- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
сънувах няк'ви хора от форума снощи. фишка теб визирам.
призовавам те. може и в лицекнигата да ми отговориш![]()
Честит Юбилеен Рожден Ден на ShtrudeL !!!
Да си жива и здрава, с късмет и успехи, весела и засмяна!
Пиша и тук, защото ти си/бе една от най-паметните форумни персони тук и го заслужаваш!
От: Zamalko![]()
Честит празник на ShtrudeL с малко закъснение, ама тук на всички или поне повечето от нас май ни трябва по един добър психолог? - https://skiparnov-psychology.com/
забелязахте ли как дневника изчена? Без търсачката не можеш да го откриеш....
От известно време чета предимно kiwifarms и се чудех дали има по-западнало място...така се сетих за този форум
Така като гледам вече живи тук няма, чак малко тъжно да му стане на човек![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
оф, разчиствах си папките из компа и попаднах на яки скрийншоти от тук.
развеселих се и после се натъжих
надявам са всички да са добре
дори и гнусарите ;3
Охо, то имало живи, бе?
Като чета старите теми, тук наистина е било нещо много хубаво, но тези хубаво години са минали, аз се регистрирах, за да се гавря със спамерите, троловете, фейковете, ботовете и другите пропаднали лайна.
Ако искате дайте да създам един форум пак за тинейджъри и там да си говорим? Готови форуми има хиляди, готов софтуерен режим има също доста.![]()
кво триете латиницата ми не стига че нямате посетители ами триете и то мен знаете ли коя съм аз
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
какво става аз направих два опита за самоубийство и два пъти бях в токсикологията и един път в лудницата а вие кп
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
Зле, бая зле всъщност - не съм се чувствал така от поне 8 години. Щом се сетих и за притчата, която баща ми разказа преди толкова много време, и за форума, нещата са ясни.
Дано успея все пак да махна всички пирони.
След изключително черния период през цялата 2023,тази започна идеално. Чувствам се идеално.
Тръгнала да ми се извинява... За мен вече едно нищо и такова ще остане!
Сега в живота ми навлезе жена която знае какво иска.
Последно редактирано от haritov : 02-17-2024 на 19:10
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Добре съм, въпреки че днеска валя и беше хладно, хубавото е, че от утре пак го дават да е слънчево и топло.
Преди 5 дена завърших 11-ти клас и сега карам практика. За сега животът ми върви супер.![]()
"Човек, само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е."
-Валери Божинов
Ти си още сладурче. Още не ти е почнал живота.
Аз пък си направих топлинен удар. Днес нямах работници и сам се оправях в леко извънредна ситуация. Рева,псувам и се потя в обекта си,но поне оправих нещата.
Сега се сещам,че скоро ще трябва да печатам нови етикети за следващата партида. Работата няма край, а ако свърши ме чака работа![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.