- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Кои са тези войни, вероятно имаш Троянската война, която е слаб пример, защото е първо, силно митологизирана и е трудно да разбереш доколко е вярна представата, която имаме за нея, и второ, историците казват, че е силно вероятно отвличането на Елена да е било само претекст за ахейците да нападнат богатата и цветуща Троя, която отдавна им била трън в очите. За други примери от историята не се сещам, не ми давай за пример митове, защото не мога да ги приема сериозно.
Но нека приемем, че наистина за жени се водели войни и игнорираме цялата ми аргументация в първия абзац. Кое му е хубавото на това. Не е ли доказателство за липсата на интелект и самоконтрол у водещите въпросната война. Друг е въпросът, че в 99.9% от случаите мъжете се избиват помежду си във войните, а не жените, което поставя под въпрос импликацията ти, че за мъже не се водели войни.
Връщайки се към първоначалния ми коментар, леко ирационално ми се струва жена да е "доста далеч от феминизма". Лиланда не е нито първата, нито ще е последната, от която съм чувала такива думи. Вероятно е видяла мийм с радикални феминистки си мисли, че това е феминизъм, аналогично може да твърдиш, че евреите са престъпници, гледайки само действията на Израелското правителство, че свещениците са педофили и изнасилвачи, гледайки само действията на 1% от тях, че мюсюлманите са терористи, гледайки ДАЕШ и т.н. и т.н.
Натиснете си бутона за мислене.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Винаги жени са виновни за войните. Заради тях мъжете се избиват. И за социалните експерименти.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Ей, както ми беше хубаво настроението и се ядосах.Ебахти кретенията, човек, как може да се държи така гадно?! Остави, че ми е братовчедка, ако ще и непозната да е, не можеш да се държиш така кретенски. Нито е колегиално, нито нищо. Аз ако бях, да съм го погнала с шибаната метла десет пъти. Ебахти лайното... Още веднъж така да се случи и ще си ползвам връзките, така да знае.
Минах после през тях за една цигара да си измрънкам мрънкането и ми предложиха да направят нещо по въпроса, щото могат, не е като да не могат. Ама що да съм лоша?!
Все пак да си кажа, че да ме върне от пътя ми, за да ми даде ластичките, беше супер мило. И да - нямам нищо против да оправям след него, колкото и да ме врънка да не пипам, щото съм му принцесата.
Имам идея да го зарадвам, но не знам дали ще е ок или ще е кретенско. Ще си помисля ама... Не знам, вярно.
Още не знам как ш стигна толкова рано на работа утре, ни градски има по тва време, ни съм сигурна, че дъртия ще се навие, нито пък ще позволя да стане толкова рано да ме закара. Бахти ташака. А пък луди пари трябва да пръсна за такси, ебах ташака.
Братчедката обаче знае как да ме подкьпи да и остана на работното място, за да я пазя, не е като да не знае и да на ме познава. :дддд Влизам при нея и тя ме посреща с торбичка ореховки и кафе, омг. <3 Ебахти якото!
квак
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
докато чета какво пишете на тема феминизъм се сетих, за един коментар из дебрите на интернетА "най-големите врагове на жените са феминистките". или пък беше обратното, хех.
третата вълна на феминизма прецака доста стабилно нещата.
няма какво толкова да се обсъжда на тема, която се е отдалечила толкова рязко от същността си с времето.
Life is how you live it not how you spend it.
О, колко си мила!
(това е сарказъм!)
А така ли беше или не?
Значи според теб единствено приемливото поведение във форума е това на войнстващата либерастия?
Мила, освен Фишермана недей да забравяш папуГЕЯ и Лоудурун - те правят същото!
А Лоудурун / Трънчо, напоследък претърпя много неочаквани метаморфози - оказа се моя сестра (според Собиески) (казано на немски - швестер) и се нарича още "кака Трънка" (според Някойтам)!
И кво от тва?
Да бе - и аз съм ги питал толова пъти същото нещо и не могат да ми отговорят!
Е защо така?!
Значи си поддръжник на двойните стандарти.
Евалата пандишпандичке!
Жените отдавна имат равни и дори по-големи права от мъжете, феминизмът отдавна е прикритие на отявлени лесбийки-мъжемразки.
HR ..