.
Отговор в тема
Страница 361 от 451 ПървиПърви ... 261311351357358359360361362363364365371411 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 001 до 9 025 от общо 11257
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Tва му е редовния номер вади нещата от контекст.. въобще не схваща концепцията на иронията и после претендира, че е било така.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Всъщност разбира нещата много добре, просто прави когато както му изнася, веднъж използва ирония, после се прави, че не разбира, когато някой иронизира.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от LawAbidingCitizen Виж мнението
    Всъщност разбира нещата много добре, просто прави когато както му изнася, веднъж използва ирония, после се прави, че не разбира, когато някой иронизира.
    Интересно ми е ти кой си.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    вече е време наистина да затворя напълно страницата на отношенията между мен и теб.Явно поне ще е добро начало.
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Кретен неосъзнат, такива не е имало никога освен в твоята глава.
    Ти ли ще ми кажеш какво е имало или не. ,,, и щом бяхме и фейсбук приятели и щом сме се и виждали значи все пак е имало някакви отношения умнико.
    Хах ясно, но все пак ще изчакам уенсдея да си каже нейното виждане.
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Защо ме караш публично да обявявам що не разговаряме от около 4 години вече?

Не си затварял ти нищо, аз я затворих още в онзи момент, просто осъзнах как цялото ми виждане за теб е било мега грешно.
    Отношения Не е имало никога, тва, че си пишехме докато още учех и ме накара да изляза от работа да те видя за 5 минути, отношения ли му викаш?
    Ти си жалък бее, жалък човек, когато каза "ние сме приятели във фейсбук" цялата картинка ми се изясни.
    Болен ти е мозъка, преследваш момичета които от жал само и само да се отърват от теб са ти угодили за 5 минути. Една жена не те ли потърси сама значи не си и интересен и отношения нито е имало нито ще има.
    Този човек е опасен, не му казвайте здрасти че току виж е разправил на цялото село че сте сгодени.

Интересно ми е ти кой си.
    а3 съм един пропаднал човек. Не като тези двамата, поддържам перфектна хигиена, но си имам други проблеми.

Вчера ме валя дъждът, това брои ли се?

Цитирай Първоначално написано от Юнгинген Виж мнението
    Вчера ме валя дъждът, това брои ли се?
    брои се (само ако е бил киселинен)

Цитирай Първоначално написано от LawAbidingCitizen Виж мнението
    а3 съм един пропаднал човек. Не като тези двамата, поддържам перфектна хигиена, но си имам други проблеми.
    Интересно ми заобикаляш въпроса.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Когато само грозния и никойтук си мислят, че са забавни. Баси тъжното, ще запаля свещичка.
    Ти да не мислиш, че си забавна ?!
    Разглезена, невежа, неграмотна и посредствена, с просташки език и обноски - за каква се мислиш сериозно?!?
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    ...приеми че работя на строежа на нашите, които ми плащат.
    Колко жалко - явно не можеш да си намериш работа, освен ако вашите не ти предложат.
    Още по-жалкото е, че ти се налага да работиш като общак и вашите сигурно за това са те "наели" да носиш вар и цимент, защото за друго не ставаш !
    Една жена не те ли потърси сама значи не си и интересен и отношения нито е имало нито ще има.
    Самата истина!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на tori
    Така е - всеки, койтосе къпе често и си мие зъбите по два пъти дневно е невеж. Къде ти и ти, и никойтук, че и всички мизерници с кофти хигиена да са невежи?! Света щеше да е доста по-добро място.
    квак

Мега фен Аватара на an7raks
    Къде да нося вар и цимент, като и за това не ставам. Назначиха ме на минимална, колкото да имам някакви осигуровки, та на старини такива работливи и кадърни хора като теб, гнидо, да ми плащате пенсията.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Къде да нося вар и цимент, като и за това не ставам. Назначиха ме на минимална, колкото да имам някакви осигуровки, та на старини такива работливи и кадърни хора като теб, гнидо, да ми плащате пенсията.
    Казвай кога е ирония,че смрадливеца не разбира.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ти си жалък бее, жалък човек, когато каза "ние сме приятели във фейсбук" цялата картинка ми се изясни.
    Болен ти е мозъка, преследваш момичета които от жал само и само да се отърват от теб са ти угодили за 5 минути. Една жена не те ли потърси сама значи не си и интересен и отношения нито е имало нито ще има.
    Този човек е опасен, не му казвайте здрасти че току виж е разправил на цялото село че сте сгодени.
    Смотан, не че те интересува, но тя ми писа първа. Но това всъщност не е важно де. Тя е била малка и глупава, а след това е помъдряла и е видяла какво всъщност представлявам и е избягала с двеста.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Смотан, не че те интересува, но тя ми писа първа. Но това всъщност не е важно де. Тя е била малка и глупава, а след това е помъдряла и е видяла какво всъщност представлявам и е избягала с двеста.
    Осъзнаваш, че те чета, нали?

