.
Отговор в тема
Страница 372 от 451 ПървиПърви ... 272322362368369370371372373374375376382422 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 276 до 9 300 от общо 11257
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Докато търсех гифчето имаше такива с половинки във ваната.. и си те представих.. ;д смисъл извинявай
    Но си представих как няква мацка ти казва айде да се изкъпем заедно във ваната и ти си like...
    "Аа не не, пеперудена кожа... няма как да стане"
    И й отказваш..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ти с твоите само до къпане ли го докарваш? И после Чао, сори бейби, но съм вече изкъпана.
    Пък и къде вана при мен. Това си е лукс, с който само избраните разполагат.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-28-2018 на 08:44
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Okay then.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на tori
    Анарчи, знам, че си влюбен в мен ама соре, бро - мъжа ми е по-готян. Ти си ми само във френдзоната.
    квак

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Анарчи, знам, че си влюбен в мен ама соре, бро - мъжа ми е по-готян. Ти си ми само във френдзоната.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Но си представих как няква мацка ти казва айде да се изкъпем заедно във ваната и ти си like...
    "Аа не не, пеперудена кожа... няма как да стане"
    И й отказваш..
    хахахахаххаха
    Тва беше добро

Но можеше друго да ползваш,не пеперудена кожа,че баш това не е много хубаво да се ползва за ебавка.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на tori
    Дейтончо, те и гъбичките пак не са забавни, щото са също страдание. Сиреч което и да използваш в подобна типично черна ебавка, си е еднакъв бътхърт.
    квак

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Дейтончо, те и гъбичките пак не са забавни, щото са също страдание. Сиреч което и да използваш в подобна типично черна ебавка, си е еднакъв бътхърт.
    Е да,ама тва е по-гадно.
    Черния ,е толкоз черен,че ходи да събира памук,ама все пак
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Идвам само да кажа колко съм си доволен от зъболекарката, she is the best!
    Dr. Gregory House

12 часа сън му ударих. Не помня кога последно съм спала толкова много, чувствам се като нов човек. От гласът ми все още няма и помен де, но и това ще дойде. Важното е до петък вече да не изглеждам като парцал, че няма да ме пуснат на самолета. Нямам търпение този уикенд да дойде. Почти 4 дни прекарани с нея в обикаляне по музеи, шопинг и bar crawling

EDIT
    SMS: Love you in sickness and in health, but get well soon

Последно редактирано от HollyGolightly : 08-28-2018 на 13:52
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

anonymous1043668
    Guest
    Днеска цял ден си стоях вкъщи и слушах хеви метъл.Телефона ми едва не умря от шума и аз щях да получа сърдечен удар...

Мега фен Аватара на tori
    Тъй, на кафето току-що си говорихме за едно място, което ме накара да се сетя за гадории и изобщо за гадна част от живота ми. Замислих се, че макар да не съм била там, няма изобщо да ми е приятно да отида, защото ще ми носи това кофти/лошо/гадно настроение, което ми донесе днес. И да - изобщо не ми звучи като добра идея даже...
    Иначе кафето си беше готино, де. :дд
    След снощното чистене чистих пак без време, щото той е идиот и оставил пепелник в леглото, който съборих върху чаршафите в тъмното, докато опитвах да стигна до мястото си... Кой, по дяволите, ще се сети да сътвори тая глупост, ако не хамавичкото ми говедце?! Изобщо, де - що ли му викам говедо, а?! Гламавичко и хамави.ко ама заради акъла не съм го вземала. :дд Всъщност, точно той му е сред силните части, но не ми се навлиза в подробности.
    Имам още толкова да оправям тук, а ме мързи и нямам вътък + ми е адска жега и адски не ми се живее на тези температури. Тая сутрин така готино беше, направо се бях завила с чаршаф, смятай колко добре ми е било. После пак стана ебах таа жега, където не се живее въобще.
    И, бтв, когато изхвърлях боклука, направо се ужасих от нас и количеството пластмаса, което изхвърляме за толкова малко време.
    квак

Така. Да опитам пак пък дано един ден да не съжалявам.

