- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Е, Ива, кво сме смешни?! То е смешно основно да си мислиш всевъзможни оправдания, само да не си вземеш душ. Кво да ти кажа?!
Антраксе, ти па и ти секс... Абе, коя ш се навие да чука миризливци като нашите, бе?! Трябва вредни да изплащаме на момичетата.
квак
Някойтам аз когато ида вляза теб все някой те тъпче, представи си какъв ад ще е като идеш в Бриколажа, по-добре не отивай ако ти се обадят пази си психиката, то това не е човешко, направо не си е мъжко.
End of story. Done. Finito.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Ясно е, че тук по-скоро се размениха обиди, а не много обмислени аргументи.
Разбирам защо някой би се къпал всеки ден, но същевременно разбирам, че понякога човек се поставя в ситуация, в която не се къпе една, две седмици, а това последното, колкото и неприятно да се стори на някого, нито е болка за умиране, нито е причина за притеснение от инфекция и т.н.
Спомням си, Алекс Хонълд разправяше в едно интервю как не се къпел с продължение на седмици, при все че за повече прах, инфекции и мръсотия не може да се говори, имайки предвид с какво се занимава.
Дори когато къмпингуваш зимата, може да си оставиш носения панталон отвън и ще е като изпран, нито миризма, нито нищо се задържа.
Важното е че за теб тъпкачи винаги ще се намерят. За Антракса и Рънъра девойки е по-голям въпрос. Ако беше такъв отворенгяс нямаше да ходи с висше образование да влачи по мръсните строежи. А Рънъре ти на мен не ми бери грижа гледай себе си. И с това наистина приключвам темата с ВСИЧКИ. Говорете си четкайте си взаимно егото, а може, ако искате и да се съберете да си поизтъркате гърбовете. А на антракса даже и да му сложа носа под мишницата ми щом си го е навил на пръста ще вземе да каже, че нещо му се е запушил носа.
Както и да е. Както каза и Ива, Край на историята. Свободни сте да ме обсъждате колкото си иската и след малко вкупом в банята, че стана вече почти 13 часа и е време за следобедното ви къпане.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-03-2018 на 09:17
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Няма такива хора, имам предвид няма такива хора които са приети в обществото, ти ако искаш се заври в някоя пещера и това го наречи живот, ама не такъв който е приет за нормален, а "обществените норми" са измислени защото устройват всеки, мен също ме устройват, устройва ме и да ги спазвам, затова и всеки с охота ги спазва. Е очевидно не всеки. В случая ти си тъп ако си мислиш че има такива ситуации в които не се къпеш със седмици или си толерантен към такива хора които имат възможност но не го правят.
Не че ме еня за "обществените норми", които освен да ви държат чистички, което не правят, позволяват едно разложение на ума и на ценностите, но не виждам защо би било толкова трудно да си представиш ситуация, в която някой няма възможността да се изкъпе?
Не е като да съм посочил два примера, единия в лицето на голяма фигура, другия в често занимание на много хора, българи в това число.
Казах просто, че нищо няма да се случи, ако не се къпеш една седмица, най-много някой да те порицае за "обществените норми" и толкоз.
Някой там аз не знам как Ти приключваш теми които са приключили още със създаването на вътрешна тоалетна и баня? Темата е приключена преди да я почнеш, и преди да се размиришеш тук във форума, никой не те разбра с кой и за какво спориш като по тая тема спор няма, ти просто дойде и каза "Аз съм мърляв.", ти си един заядливец, слепец е малка дума, тъп по- ти подхожда.
Отсъствието на младата кръв доста раздвижи темата :дс
Абе, инвазия на чистоплътните, обаче, ако не друго, поне нас никой не ни заобикаля по в общество...
Юнгинген или квото си там, време е да измислиш по-дълбока причина, която да е достатъчно оправдаваща мизерията, не мислиш ли? Ти си тоя, който говори като- и се има за свещенник-адвокат - време ти е да ръсиш пак кретении, че да демонстрираш дълбочина пред къпещи се и поддържащи се.
Едит: Точно нагоре дадох пример за липса на средства. Момчето от примера, за да не харчи ток лятото, топлеше туби вода на терасата, поливаше се и така се къпеше. А преди години хората са ходели на рикътъ и са се къпели със студена вода. Въпроса е да искаш да поддържаш хигиена, другото се измисля някак.
Последно редактирано от tori : 08-03-2018 на 09:29
квак
Тъп, ти в гората си мириши колкото искаш ама не ходи на местакато училище, банка, градски транспорт, кафета, заведения, банки и места с хора.
В пещера отивай да живееш направо и си мириши до смърт.
Тук не говорим за частен случай малоумнико а за някойтам и навиците на които родителите му са го научили и са го пуснали да ходи по улиците, и после кой страда от такива? ами ние.
Последно редактирано от LoadRunner : 08-03-2018 на 09:29
А аз говорех за това, че не е опасно, защото някой бе казал обратното, сиреч, че освен "миризмата" има и други страшни, ужасни последствия.
Хехе, дали пък не може да получиш някой абсцес, фурункул и карбункул в средсвие на лоша хигиена. Неееее. И изобщо не е опасно. Неееееее.
Така се подобрява имунната система, и й се поддържа нивото. Обаче, ако на човек си му е лабава(податлива) имунната система, тогава ще получи нещо в следствие.
Когато не съм се къпал една седмица, обаче си поддържам останалата част от хигиената, пак ли е лоша хигиена ?
Или хигиената се състои, само от едното къпане.
Всички си мием лицата и ръцете и си почистваме раните, затова и никой няма подобни притеснения, когато трябва да се ходи шест дни например, нито би било основателно. То си е до прости хигиенични навици, а това да не се къпеш седмица, две, ми се вижда трудно като прекурсор за инфекция. Това от опит, не съм имал проблеми на дълги преходи, въпреки че е неприятно, ако се проточи твърде дълго, то не ме възпрепятства да поддържам иначе добра хигиена, устна и т.н., която да предотврати заболяване. Затова и казвам, че едва ли е толкова лошо за здравето ти да не се къпеш всеки ден, но ето, ако искаш ме поправи, не твърдя, че съм прав, а ти имаш квалификациите да предложиш повече за дискусията. Това, с убеждението, че още може да се води такава, напук на всички съфорумници и тяхната война срещу диалектиката.
Ко каза, ко? Какво се подобрява?
Радвайте се, че са измислени антибиотиците (и производните антибактериални) и ваксините, заедно с по-добрите условия на живот, че иначе средната продължителност на живота нямаше на надвишава 40-45г. както е било преди тях.
Е сериозно ли има и 3ти човек който да пише това нещо?
Как цяла седмица без да махнеш мазната пот бе уруд? Омазняваш си умирисваш си потниците, боксерките, калъфките за възглавниците, чаршафите, тениските, дрехите. Ти си болен бе. Миришеш на хората, да не са длъжни да те търпят?
Последно редактирано от LoadRunner : 08-03-2018 на 11:50
Някойтам, ти ще живееш вечно... по примера на медузите, които също нямат мозък.
Не ми е ясно къде видя, че в момента бачкам по строежи. Или сега е модерно да си измисляш истории за хората като грозния, дето сам се оплете в клеветите си?
ПС: Даже и по строежи да бачках, пак щях да ходя с вдигната глава, не да се плюнча за всичко колко е тежък живота... еле пък за 30 годишен льольо, дето просто не знае къде се намира.
Последно редактирано от an7raks : 08-03-2018 на 11:43