Мери си приказките, ако обичаш.
    Изтропал си ти всъщност, и то МНОГО повече, отколкото изобщо си спомняш.
    Само едно нещо ще ти кажа. Аз наистина държах на теб и наистина давах всичко, което мога за тези отношения. От теб научих един ценен урок и полурок в живота. Урока е като видиш, че станеш нежелан някъде да не се натръскваш, защото може да станеш още по нежелан. Полурока, в който и ти, но не само имаш участие е да не давам всичко за някого, а да си имам едно наум, защото вероятността един прекрасен ден да ми се изака в устата е огромна. Това е. Моля потребителската ирония да започне...
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-08-2018 на 15:28
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Да и на теб писах.

Само едно нещо ще ти кажа. Аз наистина държах на теб и наистина давах всичко, което мога за тези отношения. От теб научих един ценен урок и полуорок в живота. Урока е като видиш, че станеш нежелан някъде да не се натръскваш, защото може да станеш още по нежелан. Полуорока, в който и ти, но не само имаш участие е да не давам всичко за някого, а да си имам едно наум, защото вероятността един прекрасен ден да ми се изака в устата е огромна. Това е. Моля потребителската ирония да започне...
    Ако смяташ, че да ти кажа истината е "изакване", много съжалявам.
    Ирония няма да употребявам, ти мен вече ме изкара някаква мислеща се за велика само, защото ти казах, че си точно такъв, какъвто си.
    Истината боли, зная.
    Но в думите ми няма капка лъжа, ти наистина си точно такъв, какъвто беше и преди време.
    Тва за мен не е окей, както искаш го приемай.

Ако смяташ, че да ти кажа истината е "изакване", много съжалявам.
    Ирония няма да употребявам, ти мен вече ме изкара някаква мислеща се за велика само, защото ти казах, че си точно такъв, какъвто си.
    Истината боли, зная.
    Но в думите ми няма капка лъжа, ти наистина си точно такъв, какъвто беше и преди време.
    Тва за мен не е окей, както искаш го приемай.
    Не, взех те за много самоповярвала си, че си хванала вече Господ за шлифера. Само внимавай, че евентуалното падане от много високо боли повече от каквато и да било истина. Колкото по от високо толкова по-болезнено е. Да не се сетиш само някога за оня глупак там от един тийн форум.

Не, взех те за много самоповярвала си, че си хванала вече Господ за шлифера. Само внимавай, че евентуалното падане от много високо боли повече от каквато и да било истина. Колкото по от високо толкова по-болезнено е. Да не се сетиш само някога за оня глупак там от един тийн форум.
    Тц, да, добре.
    Само не знам от цялото нещо, как разбра, че съм решила как съм хванала Господ за шлифера.
    Все тая, не ме интересува особено.
    Мисли каквото искаш.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Oh, God. Капка хуманост ли нямате, бе? Всички му наскачахте наведнъж. По-добре ли се чувствате да унижавате хората? Човекът не заразен като се къпе през ден-два. Нямате право да съдите хората по този показател. Низко, грозно. Нито ви се е натрапвал да го дишате, нито ви е докосвал, нито нищо. Не може да очаквате вашето нормално да е нормално и за останалите. Когато човек не вреди, може да си прави каквото иска с живота. Все едно да кажа трябва да четеш по сто страници на ден научна литература, за да ви смятам за същества с мозък. Няма ли да се чувствате обидени? Щото за мен е нармално да чета всеки ден и по повече, но колко от вас го правят? Личният живот и навиците на човек са си индивидуални и пак потретвам - когато не причиняват вреда никому, не ви бъркат. За мен пък е нормално човек да притежава емпатия, милосърдие и човечност, за да бъде приятен. Физическата чистота е само бонус.

И ме боли толкова много главата, че съм готова да изпия болкоуспокояващо. Толкова е зле. Мисля, че е мигрена. Докъде се докарах...
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Е, хубава работа! Сега, освен че трябва да се къпя всеки ден, трябва пък и да чета по три часа научни популярности.
    Последно редактирано от Юнгинген : 08-08-2018 на 16:35 Причина: Пролича ми нечетеното

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Какви ли не жертви трябва да се правят, за да се харесаш на всички :/
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

От теб научих един ценен урок и полурок в живота. Урока е като видиш, че станеш нежелан някъде да не се натръскваш, защото може да станеш още по нежелан. Полурока, в който и ти, .....
    Кво е това "полурок" бе неграмотен селяко полурог ли искаш да кажеш?
    Само не казвай че си искакл да кажеш *полу-урок
    Бахти и неграмотния човек да ми казва че имам грешки хахахха

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Много хубаво си го измислил !
    Само че ще се пенсионираш някъде на 80 и пенсията ти ще е към 150 лв .
    Осъзнаваш, че те чета, нали?
    Предполагам точно това му е целта !
    Ти да не би да се чувстваш засегната? След като между вас не е имало нищо, както твърдиш, пука ли ти наистина какво казва той ?
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Какви ли не жертви трябва да се правят, за да се харесаш на всички :/
    Каквото и да правиш, никога не можеш да се харесаш на всички !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    !
    Трябва да се чувствам засегната или да ми пука, щом говоря по въпроса?
    Не мисля.
    Изразявам мнение, това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си