- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
ако не се пречукам на млада възраст, ще имам какво да разказвам на по-стара.
ах, едно заключение в последния месец.
не родителите ми са ме "осакатили". сблъсъка с останалите хора ме повреди. На около 7-8г възраст.
До към преди 3г. , като се откъснах от всичко.
Чак сега се чувствам излекувана.
Всичката ми несигурсност е било чуждата несигурност. Срамът - чуждия срам. Страховете- чуждите. Необичането и неприемането - чужди пак.
В общество, дето всеки се чувства малоценен и непълноценен, как да имаш сили и надежда.
всеки греши.
няма нужда да се извиняваш.
трябва да се научиш да приемаш и разбираш, прошката и разкаянието не работят в дългосрочен план. а ако не ти харесва, махай се, имаш пълното право.
а най-големият родителски "грях " не е шляпането, бедността, развода, гурбета, контрола или свободията;
а това да не вярваш в детето си и да му кажеш - ти няма да се справиш
Последно редактирано от NomNomNom : 08-26-2018 на 18:05
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На човек му се ще преди всичко да е болен, за да си представя цяра, ала такъв няма, нито за него, нито за срама му. Още повече му се ще и някой да го държи болен, за да се гневи и да си яде месата на спокоен ум. Ако си във възможността да знаеш по-добре, реципрочно, вината, от това да не искаш, нараства. Затова и без Бог разкаянието се изпълнява в модерния човек, защото той не е дете на митологии и легенди, но фитил и искра, сам над себе си. Може би това е прекурсор към Бог, но не в детска наивност и боязън, а в страданието.
Приятен ден беше днес. Чувствам се като майката на тази група, раздавам им дезинфектанти кърпички, лишавам се от алкохол, за да ги возя наляво надясно. В компанията ми от близки приятели, винаги аз съм най-малката, та определено това днес беше различно.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Holly: Ще ти дам всичко, което поискаш.
YoungBlood: Може ли сладолед?
Holly: НЕ
![]()
![]()
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Holly е достатъчно голяма, за да знае какво е полезно и какво не.
Освен това Холи не обича сладолед
Честит Понеделник на всички!
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Еха, някой ми е цитирал плоските шеги с подписа си... Чувствам се като рок-звиздъ! <3
квак
И кво става ся?
Аз влюбен до уши, а тя все още не разбира.. Да си имам късмета... Все ще се хвана на хорото с некоа заухава с половинка.
Изтерясвам...
И с всичко останало, което се случи.. Не мога да спя спокойно... търся нежност и спокойствие..
Не съм вярвал, че толкова много и толкова силно... толкова искрено искам просто да я хвана за ръка.
Честно казано съм в екезестинциална криза и то голяма.
"Date a girl who stops mid sentence to tell you there is a dog nerby" <3
От друга гледна точка, благодарен съм за някои неща.
Взех си да чета
Поставих си нови цели.
И съм горд от себе си и зрелите реакции и решения, които вземам.
Пух.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Теееееййййй... Начи, чистих преди три часа, после ядохме поръчана от заведение храна и пак стана за чистене кухнята, така че отново почистих. How is that even possible?! За протокола - дори ядохме от пластмасови кутии, върху подноси... Кво, по дяволите?! :ддд Вкъщи сме четирима, а чистим с майка ми по-малко от тук.
Хубаво е да сме сами тук, определено.
Имаме план за феста, което звучи еднакво зле и ужасно, колкото си е и по принцип. :ддд Все пак, ще идем тримата, което си е предпоставка да се избият, откъдето и да го погледнеш. F*** me, с кой акъл се съгласих?! Все тая, 112 ще работят тогава, мисля? Надявам се? А и имам опит в спасяването на същества, които се водят хора, пък не са.
Хубаво е така изпокрити на хладничко. <3 Обмислям да си трия грима и да се къпя след малко.
квак
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Защо се заяждаш? Преди не си спомням да си проявявал такъв навик... Напоследък влизам от време на време {съвсем скоро пак ще изчезна в полза на себе си xD} и засичам, че си търсиш повод за дракане. Вярно е, че и някои други го правят с теб, също съвсем непредизвикано, ама докога смятате да я карате така и докъде мислиш ще стигнете?
