- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Аре пак Тори ти в устата...
ОН: Имам некъф напредък днес - преебаха ми уговорка и аз не хукнах да я променям, а обясних защо точно не ме боли фара особено. И гледах сериал, де. Става все по-интересен, бтв, трябва да го догледам. За утре вечер имаме уговорка, силно се надявам да е поне на половина толкова забавно, колкото предния път като се събирахме.
Последно редактирано от tori : 02-08-2018 на 20:26
квак
Иване, 85кг и 4 пъти повече от теб. Това са отговорите на въпросите ти. Нещо друго да имаш да питаш преди майка ти да те вземе да чиракуваш на околовръстното?
Ударил е дъното, аз затова не му банвам и тоя акаунт, че ще вземе да се самоубие.
След като прочетох всичко за турксчо бях точно като Никълъс Кейдж.
Е какво, поне те споменава с добро.
Има ги и двете възможности.
Добре.![]()
Чудя се защо имаше само момичета на социалния експеримент.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Последно редактирано от istina777 : 02-09-2018 на 08:44
По-късно съм на парти и мисля да купонясвам , половината хора които ще дойдат на партито си имат гаджета. С гадже или без гадже е по-добре?
Последно редактирано от crazyfenka : 02-09-2018 на 09:29
В такова скапано настроение съм, че до края на деня някой може да си го отнесе
Времето е доста приятно, цял ден съм на ДВА!!! отворени прозореца и ми е доста добре. В момента първата мусака в живота ми е във фурната и се надявам да се получи добре. Мирише доста вкусно, но не се знае знае ли се. ;д Силно се надявам да се получи, че иначе нямам какво да ям. ;д
Life is how you live it not how you spend it.
Хаштаг когат караш Ауди с червен (посолствен) номер и коланите и камерите не важат за теб...
?
Кажи за сланината?
4 пъти повече какво?! Не знаех че и ти ходиш по платени каки!
Добре, няма щом искаш:
Сега доволен ли си?
Забавен е Турксчо!
Тия понякога са много нагли! Ченгетата дори не ги спират.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^За кое по-точно?
ПТ: Стана добре, доволна съм от себе си. Ще стане готвач от мен.
А иначе съм малко...раздразнена? Но нищо, ще го преживея някак. ;д
Life is how you live it not how you spend it.