Сам вкъщи. С възможност да си правя каквото си ща.
    Някога си мечтаех за тези моменти,но сега....ми е някакво гадно,самотно изолирано.
    Преди време тя се появи в живота ми. Точно,когато имах най-много нужда от човек като нея в живота си. Влезе с гръм и трясък без въобще да се интересува искам или не искам. За един кратък период ме направи сякаш малко по-добър човек. Ходех си и се усмихвах без причина като лудите.Дойде ми желанието за много нещата и апатията ме поотпусна.Мислех си,че е различна. Наистина и повярвах въпреки,че едно гласче в мен казваше,че нещо не е наред и на мен не могат да ми се случват такива хубави неща,но все пак...Почти с подобна скорост започна да се отдръпва и изгради някаква стена. Точно,когато ми беше даже още по-нужна от в началото. А уж от нея се били плашели мъжете. Чувствах се като в абстиненция. Сякаш някой ми беше спрял накакъв наркотик.Не че нямах някакво такова очакване де.Но сякаш свикнах. Вече сякаш изобщо не усещам тези емоции,които изпитвах. Насила хубост не става.Явно се оказа същата като всички преди нея. А изглеждаше страшно силна,борбена и страшно различно.

А нея. Изпитвам страх да не я изплаша по някакъв начин. Много ми е приятно да усещам присъствието и. Изглежда ми страшно готин човек. Но....ме е страх да не се привържа отново наистина силно и нещата отпреди това и отпреди това и отпреди това отново да се повторят. А предпоставките са дори още по-големи....
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-29-2018 на 09:23
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Е, не! Ако не разбия вече нещо от бяс, няма да го изтърпя тва. Всеки път едно и също, взема да ми втръсва вече.
    квак

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Добре. Щом казваш. За информация аз по няколко години не се и бръсна и даже ноктите не режа.И не ми се прави, защото знам разбрах заради кой ми скочи най-много.
    Айде не започвай пак.
    Не ми се четат повече идиотщини от 1001 нощ.
    И не ме намесвай. И ся, щот ше кажеш, че света не се върти около мен, спести си го, окей?
    Окей.

Иначе, ако досега при военните не съм псувала, ся при полицайте ще псувам.
    И то много.
    Неразборията им е жестока. Не знам кой им е дал тази безумна идея по 13 часа лекции.
    ВСЕКИ ден.
    Ноуп, I don't think so.

Да съм споменавал никове? Защо сама се нахендряш не мога да разбера? Както и да е. И без това вече не съм ти приятен и няма какво да си кажем с теб.
    Само гледай Грозния пак да не те подкара,че отново се включваш от нищото с цитат на мой коментар.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-29-2018 на 19:08

Обожавам някой като е на диета да държи всички около него да са наясно с хранителният му режим, а ако успее да зариби и няколко човека да страдат с него на неадекватният му режим, още по-добре. Интересно след седмица-две като се предаде и качи двойно пак ли ще иска всички да знаят коли е безполезна диетата. Аман от attention whore-щина.
    Още 2 дни!!! Днес трябва да си събера багажа и да се настроя да избутам утре някак. Петък си тръгвам рано от работа и се връщам чак понеделник посреднощ
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Обожавам някой като е на диета да държи всички около него да са наясно с хранителният му режим, а ако успее да зариби и няколко човека да страдат с него на неадекватният му режим, още по-добре. Интересно след седмица-две като се предаде и качи двойно пак ли ще иска всички да знаят коли е безполезна диетата. Аман от attention whore-щина
    Нали!? Миналата година секвартиранктата ми беше започнала диета да отслабне и две седмици слушах диетата та диетата!
    Наду главите на всички в апартамента и накрая след две седмици пукахме торта посреднощ двете