*Анархи, "Пух" предполагам няма общо с Мечо Пух? Или...? xD И всъщност е доста вероятно момичето да не е чак толкова спящо..., ама да не бъда зла ~ съвсем възможно е да разполагаш с всички шансове.
По темата: заета, но явно не чак толкова, щом успях да вляза тук.
Прекарахме уикенда на плажа и си палнахме огън, който по едно време стана дооста стабилен - естествено с любезното ми съдействие. Страхотническо.Някак като бяхме навън, въпреки че проспах изгрева, усетих раждането на деня и изобщо изпитах усещането да си част от някакъв естествен цикъл - приливи и отливи, ден и нощ, изкачването на луната все по-високо... баналните неща, за които разни псевдо(фейсбук)поети пишат с по една дума на ред xD.
Имам доста привличащи вниманието неща за четене, а и ми се рисува...))
Изказвам си позицията просто.
Той сам се изкарва някакъв перфектен пич във форума и сам казва, че през няколко месеца намира новата супер дупер перфектна.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чакай, чакай..
Уат?
Ти нямаш ли по-важни неща да правиш като да се опитваш да се предпазваш от пеперудена кожа и гъбички at all cost?
Да ти кажа не знам дали следващата перфектна ми чука на вратата.
Знам само, че не мога да функционирам нормално, щото от сутрин до вечер не спирам да мисля за нея.
Това с мен са го правили до тук 2 жени. Най-голямата ми любов (so far) и тази мацка.
Всички други са били просто някъв background шум. Not a big deal, although I must admit i've said they are.
И определено не тичам. Всъщност нищо не правя, щото нямам моралното право да го правя. Нито ги чакам да се разделят (тва може да не се случи никога) нито се опитвам да ги разделя.
Im just dealing with my inner demons and thats it.
Because when you trully care for someone you do your best so they can be happy, no matter what!
Трябваше да е "тюх", но телефонът ми е решил, че мечо пух е по-важен. I guess.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Всички тук знаят, че не е перфектен, ама няма смисъл да се живее в миналото, хората не са статични... И не мисля, че се изкарва. Нямам представа дали спекулациите покрай него са верни, не ме и интересува, ама това, което виждам още от края на миналата година като отварях да ви навестя, е че просто е доволен, работи, изкарва си и има някакъв социален кръг сякаш. Не съм видяла през няколко месеца да е влюбен. Това беше актуално отдавна.
Не съм му адвокат, нямаме даже повърхностни допирни точки, какво остава за друго, ама...![]()
В каквито и думи да го облечеш и колкото и да изкарваш че е обикновено изказване на позиция, със съвсем невъоражено око се вижда, че търсиш да го закопаеш.
Paradosou ми адвокатства.
![]()
Dr. Gregory House
Наистина спирам да се "заяждам", защото като цяло не е моя работа, но далеч не са само две. За справка...върни се назад в хисторито си. Двете най-перфектни са само в последните няколко месеца. А преди тях има още също толкова много перфектни.
А защо се заяждам ли Парадосу? Може би просто съм в такъв период, може би наскоро и Анархи ме разочарова проявявайки се като пълен ръб за да угоди на някой си, а може би и просто, защото като напишеш нещо в тази тема си го складират някъде и бързат да ти го набият...в лицето в най-подходящия момент...
Последно редактирано от Niakoitam : 08-28-2018 на 08:07
Пефектни за тогавашния момент, life changing - не.
А в момента говоря за човек, който те кара да преживяваш емоции, които не са ти присъщи.
Да угодя на някой ? ;д
Пич.. ти си възрастен мъж, който не си мие зъбите и не се къпе като се прибере от работа.. (Когато има такава)
Какво очакваш? Има някъв нищожен потенциал в теб и ти го убиваш и ме е яд, че го пропиляваш така.
О и последно, аз не угаждам на никой, мкей?
Dr. Gregory House
Добре. Щом казваш. За информация аз по няколко години не се и бръсна и даже ноктите не режа.И не ми се прави, защото знам разбрах заради кой ми скочи най-много.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-28-2018 на 08:13