.
Отговор в тема
Страница 251 от 451 ПървиПърви ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 251 до 6 275 от общо 11257
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Половината сте тук именно за да се обиждате и за да гледате сеир как другите се обижат и карат. Ако баннат Грозния с кого ще се заяждате?
    Когато беше баннат,бяха най-хубавите 2 седмици във форума.
    Никой не се заяждал,нямаше спам и всичко беше прекрасно.
    После тва пак се появи.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    за жени са се водели войни,за колко мъже се водиха войни
    Кои са тези войни, вероятно имаш Троянската война, която е слаб пример, защото е първо, силно митологизирана и е трудно да разбереш доколко е вярна представата, която имаме за нея, и второ, историците казват, че е силно вероятно отвличането на Елена да е било само претекст за ахейците да нападнат богатата и цветуща Троя, която отдавна им била трън в очите. За други примери от историята не се сещам, не ми давай за пример митове, защото не мога да ги приема сериозно.

Но нека приемем, че наистина за жени се водели войни и игнорираме цялата ми аргументация в първия абзац. Кое му е хубавото на това. Не е ли доказателство за липсата на интелект и самоконтрол у водещите въпросната война. Друг е въпросът, че в 99.9% от случаите мъжете се избиват помежду си във войните, а не жените, което поставя под въпрос импликацията ти, че за мъже не се водели войни.

Връщайки се към първоначалния ми коментар, леко ирационално ми се струва жена да е "доста далеч от феминизма". Лиланда не е нито първата, нито ще е последната, от която съм чувала такива думи. Вероятно е видяла мийм с радикални феминистки си мисли, че това е феминизъм, аналогично може да твърдиш, че евреите са престъпници, гледайки само действията на Израелското правителство, че свещениците са педофили и изнасилвачи, гледайки само действията на 1% от тях, че мюсюлманите са терористи, гледайки ДАЕШ и т.н. и т.н.

Натиснете си бутона за мислене.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Banned
    Винаги жени са виновни за войните. Заради тях мъжете се избиват. И за социалните експерименти.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от istina777 Виж мнението
    Винаги жени са виновни за войните. Заради тях мъжете се избиват. И за социалните експерименти.
    Казах да натиснете бутона си за мислене, при теб в наличност ли е.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Казах да натиснете бутона си за мислене, при теб в наличност ли е.
    Сега като се гони кариерата и след 30 вече бременността се затруднява по-добре ли е?

Не. Помисли защо нютон спря да пише. И модератора изгоних. Жени.

Супер фен Аватара на corbV2

You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на tori
    Ей, както ми беше хубаво настроението и се ядосах. Ебахти кретенията, човек, как може да се държи така гадно?! Остави, че ми е братовчедка, ако ще и непозната да е, не можеш да се държиш така кретенски. Нито е колегиално, нито нищо. Аз ако бях, да съм го погнала с шибаната метла десет пъти. Ебахти лайното... Още веднъж така да се случи и ще си ползвам връзките, така да знае.
    Минах после през тях за една цигара да си измрънкам мрънкането и ми предложиха да направят нещо по въпроса, щото могат, не е като да не могат. Ама що да съм лоша?!
    Все пак да си кажа, че да ме върне от пътя ми, за да ми даде ластичките, беше супер мило. И да - нямам нищо против да оправям след него, колкото и да ме врънка да не пипам, щото съм му принцесата.
    Имам идея да го зарадвам, но не знам дали ще е ок или ще е кретенско. Ще си помисля ама... Не знам, вярно.
    Още не знам как ш стигна толкова рано на работа утре, ни градски има по тва време, ни съм сигурна, че дъртия ще се навие, нито пък ще позволя да стане толкова рано да ме закара. Бахти ташака. А пък луди пари трябва да пръсна за такси, ебах ташака.
    Братчедката обаче знае как да ме подкьпи да и остана на работното място, за да я пазя, не е като да не знае и да на ме познава. :дддд Влизам при нея и тя ме посреща с торбичка ореховки и кафе, омг. <3 Ебахти якото!
    квак

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението

Това е да имаш ниско мнение за собствения си пол, хохо.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от istina777 Виж мнението
    Сега като се гони кариерата и след 30 вече бременността се затруднява по-добре ли е?

Не. Помисли защо нютон спря да пише. И модератора изгоних. Жени.
    Не съм написала подобно нещо, но едва ли бременността се затруднява след 30, защото бременни на 30+ наоколо колкото си искаш. Под "наоколо" имам предвид света генерално, не конкретно България, понеже тук има проблем с раждаемостта.

Нютон спря да пише, защото учи.

Мега фен Аватара на pandabear
    докато чета какво пишете на тема феминизъм се сетих, за един коментар из дебрите на интернетА "най-големите врагове на жените са феминистките". или пък беше обратното, хех.

третата вълна на феминизма прецака доста стабилно нещата.
    няма какво толкова да се обсъжда на тема, която се е отдалечила толкова рязко от същността си с времето.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    докато чета какво пишете на тема феминизъм се сетих, за един коментар из дебрите на интернетА "най-големите врагове на жените са феминистките". или пък беше обратното, хех.

няма какво толкова да се обсъжда на тема, която се е отдалечила толкова рязко от същността си с времето.
    Само че феминизмът не е само третата вълна. Да не споменавам, че на фрапиращо много места по света няма дори и първа вълна.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Това е да имаш ниско мнение за собствения си пол, хохо.
    Ти сам/а си отговори защо съм "далеч от феминизма". Предпочитам да не задълбавам, но ще кажа, че нещата, които са ме подразнили като типично женски черти, ги виждам дори и в самата себе си, било то в по-големи или по-малки форми.
    Life is how you live it not how you spend it.

Banned
    Не съм написала подобно нещо, но едва ли бременността се затруднява след 30, защото бременни на 30+ наоколо колкото си искаш. Под "наоколо" имам предвид света генерално, не конкретно България, понеже тук има проблем с раждаемостта.

Нютон спря да пише, защото учи.
    Моя грешка. След 40.
    А аз очаквам да проумееш, че някои милиарди, които например се дават за дарителски фондации, не са спечелени особено полезно, но... Всеки със светогледа си.
    Браво на Нютон. Ще израстне.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Форона ней туй кот беши.

И Лилян, не ти имам зъб

Просто не си съвпадаме

Аз пък не мога да си отварям бурканите от баба сама

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ти сам/а си отговори защо съм "далеч от феминизма". Предпочитам да не задълбавам, но ще кажа, че нещата, които са ме подразнили като типично женски черти, ги виждам дори и в самата себе си, било то в по-големи или по-малки форми.
    А, добре тогава.

Супер фен Аватара на corbV2
    Кои са тези войни, вероятно имаш Троянската война, която е слаб пример, защото е първо, силно митологизирана и е трудно да разбереш доколко е вярна представата, която имаме за нея, и второ, историците казват, че е силно вероятно отвличането на Елена да е било само претекст за ахейците да нападнат богатата и цветуща Троя, която отдавна им била трън в очите. За други примери от историята не се сещам, не ми давай за пример митове, защото не мога да ги приема сериозно.

Но нека приемем, че наистина за жени се водели войни и игнорираме цялата ми аргументация в първия абзац. Кое му е хубавото на това. Не е ли доказателство за липсата на интелект и самоконтрол у водещите въпросната война. Друг е въпросът, че в 99.9% от случаите мъжете се избиват помежду си във войните, а не жените, което поставя под въпрос импликацията ти, че за мъже не се водели войни.

Връщайки се към първоначалния ми коментар, леко ирационално ми се струва жена да е "доста далеч от феминизма". Лиланда не е нито първата, нито ще е последната, от която съм чувала такива думи. Вероятно е видяла мийм с радикални феминистки си мисли, че това е феминизъм, аналогично може да твърдиш, че евреите са престъпници, гледайки само действията на Израелското правителство, че свещениците са педофили и изнасилвачи, гледайки само действията на 1% от тях, че мюсюлманите са терористи, гледайки ДАЕШ и т.н. и т.н.

Натиснете си бутона за мислене.

You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    ... мястото форумен шут.

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    ...коментарите на грозния обикновено са толкова глупави и безпочвени че чак е забавно...
    О, колко си мила !

(това е сарказъм!)
    някаква моя любовна драма и грозния веднага написа че съм оставила момчето за да преследвам възрастни мъже с пари
    или нещо такова
    лол
    А така ли беше или не ?
    ...ако форумът наистина се съблюдава за изказвания, лишени от обиди, било то на личностна или полова или расова основа, единствените потребители ще сме аз и dreamwalker
    Значи според теб единствено приемливото поведение във форума е това на войнстващата либерастия ?
    защо не докладвате мненията на fisherman, които в 100 процента от случаите са хомофобски или сексистки?
    Мила, освен Фишермана недей да забравяш папуГЕЯ и Лоудурун - те правят същото!
    А Лоудурун / Трънчо, напоследък претърпя много неочаквани метаморфози - оказа се моя сестра (според Собиески) (казано на немски - швестер) и се нарича още "кака Трънка" (според Някойтам) !
    Тва всички мъже спират да се развиват емоционално след 14-16 години И да, всички, не някои, не повечето ВСИЧКИ!
    И кво от тва ?
    Ако баннат Грозния с кого ще се заяждате?
    Да бе - и аз съм ги питал толова пъти същото нещо и не могат да ми отговорят !
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ама те си се заяждат с петното и ги банват, а би трябвало да се заяждат с петното и да не ги банват.
    Е защо така ?!
    Значи си поддръжник на двойните стандарти .
    "най-големите врагове на жените са феминистките". или пък беше обратното, хех.

Евалата пандишпандичке !

Жените отдавна имат равни и дори по-големи права от мъжете, феминизмът отдавна е прикритие на отявлени лесбийки-мъжемразки .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Ама казвам истината, нали, хохохо.

Повече от фен

Град
    Dreamland

Banned
    HR ..

Повече от фен
    не казвам че не е нормално да репортвате мнения, съдържащи лични клевети; напълно нормално е и се надявам скоро да бъдат взети мерки поне за това

това, което исках да адресирам е че ми се вижда малко неадекватно Грозния постоянно да се обсъжда и да се репортва, а приятелчетата ви от форума системно проявяващи хомофобия, сексизъм и расизъм въобще да не са регистрирани от радара ви
    смяташ ли, че трябва да се цензурират всички, които не мислят като теб?
    като цензурирате 'политически некоректните' не заприличвате ли на фашистите, които толкова мразите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си