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Пефектни за тогавашния момент, life changing - не.
    А в момента говоря за човек, който те кара да преживяваш емоции, които не са ти присъщи.
    Имал Анархито пари, ебал к0ври - това е животът.
    Ти с твоите само до къпане ли го докарваш? И после Чао, сори бейби, но съм вече изкъпана.
    Още малко ще излезе, че Анархито с къпане ги сваля - вместо на заведение ги кани на баня . Сигурно там по-лесно и по-бързо им го слага.
    Пък и къде вана при мен. Това си е лукс, с който само избраните разполагат.
    Ваната не е лукс, а гнусотия.
    Анарчи, знам, че си влюбен в мен ...
    На първо място той е влюбен в себе си .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Имал Анархито пари, ебал к0ври - това е животът.
    Йеп, що яд ли те е?
    Още малко ще излезе, че Анархито с къпане ги сваля - вместо на заведение ги кани на баня . Сигурно там по-лесно и по-бързо им го слага.
    Ся последно с парите на баня ли ги водя или на заведение?
    Ваната не е лукс, а гнусотия.
    True, но ако се поддържа си е окей, once in a while.
    На първо място той е влюбен в себе си .
    Ofcourse. Няма как да очакваш да обичаш друго живо същество успешно, ако не можеш да обикнеш себе си.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tori
    Е, то кое и е гнусното на ваната? Ние вкъщи си чистим банята, не знам по другите села как е.
    квак

Ваната е както си я направиш. Разбира се, че ако просто напълниш ваната и се кльопнеш в нея както си бил цял ден на работа и къде ли още не е гнусно, щото лежиш във водата с която си се измил. Нормалните хора обаче първо се къпят и после си пълнят вана и я ползват за релакс. Това разбира се е за хора, които обичат водата, не за тези дето ги е страх от нея.

Багажа ми е готов, само да избутам днес, понеже се очертава дълъг ден, и утре няколкото часа и след това съм свободна почти 4 дни Сега голямата дилема е carry on или да доплащам за luggage, но има време да реша за това.

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Е, как две къпания на веднъж, кво говориш?! Тва коства гъбички и пеперудена кожа + да си миеш банята пак е страшно, щото включва вода и сапун, които пак костват гъбички и пеперудена кожа, алергични реакции към препаратите и малко усилия да не ти е гнусно.
    квак

Наистина, как не се сетих и аз, колко последствия може да има от къпането. Някои хора веднъж на ден не мислят че е нужно, аз съм тръгнала да говоря за къпане преди вана.

Снощи след работа излизах с една приятелка, която се омъжи преди време и сега е дошла да гости на майка си, не се бяхме виждали от 2 години. Ходихме да пием някакви гнусотийки в Старбъкс и мъжа и звънна. Тя като скочи да се прибираме, не искала да говори с него сега, предпочитала вкъщи. Прибрахме се бързо на пожар и тя ходи на втория етаж да му звъни. Аз от майка и научавам, че този хубавец не я пуска никъде без него…не знам как се живее по този начин.

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Снощи след работа излизах с една приятелка, която се омъжи преди време и сега е дошла да гости на майка си, не се бяхме виждали от 2 години. Ходихме да пием някакви гнусотийки в Старбъкс и мъжа и звънна. Тя като скочи да се прибираме, не искала да говори с него сега, предпочитала вкъщи. Прибрахме се бързо на пожар и тя ходи на втория етаж да му звъни. Аз от майка и научавам, че този хубавец не я пуска никъде без него…не знам как се живее по този начин.
    Ето заради това не трябва да се жениш. Не знам за останалите,но аз не мисля да се женя изобщо.Тъй като само чувам,че като бързат двама да се вземат или се развеждат след година или става някаква токсична връзка,в която всичко се прехвърля на единия.Така стана и с нашите..

Иначе нищо специално не става напоследък. Петимата сме се събрали в гаража,слушахме музика на силно и ядохме нудълс за обяд. Септември,както всяка година ще имам 1000 задачи и изобщо не искам да свършва лятото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си