- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
зависимостта към хора е по-страшна.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/turs...korana-6078023
Какъв ли интернет е ползвал Ной по онова време.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
https://www.vesti.bg/galerii/foto/ot...-snimkite-5197
да се държите за ръцете
да се гледате влюбено
а като се стъмни
всеки си отива у тях
Нарича се липса на closure, а не любов. И през новата година си си делюзионен.
На другата с любовните мъки- тиквен медал, че си понесла тормоз няма да ти дадат, най- много някоя болнична бележка. Любовта не е панацея за недъзите на душата. Само по филмите и в 50 нюанса тъпо.
За много години. Макар че би било жалко в контекста на писането тук. Живи и здрави, все пак. Дойдох да ви проверя как сте.
Седя и мисля. 10:20 е. Заслужавам ли да спя повече от 5 часа или не. Май не… продължаваме напред![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Абе, били ли сте на интензивни курсове по език?
Гледам някакво езиково училище у франсето, 26 групови урока на седмица и няколко индивидуални. Няма фиксирано време, може да си платиш за 1,2 - 5 седмици
Били ли сте на такова нещо, за 2 седмици може ли да вдигнеш ниво ? ( имам пасивно А1) например от А1 към А2
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ебахти гафа сътворих, да се еба в некъдърната... Хубаво, че въобще се усетих и затворих, преди да стане зле положението като ми вдигнат и преди да съм изцепила тъпотия. :дддд Все тая, де - извиних се и сичко е точно. За утре имам уговорка, което доста ме плаши като цяло ама и на това ще видим какъв ще му е края. Дано не стане някоя тъпотия, щото ще е зле.
Таман ми разправя кво-как и да - никак не съм учудена нито от случилото се, нито от начина, по който говори за въпросната случка. Да не казвам пък, че от решението да не отиде съм абсолютно НЕ учудена и го подкрепям изцяло и с две ръце. + два крака, ест. И аз не бих, ако попадна в същата ситуация. Пич е, ще и мине, ако въобще го преживее някак, но да - знам я къф е ръб и най-вероятно дори последното няма да стане.
квак
Не стига че почти се успах и не тръгнах на време ами и в ужасно задръстване попаднах.
Сега седя и размишлявам 3 или 5 ама мисля че 3 повече ми харесва.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Номи, смятам че може да св вдигне ниво с интензивен курс, но от по- горните, не и от A1 на A2. Твърде много базови неща има да се усвоят за почти непознат език. Така че не препоръчвам![]()
Днес стават точно 3 месеца откакто си писахме за първи път с нея. И точно днес...се видяхме за трети път с нея. Да го бях планувал вероятно нямаше да се подредят така нещата. Просто се случи от самосебе си.Не останахме насаме и беше на работа, но...се видяхме за около час и...след почти месец и половина отново си взех две прегръдки от нея. Силни, хубави и...очаква се продължение. В чата често не е същата като преди, но наживо си е същата сладурана.И да този път мина без уговорки. Просто беше изненадана.Очакваше, че и звъня от друг град, а аз всъщност бях на няколко крачки от нея.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Добре. Друго нещо да ме усведомиш.
Като не знаеш в каква ситуация точно се намира тя и в каква аз и защо тя в момента не може да отлепи от София пък на мен в София не ми е от най-големите хобита да се подвизавам по-добре не се изказвай така неподготвен. Ма пиши си де не ми пречиш въобще. Още повече пък точно днес.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Честито Някойтам.
Принципно казват че 3 било на късмет ама гледам още само на прегръдки го карате та май не е точно така
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות