казваш.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Четвъртък е и още нищо не съм опаковала. Не ми е и коледно. Слушах коледни песни на път за работа и пак нищо. Или остарявам или съм в някаква недиагностицирана депресия…по-скоро е от възрастта депрекалено ми е весело и спокойно, макар и не празнично
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Човек все трябва да намира с какво да се занимава.
Честито за книжката и колата, но грешиш че колата винаги е по-добра от градския или влаковете, особено в западна Европа.
Ти само такива ли си чел?
Това е моя реплика, трябваше аз да я кажа!
![]()
^^^^
![]()
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
^ защото имаме нещо, което ни сближава и то е, че дразним изключително много само с присъствието си YoungBloodZ.
/петък е. започва се <3